AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1643|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

有關碎碎碎...既問題~~ [複製鏈接]

EXP
1160 點
樓主
其實較早前,70金裝果時咁樣,唔岩自己職業用既金裝,可以碎左件裝,換成三個金裝碎~等玩家可以比較快儲夠碎,去換自己想要既金裝~

同樣想提出,二轉技能書方面,可唔可以推出同一個系統呢~??

即係,打到唔岩自己學既技書,例如打到本3階技書,但唔岩自己職,就可以將本技書碎左佢,變成一個3階碎頁~等玩家可以比較快儲夠碎,去換自己想要學既二轉技書~

之前話金裝難出,所以一直改個系統~由最初既隨機出各職既裝,變為而家既用碎換~

但係相比二轉技書,難度比金裝更高...

金裝~都係得正金,異紋,異痕  三種~

二轉技書~分為1至5階~  相比之下,要打到自己想要既果一本書,比金裝更難...

所以希望呢,可以將呢個提意,轉達一下比台服果邊原廠...
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
新晴空物語
EXP
409 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

同意呢個提意 金裝周街都有人有 但係書唔係個個食齊
金副就日日都有人打 晴空城現在已經冇乜人打
會唔會有機會改好個系統或者出少少活動
希望大家可以發表一下意見 令到晴空變得好少少

主打遊戲
晴空物語
EXP
82 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章

同意樓主
我想我愛上了五河士織.__.

EXP
52 點

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
68 點
不同意,果真如此的話,技書只會變為垂手可得,沒有價值,相信也失去打城掉寶箱那種成功感。

EXP
1160 點
11111 發表於 2014-8-15 09:27
不同意,果真如此的話,技書只會變為垂手可得,沒有價值,相信也失去打城掉寶箱那種成功感。 ...

若然要有價值~金裝就應該用返最早期既出裝系統~咁就最有價值...

但係又點解10個有9個都話難出裝要佢改...