AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: abg4b10
打印 上一主題 下一主題

@~你的私家BLOG~@(己check到#188) [複製鏈接]

EXP
1746 點
樓主
唉~
E排好多測驗 QUIZ = =好多野做=.="
超忙囉   功課又多=.=":
><"數學我超差牙/口\""
我都補救緊= =希望考試果陣 可以拎到好成積啦= =

=口=唉唷 近日H1N1==
學校唔比開冷氣牙\口/過份!!!!
超不爽!!!!
熱到死死下
好麻煩的
已有 1 人評分EXP 收起 理由
abg4b10 + 7 感謝分享^^

總評分: EXP + 7   查看全部評分

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1746 點
今日- -"""
聽到好多爛GAG@@
哈哈 綜人堂勁搞笑!!!!
MISS話 討論一下 點樣向政府發表意見?好處?壞處?(要寫出黑板)
之後勁好笑
之後我地組↓

1.絕食          好處:減肥          壞處<-冇營養
2.<~~唔記得左
3.公開論壇          (E個笑死)     好處:訓練口才==因為多野講= =V    壞處:會聲沙 要買喉糖  冇$==
4.寄信比政府   好處:有籍口開電腦                         壞處:冇$交電費

哈哈 之後MISS問 會簡邊個去發表意見
我地簡其他^^""
->>>>> 每分鐘打比政府一次

點解@@?
就係要=.=『發表意見』+『訓練政府耐性』
笑到我死囉 XDDD
abg4b10 + 6 值得推薦

總評分: EXP + 6   查看全部評分

EXP
1746 點
= ="今日番學勁熱囉= =熱到爆炸=/=
哈哈 我唔識點講好
但係好開心
今日我食完lunch= =""""""
我先醒起英文堂 要帶一本故仔書((((英文老師....唔帶要抄書))驚驚=口=!!!!
之後我即刻飛去問人借啦~~~~
個個都話冇= =""""
正當我準備死埋一條心等抄書= =""
我上番自己班房==
有條友同我講話= =""
喂xxx今日miss冇番wo~係米好開心尼= =
我=口=....枉我借左感耐書 ==原黎佢冇番牙><好衰牙!!!!:em800_111:
今日比較好事的事 就只有e個 ==
牙@@仲有一件事
英文堂有代課老師黎
miss交低左野我地做 要作文= =
題目係 A ___________dog<-____________<自己填adj
之後我寫寫下 問個代課老師
乖既英文係咩= ="

你地知唔知佢答咩= ="
唔曳米乖囉 即係unnaughty= =
我笑死
之後我問佢  感係米寫unnaughty先
之後佢話 你寫gd dog啦 通常都係寫gddog既
之後我問個代課老師""你乖唔乖""= =之後我身邊d同學係到笑= =
abg4b10 + 8 感謝分享!

總評分: EXP + 8   查看全部評分

EXP
1746 點
今日唔洗番學- -""""
我今朝一早就落左去同牙媽食早餐= =比牙媽鬧 我遲到= ="""
佢食完我先落到去=.=haha
抵鬧的=.=""

一間幫牙麻麻抹野 洗野 切野 煮野@w@
因為牙麻太辛苦了
我想要輕下佢=.=""
但係牙媽成日呷醋=.="
我成日做磨心...
不過我唔會理^^
正所謂『人生有幾多個十年,最緊要開心牙ma』
所以我當牙媽d說話耳邊風= =
左耳入 右耳出 唔會擺係心到@w@
我會開心一點 嘿嘿
我對佢地2個都感好><”
希望牙媽唔好再呷醋啦
abg4b10 + 6 感謝分享!

總評分: EXP + 6   查看全部評分

EXP
1746 點
喔~~~其實我想打番5月10日既blog
不過由於太忙既關係-v-"
夜左小小打
我牙媽都好開心^^
今日下就 我同牙哥去請牙媽食飯^^
每人100蚊@oo@"""
牙媽佢好開心的xd
之後出左牙婆到
佢地打麻雀= =
我地玩nds/訓教((有一點兒悶吧))
._.vvv
到夜晚了!!!!!!!!!!!!
wowowo
我奇待以久既晚餐即將來臨!!!!
wo~~~~~
食左好多野
魚蝦蟹鮑魚扇貝  等等等等等好多『食送』
~~~超好味囉
最好味 係個令蟹!!!!
=口=勁多膏@@
肥死我啦>...<"!!!!
但係正到爆炸
d膏炒到爆曬出黎 好味到爆炸牙!!!!!!!!!!
>v<”念在佢一片孝心==原諒佢啦@@
好好飲
abg4b10 + 10 篇野一個字:正

總評分: EXP + 10   查看全部評分

EXP
1746 點
今日= =""!!!!
我覺得...不太開心= =
唉~~~第三堂 英文堂 慘劇 居然做我最憎既listening= =講真 小弟英文唔錯
不過= =listening比較差..../口\
唉=- =做左一堂 又要上鬼佬堂= =唉唷 熱死我啦
又唔開得冷氣 又要好忟!!!!
熱熱熱+listening vs me =me輸左= =
之後我捱住..
捱到第2個小息= =上曬英文堂了
之後我醒起 今日冇帶錢. . ."""
但係要買餐具= =好彩我有fd借比我姐(百達通負錢 唔記得帶錢入,失魂魚~~..~~)
_____________________lunch a時段過後
~~~~~到b時段啦^^
唉 我冇野做 功課又do曬/口\
悶+熱=想死=--=
之後我無聊到去行樓梯 又上又落= =點知番到課室 仲熱wo~
之後上電腦堂 ==
半班人係一個細房到= =開住感多部電腦
又要聽牙sir講 又要整網頁= =
做到我又忟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
之後第9節= =!!!牙sir又拉左我個組去整powerpoint 聽日要匯報....
唉~~~~我今日好忟架啦
聽日頭個2堂又係英文堂= =之後音樂 冇人同我一組 要自己一組 唱歌牙><
好擔心
之後第9節又要上台匯報/.\好驚~~~
唉丫!!!!!
願主祝福我!!!!
(p.s!我之前仲有d blog未比分))

abg4b10 + 7 感謝分享!^^ 有1分係睇漏左你之前ga blog^^ ...

總評分: EXP + 7   查看全部評分

EXP
1746 點
嘿嘿 今日終於開得番冷氣啦= =
我覺得其實只係D老師都頂唔住XDDDD
=V=""講番今日先
好野牙 音樂堂唔洗考唱歌住 下堂先考 冇感驚
但係今日考吹笛= =
我自己吹吹得好好 冇錯的
但係2個人一齊吹 我格黎條友又吹到甩甩卡卡(不過我都唔可以完全怪佢既)
= =最後 我個組係全班最低/口\!!!!
唉/........\
今日第9節@@
我成功上台大膽講野 XDDDDD
我要表現到一D都唔緊張><"
最後成功
我心入面諗住
既然上得黎 就要盡力講!!!!!大膽D啦><"""!!!!
尚算成功吧^V^
放左學放屋企
之後我去買左朱古力珍珠 去獎勵自己 XDDDDDD
好正牙>V<"買左杯香芋珍珠比麻麻飲
好好飲喔
最衰冇帶夠$$
買唔到芒果珍珠比牙哥飲/...\
當我番到屋企
我見到好大堆薯片 龍蝦片 大量零食=口=!!!!
原黎係叔叔買的~~~~
好味好味 我同牙哥食左包龍蝦片XDDDD
好~今日冇咩特別事= =
/.\好眼訓 想訓了/.\
abg4b10 + 8 感謝分享^^

EXP
1746 點
=口=!!樓上果位超慘
有古古力食= =又比人偷左._."""
你果fd感衰架@w@
唱歌又低/.\唉~~~~~~~

EXP
1746 點
haha= ="
e排因大量既功課關係= ="
我冇咩點上黎打blog~~~~
唔緊要*w*我e家打番先xddddd
唉...今日考實驗試............."
完蛋了~~~~~~~~~~~
=口=一開波 考駁電...."之後寫番個安培計讀數出黎
我做岩左
...第2個就=口=大獲啦!!!!!!!!!!!~~~~
我居然冇睇張紙...我+左d水落個量筒到...
其實係要+稀流酸牙=口!!!!!!
oh~格黎個d人講話
唔係+水牙 +個支野牙(指住支稀流酸)
=口=之後我即刻倒曬佢./\.""
再黎過!!!!之後我做完度pH值...溫度之後
就開始煲野..用本生燈牙!!!!我明明用左黃色火先
再轉藍色火
但係我轉左藍色火= =
我格黎組d人又話
未轉曬藍色牙 e家仲有小小黃色牙
之後我再轉一轉個氣洞=口=
可惡..個火熄埋/.\"""!
唉~~~好彩我拿拿林做番好姐....""
oh my god~希望大家唔好好似我感白痴><!!!!
============================================

哈哈 之後英文堂勁搞笑!!!!
個miss見我地成日上佢堂= =都唔出聲
之後miss拎包綿花糖出黎
之後全班起哄= =
haha有個女同學勁得意= =v
平時佢唔答問題的
佢居然主動舉手=口=!!!!!
._."之後本黎我想答
好可惜比人搶左= =
之後冇曬啦 ==
全班又死氣沉沉的樣子==
個miss亦好無奈~~~~
haha全班上英文堂都訓教教豬的~因為太悶啦~~
好=v=今日打住感多先
祝大家有個美好既星期6~~~~
abg4b10 + 8 感謝分享!

EXP
1746 點
@@好好 等我黎呃下分先XD
OH 暑假又就黎完啦=.=大把暑期功課未做=____=!!
唉 分班分得好差=.=""好多人都唔識既==
唉唷 今年班主任好壞的==
佢中2教我視藝好惡牙佢 我勁驚佢囉=.="""死啦死啦 ....
今日好黑仔 去牙婆到=_="諗住買KFC上去食啦 點知原黎KFC汁左粒==
感諗住去PIZZA HUT買PIZZA啦 點知間野搬左==又冇得食
搞到最後要買飯盒食=.=...唉 陰公
" P.S我是夢想世界玩家":hug: (HAHA雖然冇用 抽左番黎先)
abg4b10 + 4 感謝分享!

總評分: EXP + 4   查看全部評分

EXP
1746 點
今日發生左一件令我好唔開心既事..
不過其實都唔係一日間發生出黎架啦..."
我叔叔佢有腦癌...佢一直都撐得好辛苦=.=
個腦到有3粒榴...
開第一次腦個陣....切左1粒既2/3 仲有1/3 痴住d血管..好危險 所以唔切...
到佢好番d..食到幾日野...之後叔叔又頭痛又嘔 ....腦出血 又做一次手術
今次好彩手術好成功 令外2粒都切埋個腦得番那1/3...
但係估唔到既就係 食到野幾日..個腦又出水 之後壓住腦幹...
之後開始昏迷..之後醫生又開左次腦 插條管入去連落去個肚到 等體內自己吸左d水...
但係e家佢又腦出血緊...
佢e家昏迷緊...隨時會死....醫生同佢做左幾次心外壓=.=....
因為心撞停左...冇曬默博....醫生話做心外壓
好大機會會壓爆個肺 同埋壓爆肋骨...
e家唯有希望叔叔去得安心 舒服 但係如果可以好番就更加好啦...醫生都話好番機會近....0

我叔叔佢真係好鍚我 當我係佢個仔感 好照顧我地...
我仲記得去冒險樂園玩...
叔叔佢會任我玩...""佢對我實在太好啦

至於我麻麻呢...佢照顧左我同呀哥好耐
我一出世就係麻麻照顧我 所以感情非常之好 我亦都好愛鍚佢
佢亦都好鍚我同呀哥...次次話食m記 只要『唉兩唉』 麻麻都會買比我地食..

但係今日....佢喊得好勁 我亦都忍唔住行埋一邊喊左陣....
我真係唔能夠想像叔叔去世後麻麻會點樣!!!
.......希望叔叔可以好番/去得舒服
麻麻可以安心....唔好感傷心啦
大家如果有心..就幫手祈下禱啦 唔該...
abg4b10 + 10 好心有好報嫁,希望你叔叔冇事^^ ...

EXP
1746 點
多謝你.___."""今日情況好像穩定左小小...
但係都仲係好危險喔..

EXP
1746 點

叔叔 再見了

叔叔...我知到你自從做第一次手術開始 都好堅強 次次都好努力頂住....
但係點解今次感失威...
不過我都知道你好辛苦架...希望你自己都會開心d啦...
唉...你既離去 你可知道會令到好多人都會好傷心嗎!"?
你點解要感樣><"...(打到黎e到...我已經想喊了)....
你點解唔理下我地既感受...
麻麻日日黎睇你 都係望你醒番...點解你要感樣對佢...
就算佢鬧番我轉頭 點都好 我都會教佢
叔叔 你放心啦><"!
再見啦叔叔><"
abg4b10 + 10 人生總有生離死別,不要傷心吧~ ...

EXP
1746 點
好感人=v="祝你早日溝到佢xd

EXP
1746 點
唉 你地就好啦 我考口試衰曬...唔合格tim...唉 無啦無啦
abg4b10 + 1 感謝分享

總評分: EXP + 1   查看全部評分