AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1642|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[心得] 有雙槍有火炮 第時會不會出步兵 狙擊兵之類>_> [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
345 點
樓主

>_> 我不貪心 要是真的出 只求是自已用手瞄準 第一人稱視覺!
各各王都有要害出現>_> 黑騎士是要害當然是XX了(男人之痛)
冇暴擊率(手動射擊還要爆擊率來做咩)
武器很平很易造 但要買子彈之類的
類型細分:穿裝甲彈>銀製子彈>鋼心子彈>實心子彈>空心子彈>鐵珠>bb彈   (雙槍 火炮根本就是不科學!)
bb彈殺傷力F級 穿透力為0(??米內擊穿怪能力) 攻擊力輸出X0.1倍 走速-0%
鐵珠殺傷力D級 穿透力為0(??米內擊穿怪能力) 攻擊力輸出X0.3倍 走速-5%
空心子彈殺傷力C級 穿透力為4(??米內擊穿怪能力) 攻擊力輸出為0.6倍 走速-10%
實心子彈殺傷力B級 穿透力為8(??米內擊穿怪能力)攻擊力輸出為0.9倍 走速-15%
鋼心子彈殺傷力A級 穿透力為10(??米內擊穿怪能力) 攻擊力輸出為1.2倍 走速-20%
銀製子彈殺傷力B級 穿透力為6(??米內擊穿怪能力) 攻擊力輸出為0.7倍 外加失血狀態 每秒減血相當 攻擊力的10%傷害 走速-13%
實心子彈殺傷力為S級 穿透力為15(??米內擊穿怪能力) 攻擊力輸出為1.8倍 走速-25%
技能
攻擊力強化:增加量會因自己技能lv??x15提升
命中強化:加量會因自己技能lv??x0.3提升(群加)
速度強化:加量會因自己技能lv??x0.5提升(走路速度)
連射強化:加量會因自己技能lv??x1.5提升
閃避強化: 加量會因自己技能lv??x15提升(可單加隊友)
三連發:(on/off)
重裝上彈(因子彈的強度重裝時間會上升/下降)
緊急治療{有進條5秒{要企定定} 進條會因速度值 %越高減時間就越多) 固定回30%血 可補隊友{單只{做隊友時}/群補{做隊長時} 但治療量不會因%而增加})
還有雙刀那招滾地
金技:
30分鐘內提升15%命中+等級??x10的閃避值
像雙槍那樣的3秒? 補一粒特殊子彈(不過是60秒 一排特殊子彈20~45粒 凍結彈{減速 疊10次以上走速為0} 燃燒彈(燒傷1秒500 疊加上限為30次) 爆炸彈(連擊但只有50%傷))
冒險之路初始:+30%走速 +15%命中 閃避+10% 對王的造傷+5% 恨仇值+10%(每次提升閃避值1000時走路速度也相對提升增加1% 走速增加上限為25%)做隊長時輔助技能變群加
源神技:
玩命射擊:出源神技后
加一個效果自身防禦值減少50% 自身攻擊值增加50%(20秒效果)  但怪物保持8米內攻擊才可以造成傷害(有藍地在自己腳下  只有自己才能看到)
這樣絕對激情! 這樣可以引吸更多打fps的人來哦>_< 再說這遊戲本身就可以搞到第一人稱>_>
狙擊兵 等我想想....

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
拜託咪ONX當有趣好冇?RPG唔係FPS啊...
首先,冇要害,咁其實而家係有背擊呢回事咖囉...
另外,子彈改造,玩咁大啊你?而且火炮咪有三種機槍塔模式出嚟囉...
之後翻滾,你知唔知點解得雙刀有翻滾?係因為雙刀因係比其他職脆好多,動畫僵直又長,又要近戰貼打,紅地避唔過就係咁先,比招翻滾佢算係比雙刀既恩賜...你試諗下遠攻仲要翻滾,會唔會太OP?除非血比雙槍更低...
而且玩個RPG仲要用實彈,你係咪有病?當然係設定上用MP做魔彈實際上無限連發啦...而且有CD呢回事咖,開完技出CD你咪當上緊彈囉...

主打遊戲
幻想神域
EXP
113 點
k190853 發表於 2014-7-12 15:23
拜託咪ONX當有趣好冇?RPG唔係FPS啊...
首先,冇要害,咁其實而家係有背擊呢回事咖囉...
另外,子彈改造,玩咁大 ...

人地歪歪一下都比人插真心陰公
咁樣封殺人地既創意系唔好
天馬行空並沒有錯
菱角不可磨平啊
唔好開口都0n 0n聲啦
我反而覺得樓主幾有創意
幻想一下不會死
大家輕鬆點

主打遊戲
幻想神域
EXP
314 點