AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 神域使者
打印 上一主題 下一主題

[活動] 愛戀在神域,甜蜜幸福照分享(已完結)   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
4965 點

發帖王勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 瑪瑙石勳章

kirikoau 發表於 2014-11-30 11:40
初期當你紳(變)士(態)
宜家當你......

你去邊
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
117 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿

1. 角色名稱:魅v布丁
2. 我的另一半名稱:魅v鬼影
3.親愛的,我想對你說:中記吾記得我地係點樣係埋一齊?
                           我地已經一齊左半年LA
                           我知我自已係學校成日做埋D野另你嬲我
                           我會改假LA
                           但你吃醋個樣真係好得意
                           多謝你係E半年入面一直對我不離不棄
                           我吾開心喊個時你都會一直陪住我
                           你病個時成日叫我吾好過來又驚自已全染(同音= =||)比我
                           但我吾驚全染咪全染有你陪住我就足夠
                           我都好容易吃醋假
                           每次見到你同其他女仔聊天個時我心入面都好難受
                           不果我都冇講過出來
                           我地要永遠係埋一齊啊
                           接住落來個幾年就請多多指教LA
已有 1 人評分金幣 收起 理由
神域使者 + 100 活動參與

總評分: 金幣 + 100   查看全部評分

主打遊戲
幻想神域
EXP
9455 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 瑪瑙石勳章

1. 角色名稱:妃玖鏡
2. 我的另一半名稱:甜絲絲
3.
絲絲你好似大姐姐咁照顧我xd
雖然你成日都蝦我成日笑我030
但係我知你其實好愛好愛我<3
雖然你一d都5温柔.ha
希望以后可以同你繼續百合落去<3
愛你

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

miki0325  雖然你一d都5温柔 <<<唔好將事實講出黎..  發表於 2014-11-30 21:31:26

主打遊戲
幻想神域
EXP
226 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

小夜斗 發表於 2014-11-30 11:44
你去邊

無事喇無事喇TAT(摸頭

EXP
113 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 用戶勳章

補上一張有名字的, 下面是作品.

1. 角色名稱:心語o
2. 我的另一半(角色名稱):黑羽恨長風
3. 親愛的,我想對你(妳)說:每次都襯你不在/掛機時, 都愛偷拍你XD 正如以前, 暗戀還未擁有你; 現在, 有緣能與你一起; 以後, 望能在你身邊陪著你:)  黑羽, 感謝你選擇了我:-)

主打遊戲
幻想神域
EXP
649 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

1. 角色名稱:StarLiGhtx翎
2. 我的另一半(角色名稱):靜夜
3. 親愛的,我想對你(妳)說:手牽手,與你走過世界每一角落,與你走完這輩子。

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
2637 點

DEL左.,,,重新PO 抱歉#

cskm2005  第二張圖胖次走出來了> <""  發表於 2014-12-3 17:46:25

EXP
5405 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

之前個d 唔靚..再po過

板主唔該幫我del左佢 thx

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
13 點

1. 角色名稱:小璇x
2. 我的另一半(角色名稱):SleepingD0Gx
3. 親愛的,我想對你說:我相信我們的愛能直到永遠,所以我會永遠陪伴你支持你。

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
13 點

1. 角色名稱:SleepingD0Gx
2. 我的另一半(角色名稱):小璇x
3. 親愛的,我想對妳說:感謝妳陪伴我,因為有妳相伴,我感到很幸福。

主打遊戲
幻想神域
EXP
36 點

1. 角色名稱:竹木一人
2. 我的另一半(角色名稱):WiiWii
3.我想對妳說我愛妳。

主打遊戲
幻想神域
EXP
41 點

1. 角色名稱:Ffb   <- (此為參加者名稱,如成為得獎者,也以此角色為準)

2. 我另一半 (角色名稱) :羽霖

3. 親愛的,我想對你說:
 bb . i love u . 三個字代表千言萬語,我同您既愛情,在心中啦,
 張相係九月岩一齊果陣影55

二級平民會員

月下戰士

主打遊戲
幻想神域
EXP
137 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

1. 角色名稱:月下戰士
2. 我的另一半(角色名稱):紫心戀
3. 親愛的,我想對你(妳)說:紫心bb雖然你唔係成日同我打副同埋陪我...但係我都係咁愛你!我想同你講既只有一句!就係...嫁比我喇!
我會好好咁對你~買好多蕃薯比你食架~~~

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

10分題
到底月下戰士既另一半係邊個?
以下圖片,由公會一眾女會員提供:

主打遊戲
幻想神域
EXP
23 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 用戶勳章

1. 角色名稱:紫心戀
2. 我的另一半(角色名稱):月下戰士
3. 親愛的,我想對你(妳)說:I want the morning rain. To tell you what's on my mind. No, you're not vain . But definitely not one of a kind.

二級平民會員

月下戰士

主打遊戲
幻想神域
EXP
137 點

ChLiu 發表於 2014-12-3 17:45
10分題
到底月下戰士既另一半係邊個?

韋小寶都有7個喇XD

二級平民會員

月下戰士

主打遊戲
幻想神域
EXP
137 點

1. 角色名稱:月下戰士
2. 我的另一半(角色名稱):DeviLx餅
3. 親愛的,我想對你(妳)說:雖然你E+少左上....但係我最愛既都仲係你 我會一直等你守護你架

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
4965 點

發帖王勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 瑪瑙石勳章

同一個用戶可以參加咁多次架咩-.-?

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

小夜斗 發表於 2014-12-3 18:39
同一個用戶可以參加咁多次架咩-.-?

第一次見人咁公開地公開小三四五六七八.
同一個人玩咁多次.只會係fff團既仇殺對象.
以下圖片,由公會一眾女會員提供:

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
68 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章

1. 角色名稱:拍拍子
2. 我的另一半(角色名稱):和露菲
3. 親愛的,我想對你(妳)說:矜持,我們要保持矜持。羞羞的事還是回家吧 (΄◉◞౪◟◉‵)

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿