AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1384|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

[其他] 管理員入黎睇下 [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
18 點
樓主
你呢隻GAME好快摺埋

2個膠服賺唔夠

仲唔快D開新服 等到真係新GAME出 你呢隻摺埋得  更新又慢 又冇創意  9唔塔8

仲傻下傻下 開會果時又唔提出開新服   慒下慒下 個個月靜係識出量 野又唔做返好  
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

狩龍戰紀 的確係無乜創意,
基本係同幻想神域 系統差唔多一樣,

但關於更新既野, 你識條春咩...
狩龍戰紀係台服出先, 在到港澳服,
台服此終係Master, 有咩~更新~特惠一定係佢地先
然後港服後繼, 無可能更新快, 及無可能同台服同步,
你覺得港服更新慢, 要嘈就去台服巴哈嘈,
台服更新快, 咁港服乜更新快囉!

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
43 點

雖然佢地連線質素我覺差..

但你會覺得黑橘跟GC好過喱遊戲公司嗎?

再講你想開分流定開新伺服?

開新伺服又會分散好多人..

然後伺服的道具價格跟賣買又唔同左..

好啦到左冇咩人玩公司最終要合併伺服減開支..

又會一堆人賣帳唔玩..

喱個你想睇到既GC  黑橋賺錢手法?

合併伺服會全部價格大整..
其實想開新伺服既人我只會覺得..

你想一開服就可以當新手同人地同步..

唔想追人LV然後新服D價錢又可以賣好貴賺到真銀..

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
18 點
開會既野識條春咩  做到呢個位先講野啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

如果你管到港服, 就唔洗係到吠啦

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
254 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

無聊-_-唔好玩囉…好行唔能送!
你咪去開會囉,成碌7咁!

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

甘唔LIKE ALTA做野既方式 一句講晒DEL GAME慳番啖氣