AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: cskm2005
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 70圖紙遲早會跌價,大家唔好買金咁傻豬   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
84 點
我想講 自從20號更新咗之後  70圖爆率又低咗
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
215 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
D1248031217 發表於 2014-8-25 20:56
我想講 自從20號更新咗之後  70圖爆率又低咗

icon係tako luka?

EXP
4532 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

HARIKI 發表於 2014-8-25 20:31
你到底明解唔明解
樓主都講左la
你等佢出神點換la

我無咁講過.
商城同高武呢啲點品唔會出係神點到換.
咪扭曲我意思.

70圖呢啲野,自己打副出仲好過買金換圖.
狙圖如果無咗平價幣商,本身可能幾個月後,平民都買得到.
依家真係唔知要等多幾奈先可以買得到.

講真,以前打10場都買到既野,依家打30場未必買到.係啊!對官方係無乜大影響啊!好似!
我錢就話會買商城啫,其他人唔肯買點咪咁囉.

再講我呢篇文都係想表達
"買金換圖,係好蠢既事,我地呢班老手,用住60裝都75LV封頂,何必為咗張圖而去買金換呢?"
本文重點就只係呢個,其他野講多都晒氣.

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
215 點
cskm2005 發表於 2014-8-26 00:30
我無咁講過.
商城同高武呢啲點品唔會出係神點到換.
咪扭曲我意思.

"買金換圖,係好蠢既事,我地呢班老手,用住60裝都75LV封頂,何必為咗張圖而去買金換呢?"
這樣的重點,我絕對沒有任何反對之意
不過論壇就是公開給大眾去討論嘛=]
所以我也非常多謝你陪我瘋了那麼久
讓我得了不少樂子

最後就係人有什麼的本錢就做什麼的事吧
而非在怪東怪西,抱怨也不能改變到什麼
唯一能改變的就是自己如何去迎合

如果多的玩家好似樓主你甘識諗,擁有如此的意志,實在難得
正如lol一樣順風場個個都識打,但逆風時如何面對,如何挽回則少之又少

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1287 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

其實我覺得e家係入面既生存空間越黎越少~

再加上外掛當道真係e好難!!

真係令好多玩家空接買金玩..但我唔支持..

其實官方都知道外掛當道架但又真係做到d咩出黎!?

最後加上已玩1年...對始game希望越大失望越大!!

三級英雄會員

路過的重病市民

EXP
360 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 麻雀勳章 在線勳章 用戶勳章

步向精靈後路

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
我買過2次點 1次抽600點1次抽1000點
抽19元氣既野2次都冇綠,用埋幻想卷同紅利都係得3天
D人買金都係放棄抽..直接係GAME收就算
有得怪人?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4752 點

試帖勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

70圖無錢.可以學人買65金裝抄起距放錢搵錢
1件2-5金裝以家起到20.交易放40金.無得頂

主打遊戲
幻想神域
EXP
18 點
用600去買金戈D都癲癲地lol

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1805 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

tsts1021 發表於 2014-8-26 02:13
其實我覺得e家係入面既生存空間越黎越少~

再加上外掛當道真係e好難!!

營運團隊會盡力對外掛角色進行處分,請耐心等候

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1287 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

千宏 發表於 2014-8-27 12:44
營運團隊會盡力對外掛角色進行處分,請耐心等候

先叫聲你宏哥仔先....

你話請耐心等候都其實等左好耐呵!??
日日爆SER...真係有咁多真實玩家!??你又覺得點解呢!??

唔緊要反正外掛當道都唔係第1日既黎...都耐到唔記得左囉!!

耐心我有架...我緊等睇住你地會點做好佢...唔係既話你千宏就要變成老千架啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
先唔講D圖紙幾錢先
就講製作費如果唔係要用咁多一定唔會需求咁多金同時都唔會咁多外掛
有邊隻呢類型既GAME冇工作室賣幣,只係會唔會開左成年都咁誇張咁解

主打遊戲
幻想神域
EXP
112 點
買金是必須的

主打遊戲
幻想神域
EXP
129 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章

lung753951 發表於 2014-8-28 02:37
先唔講D圖紙幾錢先
就講製作費如果唔係要用咁多一定唔會需求咁多金同時都唔會咁多外掛
有邊隻呢類型既GAME ...

算吧啦, 官方剩係識回應會捉多d外掛, 呢d野佢地都會當聽唔到睇唔到

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
kelvinlababy 發表於 2014-8-28 09:57
算吧啦, 官方剩係識回應會捉多d外掛, 呢d野佢地都會當聽唔到睇唔到

仲有隻game 60級同70級都係搵咁上下錢,但整裝既錢差幾十倍
唔買金一定唔可以整到一套70(大部份玩家) ,一把武器合成費材料要300金左右
同時我都未玩過1隻game到7x級都仲要用60幾裝...其他game唔用錢玩最多都係唔可以強化+20之類 ,未見過連70級pve都要課金

主打遊戲
幻想神域
EXP
5185 點
雖然我都唔支持買幣 但係依句野???

60LV既,可以開口話打62(以前65LV先敢打62.)
有666副,3龍,703,同42打,以前我地打極都係62+3龍咋!!
以前我地70LV既人都係打生打死先封頂,一直用住60裝/65裝,先打到75LV!
點解你地70咗就一定要換70裝呢????

個個開團唔係大大力就補師 坦
冇錢搞裝就冇實力刷 冇實力刷就冇團加 冇團加又點搵錢? (親身經歷 就算唔踢都比人暗嘲諷)

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
375 點
所以要等遲D 70圖趺價先買金

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
manio 發表於 2014-8-28 19:10
雖然我都唔支持買幣 但係依句野???

60LV既,可以開口話打62(以前65LV先敢打62.)

60級個時未買過金都整到4星60橙武同1套3星60橙防
到70級你要打副搵錢整裝起碼打幾年(認真)..

主打遊戲
幻想神域
EXP
334 點
跑得慢又比串 源神1星又比人串  小情唔夠佢高lv又比人串   我認我廢  冇課過金  我都己經努力搵錢整裝  1粒豬要6千幾g  可以買好多防卷喇  

五級富豪會員

幸運的小男孩

主打遊戲
幻想神域
EXP
1147 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 儲蓄勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿