AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 神域使者
打印 上一主題 下一主題

[活動] 愛戀在神域,甜蜜幸福照分享(已完結)   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
21 點
想不到我的照片竟然被盜用了!

正所謂有圖有真相︰

看隊伍成員就知道,求吻被拒的不是和露菲,而是拍拍子永遠懷念的月姐啦~
如果真的是和露菲,我才不會推開哩... (喂!)
所以,以下才是真正要參加的作品~

1. 角色名稱:拍拍子
2. 我的親密好友(角色名稱):和露菲
3. 我想對你(妳)說:上吧! 藍色寶馬!! XD

nuhs  換上我的對白才有閃光效果 (΄◉◞౪◟◉‵)  發表於 2014-12-4 01:08:08
已有 1 人評分金幣 收起 理由
神域使者 + 100 活動參與

總評分: 金幣 + 100   查看全部評分

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
4965 點

發帖王勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
ChLiu 發表於 2014-12-3 18:59
第一次見人咁公開地公開小三四五六七八.
同一個人玩咁多次.只會係fff團既仇殺對象. ...

講緊咩???-_- , 系你另一半發帖應該ok既

EXP
124 點

1.角色名稱:酒井小薄

2.我的另一半(角色名稱):諾特

3. 親愛的,我想對你(妳)說:★`諾諾..當初認識的時候..我沒想過會跟你在一起..我知道我在你心目中很小器,,但因為我很在乎妳..當知道妳去韓國讀書,,就發現能與妳一起的日子,只剩下那麼少,,曾經有一刻想過,,你還能愛我多少日子..我一直也記得你每天都跟我玩通宵..只要妳記得,,我一直也是很愛很愛妳的大笨蛋'★

三級英雄會員

游戏开心就好,不开心还游戏做什么!!!

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
213 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章

想参与,但是,我的电脑今晚才会弄好【之前已经出问题2个月来了】,怕赶不及呢

主打遊戲
幻想神域
EXP
56 點

DEL=====

折竹  閃  發表於 2014-12-5 15:37:49

主打遊戲
參天律
EXP
8455 點
睇到我喊出黎

主打遊戲
幻想神域
EXP
7772 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

二級平民會員

月下戰士

主打遊戲
幻想神域
EXP
137 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

1. 角色名稱:月下戰士
2. 我的另一半(角色名稱):焦糖鮮奶
3. 親愛的,我想對你(妳)說:我們之間的友情好比大海的浩瀚

主打遊戲
幻想神域
EXP
967 點

1. 角色名稱:Lizzy

2. 我的另一半:糖湘

3. 親愛的,我想對妳說:我地相識既日子已經有差唔多4個月 由普通朋友既關係去到而家係埋一齊 係期間經歷左好多好多唔同既事情~ 希望我地既愛可以一直持續~直到下世紀  永遠陪伴在你身邊我愛你

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
5617 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 試帖勳章 發帖王勳章 用戶勳章

1. 角色名稱:糖湘
2. 我的另一半:Lizzy
3. 親愛的,我想對你說:想在您的身邊依賴您<3

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
2637 點

1. 角色名稱:小小不羈
2. 我的另一半(角色名稱):小小依人
3. 親愛的,我想對你(妳)說:就讓我天天簡簡單單地陪著你愛著你保護你 I LOVE U BB
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

主打遊戲
幻想神域
EXP
3925 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

特制(笑))

1. 角色名稱:洺雪
2. 我的另一半:夕口
3. 親愛的,我想對你說:自從岩岩玩返無耐遇見你.仲帶我入公會一齊玩.我覺得開心返好多!謝謝你!請你一直陪伴著我.守護著我啦>///<

sunnytam  禁以後記得唔好再恰我啦  發表於 2014-12-7 16:45:18

主打遊戲
幻想神域
EXP
5193 點

遊戲狂熱勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章

1. 角色名稱:小小體貼
2. 我的另一半(角色名稱):小小任性
3. 親愛的,我想對你(妳)說:親愛的,

不管你有多麼任性,我都會用我既溫柔體貼愛著你 我愛你

EXP
5405 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

1. 角色名稱:小小任性
2. 我的另一半(角色名稱):小小體貼
3. 親愛的,我想對你(妳)說:你的體貼溫暖了我的心

主打遊戲
幻想神域
EXP
33 點

1. 角色名稱:風冥雪
2. 我的另一半(角色名稱):糖儿owo
3. 親愛的,我想對你(妳)說:這是你我的第一次,我等了這一刻已久。為了你,死我也在所不計。

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
21 點

今日要分享既故事既主人公就系上面果兩位,暴力黑商補師同弱雞弓手 ((被拖打
話說系甘既... 有一日佢地散散下步發現左...

有...有隻羊訓左系到 到底系..咩事
仲要比其他羊圍住 以為佢地系殺羊兇手
於是.. 我地去左尋找真實.. 四處冒險

我地問過依對情侶 佢地回應話依個幻想神域唔夠愛 所以發生異常生態
於是我地..

成為左守護騎士 為左拯救世界~

我地相信成為守護騎士可以救到依個幻想神域.... ((鐵達尼號 FF版 ((誤XD

仲系羊群前面...用守護騎士技能
甘樣..一定可以救到佢地
點知..發現隻羊只系訓著左
果對情侶呃人既!!! 為左呃人做守護騎士
END~ 故事好唔好聽 ((其實我亂甘作
以甘純粹個人創作,如果太無聊可以只看圖
百合圖不錯看

1. 角色名稱:忌廉栗子蛋糕
2. 我的另一半(角色名稱):曉美炎
3. 親愛的,我想對你(妳)說:有好多野想多謝你 果件事件之後我打算離開 但果時你陪我一齊走
其實比左好大支持我 我差點就想退GAME啦.. 之後一直包容我 我同你D朋友吵架 你都唔會怪我 仲同我講返我有咩唔岩
唔會一開始就話怪我 我感覺我會變好的 謝謝你
最後 原來圖要有名> < " 等我後補
神域使者 + 100

主打遊戲
幻想神域
EXP
967 點
kuroki_awa 發表於 2014-12-7 15:56
今日要分享既故事既主人公就系上面果兩位,暴力黑商補師同弱雞弓手  ((被拖打
話說系甘既... 有 ...

肥糕

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1877 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章

我地在(冬天)的舞會相識XP (現在12月a_a)

我向她 表白 好凍>< 但卻有溫暖

與可愛的的小羊+蛋糕約會

跟小羊們 鬥閃

當然不少得美景

加油啊 羅米歐 祝你表白成功!!!

1. 角色名稱:曉美炎
2. 我的另一半(角色名稱):忌廉栗子蛋糕
3. 親愛的,我想對妳說:我們當初很早就在淡月相識a_a 剛回來玩番大約8月的時候 你就係到陪我打副:)   我是個怪叔叔 你一早就知T.T
我仲捉你日日毒副 雖然你係渣渣弓 我都唔會怪你 因為我都係渣渣琴 我地發生左好多野
其實我成日睇你同人 百合 睇住你同人百合我好開心( 暗爽) 蛋糕其實好勁做過君王
等我黑商慢慢養你
最後 偷影 KISS 蛋糕相一張(佢本人都唔知)

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
21 點
qq3336335 發表於 2014-12-7 16:06
我地在(冬天)的舞會相識XP (現在12月a_a)

我向她 表白 好凍>< 但卻有溫暖

最後果張 幾時影=口= 我唔知既...

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
83 點

1. 角色名稱:尐惑
2. 我的另一半:忌廉栗子蛋糕
3. 親愛的,我想對你說:  初次識你係係某暑假既一個RC到
                                    未見你個名未聽聲就以為你係仔
                                    點知係女又係同年不過唔係重點
                                    雖然識左差唔多4個月 其實唔知有冇
                                    講底褲 變態研究時裝 玩雙子PLAY  ETC...
                                    好煩躁苦惱個時 個2日你有密我
                                    係創傷後讓我感受到小小溫暖既其中一個人
                                    佢地當中 得你糖糖夕夕先陪我咁無聊
                                    玩百合 扮老公老婆 白痴仔開世頻 包2奶ETC
                                    THANK YOU

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿