AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: alanazaz
打印 上一主題 下一主題

[心得] 捉高生存方法~減少買幣機率   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
89 點
樓主
-_-||提高掉寶率係,配方價格係下跌
但係整裝備果筆都好甘下
七十武器整第一把都去八百g
唔講他升星
七十防具製作價錢又系貴
-_-||你配方貴我忍你起碼遲早會降價
問題係有錢買配方唔一定有錢去整裝
與其提高掉寶率……不如你調低裝備製作價錢
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
89 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
alanazaz 發表於 2014-10-28 01:47
你掉寶高了~就自然有好多裝升星啦~仲晒理NPC?

-_-||七十裝唔系七十五金裝啊大佬,跌寶率高又咪關張圖事,整裝升星又咪要金

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
89 點
alanazaz 發表於 2014-10-29 05:01
真心講果句~如果D野係用神點換返來反而無意思羅~遊戲係要打副本時跌左寶出來果個聲音先有意思~好多人打機 ...

-_-||出個神域點數系統的目的就係想等d打唔到寶ge人可以用努力用時間去將他需要ge野換翻黎
你的意思係話d人用努力換翻黎的東西無意思??
神域點數系統出ge意義就係比你去換d你打唔到ge野,而家你出個系統又唔比人換而家需要ge野甘出黎托啊
再講,提高跌寶率用個尋寶護符就可以跌寶的話而家就唔使個個頭痕70配方啦
提高跌寶率和用尋寶護符講到尾都係跌唔跌幾率問題
你不如實際d比我用神點換,自問臉黑我賭不起運氣

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
89 點
林宮依人 發表於 2014-11-4 03:00
>_>不如改到好像55或之前的副本那樣 直接尾王掉100~120%的70橙裝?

→_→這樣你讓買圖做70裝的情何以堪
就算開也不是現在吧