AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 天生購物狂
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 求官方舉行回收game金幣活動   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

樓主

睇完個貼, 好奇咁走去高地望下。 冇錯高地係小左外掛, 但係奇怪ga係, 點解外怪掛到64, 67 甚至69都冇事,  究竟釣魚升lv係唔係真係咁易, 可以係短短1, 2日間就掛到67lv, 定係官方一直都冇盡力去打擊外掛??????????
高地少左外掛, 其實只係轉移左去其他地方, 正如樓主所講聖城, 白石,微光, 礦山不難見到外掛蹤影。
而官方對幣商洗頻賣幣行為係愛理不理, 叫玩家門自行黑名單, 老實講, 封個洗頻外掛官方都懶得去封, 又點叫人相信佢地有全力打擊外掛????????????????

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
cskm2005 發表於 2014-9-23 08:01
其實你用回收G幣,根本無用!!!!
啲買幣既,一樣買會黎狗衝買幣黎換.

其實我都讚成用神點換物,
至少唔會好似而家咁,
一粒寶珠萬幾金

cskm2005  加咗啲野  發表於 2014-9-23 09:57:04

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

官方版主可唔可以入來回應下?
唔好又講咩耐心等待,
已交由有關團隊跟進之類廢話
再等隻game就死

雪姬  你唔比佢講呢2句, 就連佢既回覆都唔會得到  發表於 2014-9-23 14:36:14

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

千宏 發表於 2014-9-23 17:37
營運團隊每天都會停封大量外掛角色,但玩家之間的物品訂價實在不能出手控制,請見諒。 ...

可唔可以講解下每天封大量外掛,
D外掛都仲掛到去67LV,
你大量定義係咩?