AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 司馬信
打印 上一主題 下一主題

[官方] 有關 回溯 的 時間點   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
4588 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 用戶勳章 紅寶石勳章

ngken 發表於 2014-7-24 22:11
我都有D想  
唔係因為放左好多時間心機的話
佢一話回已經刪

ME 2.......
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
1223 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
991011 發表於 2014-7-24 22:11
回左好多日啵  我多左套十香

me too.........

主打遊戲
幻想神域
EXP
2103 點
sk4 發表於 2014-7-24 22:31
唔係又回呀? 岩岩招待回番…抽左個包中左手染…再回既你賠比我呀?

慘既唔只你一個 我已經CAP定圖
岩先中左橙翼 唔知佢會點處理
我覺得佢唔會RE多次(AC) 因為有唔少人中手染
我肯定佢唔會做出對玩家有損失既舉動

九級天神會員

http://agames.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
164982 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 吹水勳章 趣圖分享勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章

各位,商城物品狀態出現不正確情況的玩家,請幫忙協助提供一下資料:

1. 遊戲帳號 (無須密碼)
2. 緊急停機後,商城多出了的物品名稱
3. 緊急停機後,商城缺少了的物品名稱

請跟司馬信有論壇來往的玩家幫忙一下,短訊向我提供相關資料。營運人員需要上述資料向國外開發原廠提供,以便對方有效快速查證。

主打遊戲
幻想神域
EXP
58 點
我們的等級%都回了, 就算你回返前幾日商城的東西都是應該啦 而家又想再回多次 官方想整走全部玩家 隻GAME等倒閉嗎?

主打遊戲
幻想神域
EXP
844 點

儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 在線勳章 麻雀勳章

haisw222 發表於 2014-7-24 22:39
慘既唔只你一個 我已經CAP定圖
岩先中左橙翼 唔知佢會點處理
我覺得佢唔會RE多次(AC) 因為有唔少人中手染 ...

佢已經RE左次啦,唔差在RE多次

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
48 點
我件橙時

主打遊戲
幻想神域
EXP
1547 點

儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章

..........

EXP
897 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 吹水勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章

大家應該知道我地開GAME AC個陣講左話就算我地AC入面咩都冇哂都5可以去告佢~~所以唯一做法..DEL GAME..等汁898

主打遊戲
幻想神域
EXP
4588 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 用戶勳章 紅寶石勳章

主打遊戲
幻想神域
EXP
5573 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章

司馬信 發表於 2014-7-24 22:40
各位,商城物品狀態出現不正確情況的玩家,請幫忙協助提供一下資料:

個問題係個7月16號至今日早上十點 係商城買過既野 都會再派返晒  

九級天神會員

http://agames.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
164982 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 吹水勳章 趣圖分享勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章

我是來拿幣 發表於 2014-7-24 22:44
個問題係個7月16號至今日早上十點 係商城買過既野 都會再派返晒

2. 緊急停機後,商城多出了的物品名稱
3. 緊急停機後,商城缺少了的物品名稱

"我是來拿幣",方便短訊向我提供遊戲帳號嗎?(無須密碼) 。營運人員需要上述資料向國外開發原廠提供,以便對方有效快速查證。

ngken  你地有問題出錯仲要麻煩我地幫你地處理問題? 會唔會搞笑左D  發表於 2014-7-24 22:54:49

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
498 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

會唔會回回下回到大家返1lv

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

已短信= =

三級英雄會員

HATERSx.千景

主打遊戲
幻想神域
EXP
294 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章

商城多左之前活動套十香同男學生制服 岩岩同人打副本有人話回左之前洗幾千點送個隻坐騎狼..依家算系點:0)
一話回檔已經想DEL GAME+1 同我地晏晝做過啲咩無關 無錯 其實我晏晝只系刷副本升LV 你可以話再打就有反經 但我地用既系心血同時間 而你地GM系度踐踏緊:0)
我岩岩ON反見到世頻好多玩家系度訴苦晏晝抽到橙時紫武仲有好多好多野全部靠運氣同機率既因為回檔而無晒 你地點賠反比佢地:0)
仲有想回報反個問題 你地回檔去反朝早10點 但系拍賣行個邊賣野就無回反去10點 啲野無左幾個鐘時間放出去賣之餘退反晒比我地仲食左我地錢 你地又吾系吾知呢個GAME啲金幾難儲 賣貴野個啲放野系拍賣行收好貴你知吾知:0)佢地幾慘你知吾知:0)你地GM諗住點賠:0) 你賠反幾LV同幾千點我可以當無事 但你賠咩,賠幾多比佢地 佢地條氣都好難順:0)

主打遊戲
幻想神域
EXP
649 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

一句啦, 官方停左GAME. 搞好先再開返啦
而加上面十分混亂
其一 唔知打唔打副本好
其二 係你而加商城回返一個星期前之後我買既點品比我抽, 中左D野點計? ((除非你話回返一星期前既點品比我呢個係賠償我就無好講啦...
其三 今朝有部分人係開SER後抽既野變返做福袋再抽, 對佢地影響好大

我知官方你地都好辛苦
但而加咁既情況 你地係有錯在先 而加可以做既
我覺得最有效方法係要停GAME先

因為就算你而加開左
你商城回返一個星期前
你地一定會再回一次
我地上去又做唔到咩
可以點?

主打遊戲
幻想神域
EXP
316 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 發帖王勳章

我FD抽出左7,8條黑月KEY碎,衣家冇晒

主打遊戲
幻想神域
EXP
844 點

儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 在線勳章 麻雀勳章

花誘惑翎 發表於 2014-7-24 23:01
一句啦, 官方停左GAME. 搞好先再開返啦
而加上面十分混亂
其一 唔知打唔打副本好

+1  都唔知依家點

一陣又回  D心血又無晒

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

大家不如冷靜少少先...回錯野大家都唔想....

玩家係蝕左D $$同心血...但係官方都無好處架....搞走晒D玩家...到時佢地先係最慘...所以我相信官方都唔想發生D咁既事...

而且我地係論壇@!*##$*@都無用...回錯野都唔關D版主事...不如快D提供下資料俾佢地搞返掂個GAME仲好啦....

大家都係想輕輕鬆鬆打下機....

三級英雄會員

TrAcE☆影

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
256 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章

樓上講得岩,拎到既物品冇哂真係好心痛
狩猟時代降臨、ブブリとー緒に大切な人を守ろう

KuSo歡迎你~
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿