AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4183|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[心得] 卡牌-成攻打贏NPC地獄模式   [複製鏈接]

EXP
4533 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主
miki0325 發表於 2014-8-16 12:33
技術及戰術係可以搭救!!認同

見到張4星
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
4533 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
其實..你話你有技術同戰術,可以分享下你套牌有咩技能?
要先放咩技?

其實我全3星,15M戰力,都差少少贏到個NPC.(NPC仲有10分1血)
我認為20M係放置打既必要分數..

EXP
4533 點

我都贏到地獄啦!
唔知係咪最少戰力呢?
其實當時無乜選擇,我諗大家都無乜野簡啦?
之後多咗幾張源神卡,但無咁高LV所以雪櫃.

不過一定要手動出技.
險勝2次.

中間三張係打前方半排,
天馬打範圍.
希瓦...嗯....單體輸出高..

技能增減傷多啲.
最好用既技係打全場,
雅典夠坦.

其實一開始張2星卡有控場技幾好用既.

自己對下經驗就知無呃人.
15M已經夠做.
只係要手動咁解啫.

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

EXP
4533 點

mi5842013 發表於 2014-8-18 09:08
點解地獄得既決鬥硬幣仲少過困難...?!

係喎