AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: mi5842013
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 大家覺得70橙武應唔應該降價?!   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
427 點
70都咁貴...真好難想像到80 90打後要幾多金
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
284 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
其實有冇人知 台灣果邊而講左唔會改

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

sammy9989 發表於 2014-6-26 12:03
其實有冇人知 台灣果邊而講左唔會改

唔知..不過就算講左..我地都可以討論架...話唔定多D人講...又會改呢...

之前都話港服無約會大作戰啦...依家未一樣有...

主打遊戲
幻想神域
EXP
184 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章

凱蒂洛 發表於 2014-6-26 09:16
只能說投維持不變的人很短視...
試想下,70維持原價的話不降,80裝更是必然再倍增價錢,不存在低價/高少 ...

路大大想法一至 !

不過賠償個邊我既睇法就有少少唔同
有句說話 "早買早享受 遲買平兩舊"
例如說
一部新出手機一出就買黎用
過多排個價跌左 唔通叫個廠商賠償!?
冇可能的吧
講返遊戲
官方如果會賠償對玩家當然係好事啦
但..
賠償是情理
不賠是道理

主打遊戲
幻想神域
EXP
4740 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章

mi5842013 發表於 2014-6-26 11:37
D人會揀維持不變..都唔可以話佢地短視既....主要係覺得唔公平...如果依家降價...大家都用5星... ...

對呀~所以我才說賠償是需要的~但不要局限5星~3-4星的人也會吵

主打遊戲
幻想神域
EXP
4740 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章

miu 發表於 2014-6-26 11:59
70都咁貴...真好難想像到80 90打後要幾多金

對~長遠就會怕這問題....所以才說不只是70的問題

主打遊戲
幻想神域
EXP
544 點

儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章

凱蒂洛 發表於 2014-6-26 13:36
對~長遠就會怕這問題....所以才說不只是70的問題

有幾多人升都80再玩落我都成問題....

主打遊戲
幻想神域
EXP
4643 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

全降

主打遊戲
幻想神域
EXP
427 點
regards 發表於 2014-6-26 14:09
有幾多人升都80再玩落我都成問題....

同意....打錢咁難想做一件裝又咁貴好快會玩到沒心機

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1805 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

費用方面如果台灣將來會有改動,港澳版都會跟著改動

主打遊戲
幻想神域
EXP
184 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章

本人非科金玩家 在個人立場 降唔降 暫時唔在乎
反正玩遊戲而已
但好期待睇結果會發展成點
如果唔降價既結局, 咁邊方得益呢?
玩家?
支持降價玩家反應 :
反對降價玩家反應 :
公平晒.. 攬抄.. 現實為生活博命搵錢 遊戲為搵金而勞碌

官方?

官方反應 :
官方表示 : 大局已定還請玩家接受現實並自行努力
                 官方會提供更多不同的商品, 給玩家享受六合彩的快感
"客觀啲黎睇 講到尾.. 此終代理商既能力有限"

幣商?

幣商反應 :
幣商表示 : 想快變神手? 入錢落戶口!
                 供求供求 有供應即係有需求
                 需求多左啦喎 售價又可以提高

anyway.. 繼續收睇落去..
唔知遊戲捱唔捱到去1件成萬金學習費幾千金製作費既時期呢

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

dmge 發表於 2014-6-26 13:22
路大大想法一至 !

不過賠償個邊我既睇法就有少少唔同

咁同手機又唔同...手機係有競爭+不停有新款..

我地D LV70裝都等咁耐先上啦..幾時先有LV80更加無人知..根本無競爭..唯一你可以選擇既係整同唔整...

EXP
4818 點

用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

唔轉70真係涯唔到落去

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4752 點

試帖勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

升左70都味有金整裝
雖然係甘,但有挑戰甘慢慢整.都幾好玩
(前題係好似以前甘大家一齊努力打副既樂趣
以家己無

主打遊戲
幻想神域
EXP
2749 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 用戶勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章

快d 降價啦..我想換70裝啊
人與人之間就好像是貝殼, 能和在一起就是緣分。 當找到一個真心真意喜歡的人, 要是覺得選擇是對的話, 就算有再多的反對聲音, 也一定要堅持下去。 即使最後的解決是別離, 但是曾經幸福過……

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1287 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

我就簡左全降啦...

不過我都整左70武&戰利(其他冇)= =

但係全70橙裝真係堅貴!!!!!!!!!!!!!!!
減少少都合理..因為唔係個個都係...買金玩家!!

EXP
952 點
我投全降
我都係只整左70武1星同1件戰利, 身上原本有2千幾金立刻跌到6百幾...
有幾多平民玩家現時可以整得起1套,
我諗都係要等出80橙先有能力再合70套.....
而家打王真係同隻王r痕, 隻王打我係秒殺,
唉~~~~~

EXP
6326 點

moonhkcw 發表於 2014-7-7 11:08
我投全降
我都係只整左70武1星同1件戰利, 身上原本有2千幾金立刻跌到6百幾...
有幾多平民玩家現時可以整得 ...

我未夠錢整70裝...依家打70冰副D小兵都好似R痕咁...搞到唔多想打副...依家集中考古同釣魚先...不過呢D升LV好慢...

主打遊戲
幻想神域
EXP
700 點
全降啦!咁貴做乜

主打遊戲
幻想神域
EXP
2205 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 藍寶石勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章

全降$$$$...
「これが夢だとしても、おれにとては大事な毎日だがら」
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿