AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4716|回復: 38
打印 上一主題 下一主題

[心得] 官方可唔可以分開60LV同70LV既PVP?   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
1547 點

儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章

樓主
而家愈黎愈多人80LV,
最近好多60幾LV既玩家入到PVP場,
一下就俾D接近80LV既玩家秒殺~

跟住就係,
果D 60LV被秒殺既玩家,
會被一D同隊既無品高LV玩家用粗口問候,
話佢地雷人之類, 仲俾人X老母~

官方可唔可以快D分開60LV同70LV既PVP???

已有 1 人評分金幣 收起 理由
司馬信 + 20 很有心思

總評分: 金幣 + 20   查看全部評分

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
844 點

儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 在線勳章 麻雀勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
同意,邊有道理相差咁多LV都可以PVP,
係正常情況下根本無得打

最後只會造成玩家們既不和

主打遊戲
幻想神域
EXP
4740 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章

同意,有好多新手撐到60玩PVP,被特高Lv虐殺,他們會失去樂趣的。競爭麻煩在同lv層

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

贊成...見過不少LV??的玩家...一見同組有LV6?的...就已經開始問候人地...

其實大家都係玩遊戲...邊個無試過LV6?的...人地可能只係升得慢D或者遲過LV??的開始玩...

主打遊戲
幻想神域
EXP
4740 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章

mi5842013 發表於 2014-7-16 09:38
贊成...見過不少LV??的玩家...一見同組有LV6?的...就已經開始問候人地...

其實大家都係玩遊戲... ...

好認同~~~誰都有新手的時期~~而且在GAME世界,當然人多愈好,那有趕人的@.@

主打遊戲
幻想神域
EXP
1547 點

儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章

尋日又係世頻見到有60LV俾人X老母,
果個人仲要拉埋成個公會D人係世頻X果個60LV,
邊個公會我諗好多人都知, 亦係我最憎果個公會

我60LV入PVP果時都俾呢個公會D人狂X老母

EXP
4532 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

你正經果陣都幾啱聽喎= =
其實我一早係70pvp裝出咗果陣反映過= =
話咗啲人用住70pvp裝對啲用60pvp裝唔公平...
想要分開啲70以上,同60以上.
真心唔明79~70,69~60,59~50,明明都分很開幾段,但死都唔分開80~60..

都唔知係官方無能力,定無視咗.(明明話知道)

我有隻專pvp既角得6x lv,上到p場同啲??lv既,
我明明可以同大部份同lv既一爭長短,結果變成拖人後腳= =

主打遊戲
幻想神域
EXP
1547 點

cskm2005 發表於 2014-7-16 11:52
你正經果陣都幾啱聽喎= =
其實我一早係70pvp裝出咗果陣反映過= =
話咗啲人用住70pvp裝對啲用60pvp裝唔公平. ...

我想講,
我果時60LV入PVP俾人秒,
跟住就俾某大公會D人世頻唱我唔補血,
而家佢又開始係世頻唱其他d 60lv~

EXP
4532 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

薔薇丸 發表於 2014-7-16 11:57
我想講,
我果時60LV入PVP俾人秒,
跟住就俾某大公會D人世頻唱我唔補血,

你大可以用世頻回敬佢地一句:pvp場你包晒架?
當然,60lv上去打個分,之後唔好再入就最好,係咁死都無癮
依家啲60lv,鐮刀先係問題.

主打遊戲
幻想神域
EXP
1547 點

cskm2005 發表於 2014-7-16 12:04
你大可以用世頻回敬佢地一句:pvp場你包晒架?
當然,60lv上去打個分,之後唔好再入就最好,係咁死都無癮
依家 ...

人地個公會一吹雞就10幾人上世頻X你一個,

尋日咪係咁LO, 個60LV俾果個公會D人圍吊,
明明就係果個公會D人賤先

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

薔薇丸 發表於 2014-7-16 12:10
人地個公會一吹雞就10幾人上世頻X你一個,

尋日咪係咁LO, 個60LV俾果個公會D人圍吊,

邊個LV60俾人X ? 最近關世頻...無睇到...

其實呢D風氣真係好差...唔係人人都得閒狂刷野升LV...如果因為玩得悠閒升LV慢就俾人X...真係好趕客...

主打遊戲
幻想神域
EXP
1547 點

mi5842013 發表於 2014-7-16 12:30
邊個LV60俾人X ? 最近關世頻...無睇到...

其實呢D風氣真係好差...唔係人人都得閒狂刷野升LV... ...

尋晚1點幾一個叫閃光XXX既60LV,
入PVP俾一個憂X曲既會員X老母,
完左PVP
憂X曲仲要繼續係世頻X人老母,
人地個60LV係交易頻還口,
跟住憂X曲
仲要話人窮就咪X玩~

P.S. 而家憂X曲D會員混入左其他公會, 但玩得耐既人都會認得D名

(狄X, HOX, LAVENDERQX, 魔法X嘉護, X霖, X琋, X默, etc)

↑最中意係PVP見到低LV就X人老母/ 走場

主打遊戲
幻想神域
EXP
4740 點

薔薇丸 發表於 2014-7-16 12:32
尋晚1點幾一個叫閃光XXX既6X,
入PVP俾一個憂X曲既會員X老母,
完左PVP憂X曲仲要繼續係世頻X人老母,

無圖無真相a.a

主打遊戲
幻想神域
EXP
1547 點

凱蒂洛 發表於 2014-7-16 12:38
無圖無真相a.a

玩得耐PVP既都知,
已經係公開既事實,
只係D人怕俾憂X曲係世頻圍X先唔敢出聲

主打遊戲
幻想神域
EXP
39 點
不嬲都知PVP係平民禁地黎 入到去比人殺一兩次伯母就開始比人問候, 講真呢隻game ge pvp其實都係開比某部份人玩

主打遊戲
幻想神域
EXP
1547 點

wck0419 發表於 2014-7-16 15:10
不嬲都知PVP係平民禁地黎 入到去比人殺一兩次伯母就開始比人問候, 講真呢隻game ge pvp其實都係開 ...

如果有留意既,
問侯人老母既都係同一個公會同一班人黎~

五級富豪會員

半癱雙刀【砒霜】

主打遊戲
幻想神域
EXP
1436 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章

我去過PVP....
落過戰場.....
死少左當自己進步架

主打遊戲
幻想神域
EXP
184 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章

我都一樣

主打遊戲
幻想神域
EXP
39 點
心照啦PVP呢家野

主打遊戲
幻想神域
EXP
844 點

儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 在線勳章 麻雀勳章

官方快D出黎面對吧
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿