AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2724|回復: 19
打印 上一主題 下一主題

收AC 有意放既都入黎 限`新月   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20 點
樓主

廢話唔多講

收一套AC 5隻又好乜都好 最多收5隻 收完就算
價錢單隻膠價絕對唔洗同我傾 反而一套我先會出高價 內容如下自己睇

膠價可以直接放棄就係貪隻GAME冇人玩個SER又空城各自修行先收一套

至少都135LV以上  戰/法號會比較好  

有意就直接PM比圖或者聯絡方法 當然最好直接留電話 email gmail 都可以留完既話唔該你定點時間睇下我有冇主動搵你

浪費時間既話就算睇岩我都未必會收 我份人好無耐性 可能呢頭話收轉個頭就唔收 除非傾好晒   

我只會每日ON一次論壇 智障飛昇補經補到2046既可以唔洗留言

唔好話我有心壓價

錢?我有 岩就會直接覆你唔膠價都會同你傾落去

咪同我講你亂飛昇仲有死城SER 一隻150都同我放4,5千蚊

串些少講句 你望下南SER同自己隻AC有冇得揮先啦

要求好簡單 只少唔打得都睇得 重點一句野 唔好比埋D 2打6 150LV用7,80垃圾裝

寵我話知你隻隻都係全恐怖群寵 但唔該苻已經唔得唔好資都唔得  當然唔好比d乜野中技書我  

都係個句有意放先好留言 唔好係想試價然後唔覆機 過一排等錢洗又搵番我睇下仲收唔收

隻game都成6年幾 多唔多人玩自己心照 想係未汁笠或者完全放棄之前多搵千幾蚊就襯宜家

第一次傾唔成既話我會直接黑名單 就算你隻ac係最勁既都好 唔會再有交易機會 唔該諗清楚先好留言

你可以話有錢唔收南ser? 我可以答你一句 我收黎為左單機玩無諗過同人比唔似宜家鬥黎鬥去個班小學雞

加上我就算收完都可能玩一兩個月就棄game 留到隻game汁笠

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
夢想世界
EXP
432 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

老老【詞語過濾】【詞語過濾】 新月ser 咪仲鬥得勁 你唔收南ser不如話你淆

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20 點
p26566116 發表於 2014-9-6 20:07
老老【詞語過濾】【詞語過濾】 新月ser 咪仲鬥得勁 你唔收南ser不如話你淆

其實你無得放何必覆? 我本身玩過南ser 亦曾經係數一數二個批
唔通我用十幾萬去玩又要話你知?
咁又係既宜家小朋友收黎收去咪又係老一批既玩家玩落既
好似想當年傻龍 黑才個班 玩到瘋癲個時你班蕃薯咪又係仲跑緊翼任個堆
玩到無野好玩退落黎追到上去就以為自己好巴閉咁
諗野咪咁天真啦
淆唔淆我真係冇乜問題事實上我唔係想鬥D乜
同你地班傻仔玩我不如單機好過 唔通你強P我又會現實少幾舊肉咩
加上新月SER鬥D乜可以話比我知嗎? 求你 唔好型完落唔到台 我想知有邊個鬥緊  
唔好問我曾經係乜野名或者ID 你話我吹又好點都好 唔會介意 我係你就潛水唔好再覆 唔想見到你兜落去

主打遊戲
夢想世界
EXP
4286 點

儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 藍寶石勳章

唯...?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20 點

什麼唯? 只收135上
拜託唔好PM我乜都冇又唔留低些少資料同我講價錢先

有眼你睇全港冠軍隊伍鬼神武都係5隻萬一二蚊鬆 有心機出價不如諗下自己隻ac係咪值呢個價先

當然5隻以上我先會開高價 當係你幫我慳番些少時間搵ac收齊一隊 單隻一定唔會高

主打遊戲
夢想世界
EXP
4286 點

儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 藍寶石勳章

香港冠軍又好,台灣冠軍又好,你入得來新月SER,你就唔好咁臭串,我自己都係玩新月SER,以前勁還以前勁,而家勁就係而家勁,你有本事就收一隊打7我,我睇下你收皮先定我收皮先

主打遊戲
夢想世界
EXP
4286 點

你話明唔想鬥我咪同你鬥,你有本事就番你既南SER,唔好係度吠,你有本事就收隻廢AC番來整勁佢,你就算收到只不過係代表你有錢,你只係求結果求HEA玩既,就唔好咁串77,正正常常收番隻AC玩算啦

EXP
610 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主小心呀
新月SER有個幫派好小家架
你踩親佢地條尾的話
佢地肯定搵佢幫主老強你
他申:停經阿毛

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20 點
其實我完全唔清楚佢答咩嘴 人地有人地勁係事實 不過我係同緊向我留價既人 獅子開大口既人講

佢鍾意塔嗲咪塔嗲 我又唔會理佢講乜野

當有人幫我推下囉 講真打機比佢每日強一次我又唔見得會有乜問題 利申左好多次 我係為單機而玩

當佢睇到我呢個回覆我諗佢應該一係扮睇唔到唔覆就咁潛水

一係就會叻唔切樣衰落去 知自己塔錯線 死兜爛兜

睇死佢咪又會串番我轉頭 由以上回覆可見佢份人態度超差

主打遊戲
夢想世界
EXP
4286 點

我而家就係擺明唔鍾意你呀你有本事咪收lo,反正呢d說話或姐更強勁既我都受過唔少啦

主打遊戲
夢想世界
EXP
4286 點

覆左又點點點,唔覆又點點點,無論答同唔答都係比人覺得我縮既,我梗係答你架,反正我比人鬧都唔係第一日架啦,你呢d算得d咩

EXP
610 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主你小心d呀

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20 點

其實真係無乜問題

網絡世界呢種人枉枉都以為自己好威

人地睇佢咪傻仔一個 我真係唔會擔心你鍾唔鍾意我 亦唔洗佢鍾意

都係咁講啦 我玩唔玩都無所謂 開post唔一定要收到ac仲一定要玩

諗開些少啦小朋友 人總會比人鬧 唔洗拎出黎講 無謂野自己收埋咪算

帽你又要帶上頭 比落台階你又唔要 係要做小丑比人笑既 留番些少尊嚴比自己好嗎

重點我一開始完全唔係應緊你 而你又無事無幹叉隻腳埋黎

粗魯些少講

你呢類人非常恐怖   不斷挑釁想人地炮轟你  愈多人炮你就愈爽咁

而且你呢類人應該係d一般將自己有既實力講到最高尋找認同感 無實力就顯得自己好卑微

當有對自己不利既時候

一律先不斷挑釁炮戰係當中尋找刺激同快感  仲要係愈多人理你愈快樂個堆

呢種咁既行為稱「博_」~~

隨便你吧 你認為係呢到鬧下我唔鍾意我又或者我收到ac你就日日打我都唔會介意

你認為真係有用既咪即管做囉 打機大家求開心 你就打機打上腦咁樣
2014年啦 唔好再咁小朋友玩得呢隻game相信你都有番咁上下大 就收下把咀啦

仲好似小學生要劃條線 一過界就舉手同老師講 嘈一輪先安樂

主打遊戲
夢想世界
EXP
4286 點

我回post既原因係你開post的一樓講到我地新月好似好冇用咁,如果你冇講呢句,我對呢個post唔會有任何興趣去回,你可以去睇下人地d 收ac post,會唔會講到好似你咁?你自己想壓價就搵全ser來講?我係下下搵野嘈就個個收ac post都出回覆啦,我唔算威,至少我起碼可以幫新月ser表下態,唔好比你地d人/其他人覺得我地新月ser既人好似好垃圾,以前勁係以前勁,如果你真係要比,大蕭緊果堆玩緊果陣,南ser都仲未戒奶

主打遊戲
夢想世界
EXP
432 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

sad 未戒奶會唔會吹得大左d

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20 點
abc789957123 發表於 2014-9-13 12:14
我回post既原因係你開post的一樓講到我地新月好似好冇用咁,如果你冇講呢句,我對呢個post唔會有任何興趣去回 ...

我一樓講左乜野話新月冇用?呢個係可笑原因之一

第二我打既係要求 冇話過新月既人垃圾

第三我何來壓價?唔值就係唔值 傾唔岩可以唔放 我亦可以選擇唔收

第四好似某類人咁錯飛昇 仲著緊70 80裝獅子開大口放45千蚊你會唔會衝去收?

第五我講到明價唔會壓 單隻收要睇值唔值 一次過放既我反而會高價

唔知你係文盲定係根本型過頭 麻煩要撩交嗌睇清楚先

重點完全係你自己叉隻腳埋黎威但完全唔係傾我個範疇

算吧 我已經突然對隻game冇興趣 有人放而我岩既先再算

多謝pm我留id及價既人 我會考慮考慮

主打遊戲
夢想世界
EXP
4286 點

咁你又搵南ser來比?飛錯昇or低lv裝既放幾錢係人地決定,你可以唔收,你話我入來威入來型都好,我係針對你個post出,我要型要威就唔洗係度同你理論,直接1句話打7你就得,如果你真係冇諗住壓價既就唔洗搵南ser出來講,你講既目的係乜你自己知,不過睇死你都係唔會講真實原因,唔緊要架,反正我都對你冇乜興趣,我只係為新月ser成日好似同南ser比起來差得遠,入來平反小小姐

EXP
56 點
嘩真係世界變 唔知以為夢想世界等緊你返去拯救世界呀
收ac都串串貢咁好型咩你 一啲都唔覺@@真係咁串咁有錢自己開隊由0lv玩起囉
講到係隻onilne game需要你咁.. 南ser大把hkd唔洗你呢D老鼠一隻啦!
你對隻game無興趣固然係好! 當你真係收到ac個刻夢想又多個自以為是既傻西瓜.

仲有送多你幾句 遊戲之所以好玩係因為一大班frd玩先好玩@@
或者可能你有自閉症 所以先鍾意單機 不過呢個係你自由黎我理你唔到@@
都係個句 有病食藥 你碌黎呢到發癲 無人會同情你

EXP
325 點

遊戲狂熱勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 趣圖分享勳章

150战未飞昇,有意私下搵我密密針,我目标吾高,四五千蚊我自己都覺得【詞語過濾】,你谂下会吾会收再搵我,全部野都可以傾

三級英雄會員

♥, smoxx

EXP
293 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 用戶勳章

其實唔係想撩交嗌,但好心講句呀,收AC就唔好收到咁串^^。
唔知以為你係李嘉誠個仔TIM ^^
講到個GAME咁多傻仔,唔講以為你好正常:)
其實你講咁多 不如你開個0LV玩上去呀。
他不慣被愛

誰人待我好待我差太清楚♥