AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 薔薇丸
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] ☆★☆★☆PVP造分公會投票☆★☆★☆ (醉夢亭領先)   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

樓主
黑糖布甸 發表於 2014-8-27 11:04
其實有咩證據話人造分?

吊佢打pvp輸能左人地咪造分lo
佢係咁嫁la   玩10p唔小心掃死佢幾次就比佢鬧嫁la >v<
我都唔想  鬼叫高攻咩  佢又廢wo  hi邊箭雨1箭死能左
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
小殤 發表於 2014-8-27 11:25
E....你咪知名造分人士 HOZ

收皮la黃狗a_a
洗造分既咩 haa?
你估我好似某d病丸咁咩 要開分身洗殺人數??? 仲要殺得少過我>v<

薔薇丸  仲有睇實你隻QB啦, 你知佢幾中意搵契家佬嫁啦~  發表於 2014-8-27 12:35:23
薔薇丸  用弓黎同琴比, MK狗真係冇腦~  發表於 2014-8-27 12:22:37

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

笑能死人:$   廢物
開分身唔敢認ah????
走場你走得少咩 xd??? 哎唷
快d屠我la 我好lun驚驚 >v<  求屠
今次等你轉好防小情先la?
廢事又秒左la

薔薇丸  大家認住呢隻賤狗HOZ 專狗搞人地個女朋友  發表於 2014-8-27 13:14:01

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

屠我la ><   我想比你屠ah

比d本事得唔得??  得把口吠無用嫁  喪家犬
10p比我秒到喊
剩係識吠?   又要亂吠   叫2聲黎聽下先la   薔薇犬
真心求屠    唔好能得個講字  
咁能把炮就黎屠我la   我好能驚ah...廢j

薔薇丸  大家認住呢專搞人地個女朋友隻賤狗HOZ  發表於 2014-8-27 13:44:36

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

夠做就埋黎la    我地3個月la >< 你可以奈我咩何???
中意吠咪繼續吠:$   你吠完咪又係咁??  咬我ah???  ??
你有冇咁既能力咬我ah??/