AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 天生購物狂
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 求官方舉行回收game金幣活動   [複製鏈接]

EXP
4532 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主

真係有少少唔問外掛鐮點黎.....
明明我開人都無半隻鐮係到打...
以前就成堆...

唯一最有可能解釋: GM無做野,啲外掛AC無捉過,又點洗再開過新AC???

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
4532 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿

其實你用回收G幣,根本無用!!!!
啲買幣既,一樣買會黎狗衝買幣黎換.

我建議方法:
"先暫停釣魚功能"
"開放神點換70圖"
"開放目前仲未有得用神點既物品,可以用神點換(EG:進化珠,天塔飾,奧義)"
以上係短期方法,1來唔比人掛釣.
2來,都係時候開放65左右既物品可以換..

長期方法:
改變防外掛測試
被舉報次數愈多,愈能夠封鎖該名玩家AC/IP

限制新玩家+低LV角色係低LV地圖可以打出既金錢同物品.EG:
1."60LV以下地圖同副本掉落物"為"不可交易"(部份金料可以交易)

2.部份"60LV以下地圖同副本掉落物"可以用神點交換(並下調需求量)
3."60LV以下地圖+副本+任務金錢量"為0,改為增加神點,開放"神點限量換金錢"/"金幣代用卷"
"神點限量換金錢":60或以下或新開AC或成就分XXX以下既角色,可以用神點換Z次XXX金,
"金幣代用卷":即軍票,可以代替買NPC啲野

依家我食飯都食成1000G,同啲FD講真係笑出黎= =

dannylcc  其实是不是吧镰刀开号1等级开始不是最好吗!!!  發表於 2014-10-23 15:25:47
已有 1 人評分金幣 收起 理由
千宏 + 30 讚一個!

總評分: 金幣 + 30   查看全部評分

EXP
4532 點

mi5842013 發表於 2014-9-23 09:22
用金可以換呢D野...未即是叫多D人買金來換?

不如提高掉寶率...同增加多D可用神點換既高LV野....

但當金無用果陣,玩家手上又有一大堆G.
台灣官方70圖高造價,紋章,都係想玩家手上無咁多G.
神點換野,應該加多啲所需物品,例如異界幣,少量金錢,等(最好係雙條件,等玩家自由選擇點樣換)

EXP
4532 點

HARIKI 發表於 2014-9-23 10:07
其實金的來源不斷,金的需求量再大也是冇補於事
元珠開到1m8,有市場有需求有能力一樣有人買
開什麼收金活動 ...

我意思係,依家仲有啲65裝係唔比換,係時候比人換.(EG:海拉)
70圖亦係時候比人換.
而且,當初比人用神點換時,又有無造成"金錢無用"?

"金幣票"係用黎限制"低LV,低成就,既"新玩家"
一個外掛仔,又點會有70LV?又點會有藍色面板以上?
封鎖低LV副本,同地圖既掉落物品"交易功能"可以對外掛造成壓力.
因為佢地要升到60UP先有正常既"收入".

同時真既"新玩家"係地圖同副本打唔到錢,
就要用神點/物品換"某程度""有限次數"既金錢.(1個AC最多只能換X次,每次XXXG)
或者由老手玩家資助真新手.
當然,新手裝要洗幾多= =?
何況50副都有橙裝.

而依家都有外掛,升到65,又另計了.

NPC吸金唔需要解決.
要解決既係外掛既收入來源.

EXP
4532 點

HARIKI 發表於 2014-9-23 13:13
你最後果句先係重點
但當你解決唔到源頭就只能由支出入手=w=
人地係合法合理去釣魚

如果幣商去番之前咁成1100HKD=1萬G,
我覺得果陣先最好,佢地個存在亦都叫OK.
起碼人人都有機會買到橙時...
狙擊圖可能都追上台灣300=1
5星唔係必要.
5星有時間,都出80圖啦!

EXP
4532 點

mi5842013 發表於 2014-9-23 13:55
果排論壇2,3日就有人上來話激活唔到...

結果....8月就出左個免驗証碼活動...真心覺得勁差...

果班人都係大陸人黎既- -
其實主要都係回溯.
代理啲人ON J自掘墓地..

EXP
4532 點

炒完一樣 又一樣
一日唔加強個系統 始終都係治標唔治本 我話知你封十萬幾個角色BTW, 我個人就幾中意呢隻GAME 但我已經放棄左整狙擊呢D咁貴既裝
慢慢打65連擊金 得閒收下D肥料 睇下而家個物價點升都唔錯
苦中作樂嘛 比你成身狙擊唔識走位咪又係趴係到等人救!
新服仲慘.
120G=1SET火殞.

用65/60裝+15~20仲好.
啲無錢既平民,就唔好要求太多,學吓佢.
一樣輕鬆過活.