AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1377|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 係咪唔會出轉蛋 [複製鏈接]

EXP
1100 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 在線勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章

樓主
自從出左天使扭蛋機之後 會見過新既轉蛋 係咪唔會再出

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

似WO 平哂喇D新時裝

主打遊戲
新晴空物語
EXP
1466 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章

時裝平民化

EXP
384 點
但係gm可唔可以轉下幸運轉蛋d時裝,唔好出死果件狐和服?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

因為幸運轉蛋係跟最新轉蛋,而目前最新轉蛋就係狐和服呢

EXP
384 點
pgchicken 發表於 2014-7-4 15:46
因為幸運轉蛋係跟最新轉蛋,而目前最新轉蛋就係狐和服呢

禁宜家一直都唔再上轉蛋,禁咪會keep住係狐和服,我就係問緊你,可唔可以得閒轉下個內容,唔洗次次都係抽狐和服丫嗎,禁你武鬥幣會出轉蛋黎換,禁可唔可以將幸運轉蛋去跟武鬥幣換既轉蛋換下,唔洗次次都狐和服,你最新上既係座騎轉蛋囉同埋,又唔見你幸運轉蛋去更新?
出完天使幣呢個系統,已經知道台灣係放棄左轉蛋啦,將所有新出時裝都上天使機,禁我想問,禁d幸運轉蛋仲有咩用?又唔更新下內容

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

亂堂政 發表於 2014-7-4 19:48
禁宜家一直都唔再上轉蛋,禁咪會keep住係狐和服,我就係問緊你,可唔可以得閒轉下個內容,唔洗次次都係抽 ...

抽狐和服LO

主打遊戲
新晴空物語
EXP
1466 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章

你好.搭單.
今年動漫節alta有無參展?
三週年,暑假檔期有無吸引晴空產品包推出?
三週年張海報有咩途徑得手/購買.
謝謝.