AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 艾莉薇婭
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 安提诺斯事件完整经过,当事人我澄清下大家就到此为止   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

Dexter 發表於 2014-11-7 09:18
誰規定論壇就一定要曝光工會和ID才能發言?
開明的閣下為何一直因此事斤斤計較?
還有閣下既然說對方是轉 ...

老實說, 佢係尋日先玩返,
已經一段時間冇玩了,
佢亦都唔清楚整件事係點,
而即使佢入公主隊伍升lv 都冇咩題,
我由始至終冇要求封殺公主,
我只係想搞清楚件事,
我唔想安提俾人屈,
明明係公主閣下太lag, lag到斷線,
人地因為要傳送只好踢左佢, 而見佢上線馬上組返,
組返後仲要中途離隊....
成件事, 公主殿下只強調自已俾人踢,
係幾咁慘, 但又冇諗過自已lag機為其他人造成不便,
中途離隊棄其他隊友唔理係幾咁無品.
而且更加煽動其他人係世頻施虐,
不斷地屈安提係斧神,
如果我咁都唔企出來講返句人話,
我對唔住自已良心....

而點解一直講你唔肯開公會及身份,
係因為, 你只係一個企係幕後放冷箭ga小人,
連為自已言行負責任ga勇氣都冇.......
一方面又要型, 一方面又要帶頭盔,
唉....小人莫過於你
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
Dexter 發表於 2014-11-7 09:36
哈哈哈
閣下的邏輯之神可以有很多比喻喲
兩國對戰 己方陣營投靠敵方 也是可以被原諒的

你重點應該放返係,
"Lag機斷線後中途離隊"

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
48 點
小細細 發表於 2014-11-7 09:47
你重點應該放返係,
"Lag機斷線後中途離隊"

為何以前就沒見LZ有過類似中途離副的事件?
我和LZ祖過也和安提祖過,待遇可謂天差地別。L
而且帖子里已經有人回復說了中途離副不一定是‘無品’,而是有的人在【純表演】
我不知道你是否忽視了你朋友為何致使他人離副的原因
只注重對方中途離副而不追究為何離副是不是轉移視線,混淆視聽?
離副的原因對方也多次重申了。
至於安提,打本不等人,掉線秒踢已經有過多次案例,加回來整個本也打完了。隊友的存在有何意義?
這就像打你一巴掌然後摸你一下,還要你感激他一樣。
簡直臭屁
既然對方工會招募頻道有了斧神很忙 人齊打王的梗,你們也來個梗去說服遊戲里的普通玩家認可你們啊?
為何你們如此畏懼招募頻道裡面 斧神很忙 ?
為何你們明知事件真相卻有己方人員臨陣倒戈?
活在自己的世界里 還希望整個世界的人圍著你們轉,實在太天真

主打遊戲
幻想神域
EXP
30 點
Dexter 發表於 2014-11-7 10:00
而且帖子里已 ...

感謝層主的幫忙,說的句句在理,還碼了那麼多字,辛苦了,也算是有人說了公道話,謝謝

主打遊戲
幻想神域
EXP
254 點

重唔快d對公主扣頭認錯,好多狗公好核突啊
D面皮仲要厚到喊

你班友如果道理真係咁正確,得鬼閒成村人【詞語過濾】你地老母咩

主打遊戲
幻想神域
EXP
462 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

其實...(PS:真心話 不是找罵
我覺得安提沒有錯.有力的都是直沖王.(完全單刷.組隊只為經
吸不到是實力問題 而不是別人的錯
明明就是你自己網絡有問題.有什麼資格要別人等你?
他是你誰?有義務等你麼.
而且.完全安提本人什麼都沒有說.
事情過去就算.為什麼還要翻舊帳.
是要等別人留言說是你的錯.然後裝可憐對嗎.
如果玩得真的不開心.我覺得你沒有必要再留在FFO
你完全可以玩你的大陸game

祝閣下遊戲愉快

主打遊戲
幻想神域
EXP
65 點
D大陸人就係禁神奇~ 起大陸連港服正常都lag d啦 唔好將自己既責任交俾人~返去玩陸服把啦~
仲要幫自己果d就叫公道話~ 講事實果d又唔理~真係好腦殘

主打遊戲
幻想神域
EXP
65 點
Dexter 發表於 2014-11-7 10:00
而且帖子里已 ...

第一~唔係畏懼招募頻道裡面 斧神很忙 ?
最佳女主角唔係話想到此為止咩~ 禁唔係挑釁咩~
禁唔聽話小心俾公主懲罰丫~
第二~為何你們明知事件真相卻有己方人員臨陣倒戈?
邊個係已方人員~就算係香港每個人都有自己立場~而且倒戈即係本來支持我地.
.再轉去支持你地喎~有禁既人咩?