AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4420|回復: 30
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 你想點呀小學雞,屎爛!   [複製鏈接]

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

樓主
你認為學我講野就好型好威威?洗唔洗比個讚你?唔知頭唔知路就係到話我推PO
你係咪唔鋸我之前串親你,依家係到玩報復?
你係咪幼稚左D?你想點呀大佬?
你想搵交嗌就係到嗌,你唔好搞住我個PO
我有講明我會更新
你識爬文嗎?洗唔洗我教下你?小朋友?
最後我要多謝你幫我出推PO

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
8990 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
重點係罵自己

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

屎爛 發表於 2014-12-18 22:14
重點係罵自己

你不明白"點評"意義何在?
係呀!比你發現左我係到罵自己,
比你搵到重點好好笑呀,好威威呀,
所以我咪話你幼稚囉,小學雞
一尾係到cap圖打一兩隻字就搞住我個post
自己推post唔岩先比人嘈係正常,
但係你唔明我推自己post為咩就係我到搞事係你錯
面係人地比,架係自己丟
你係都要爪爛自己塊面都唔知你為乜
為左指證我有錯?定係為左要指住我黎笑
如果係後者,你笑點都好高下
你中意繼續我不能阻止你,但你唔好為幼稚好嗎?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

推POST有什麼問題, 又不會影響到現實的生活,

其實每一個都經過小學雞階段, 說人小學雞前 請先想想自己是不是你比他/她一定好

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
110 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章

淡定

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

IamAzYui 發表於 2014-12-19 11:59
推POST有什麼問題, 又不會影響到現實的生活,

其實每一個都經過小學雞階段, 說人小學雞前 請先想想自己是 ...

唔係影唔影響到現實生活ga問題
好似上網睇資訊時,只有一些推上黎ga舊文,你覺得冇問題?
重點唔係我比佢好,係佢唔服就係我到搞事
有一個人做D幼稚野煩住你會冇問題?
所以我有講,佢中意繼續我不夠阻止
佢講野又冇point又冇組織,
是最低層次ga駁論,只係罵我推post(但我個post有講明我會推
都係果句:面係人地比,架係自己丟(2樓果個

EXP
8990 點
唔比人推POST

推自己post上頭版

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

屎爛 發表於 2014-12-19 19:07
唔比人推POST

你仲唔係為左嘈交而嘈
罵人又冇point,又唔服我之前串親你
有人話:說人小學雞前要想下自己是否比別人好
事實証明...我比你好
第一人地係為嗌交而嗌交,只係重複相同一句,係都要爪爛自己塊面先開心
第二圖戰不是最低層次駁論嗎?用圖罵人係咪幼稚左d?
第三識搵我所ga野,但有圖唔一定有真相,睇少少就當知晒事件全部

唔係我唔比人推,自己又推
你睇清楚我推文ga時間相差幾多先啦,係7日但係你前日攞D 10月ga文黎推,
人地10日我都叫佢咪推post,何況你成個幾月都推
人類未從歷史中吸取教訓
但係我有事先講明會持續更新,所以唔算係推post
你唔睇清楚事件全部就嘈,就話我錯 否定我,你都幾好笑

人類總要重複同樣的錯誤,都係果句:面係人地比,架係自己丟
重有,你唔好係我個post搞住晒

EXP
8990 點

唔明夏辰點解咁唔知醜 昆完人重光明正大咁係交易頻踩多人兩腳

我係鐘意推呀  好過你推自己post上頭版  

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

屎爛 發表於 2014-12-19 20:16
唔明夏辰點解咁唔知醜 昆完人重光明正大咁係交易頻踩多人兩腳

我係鐘意推呀  好過你推自己post上頭版  

我夠唔明你係都要丟自己架啦
自己做錯都可以理直氣壯咁
我推post係有原因,但你係冇原因咁推囉
比人話下就話我中意推post,所以咪話你小學雞
好似我推自己post咁...你都99地,我已經講過點解要推
又要威又要戴頭盔,又死要面,我都唔人知點同你溝通
自己沉住氣唔出聲,我咪唔會話你小學雞囉自己推post唔岩仲係到話人
威你又攞晒,你已經好似粉紅丸咁,重想點呀爛屎哥

EXP
8990 點

自己又要推又要話人
真係有又要威又帶要頭盔
係自己個post又要扮威
送你一句話 面係人地比架係自己丟

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

屎爛 發表於 2014-12-19 21:09
自己又要推又要話人
真係有又要威又帶要頭盔
係自己個post又要扮威

這個稍為有d駁論層次,但都係直接罵人,唉
你中意點講都好,把口生係你到,你中意咪繼續話我lo
我洗唔洗好似你咁要扮威呀
你已經出晒名啦,爛屎哥
係到學我講野,唉...乜都比你威晒啦
你自己為左乜而係到搞事呀?
為左話我自己又要推又要話人?你唔好kai啦
你係總要重複同樣的錯誤,咁點對你溝通
我由一開始根本就唔係為推文而推
而你就係果個為推文而推文ga人
又要係到包呦頸,死都話我係推文
自己唔睇清楚我怪我,你個腦冇事嗎?
我打咁多字都唔知你有冇睇,
你係為左咩先係到嘈呀?

主打遊戲
幻想神域
EXP
500 點
為左咁少o既事而去嘈
何必呢……

叛逆小方  我都唔知佢想點  發表於 2014-12-21 16:35:14

主打遊戲
幻想神域
EXP
367 點
花生

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
2915 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 友誼之星勳章

雖然不太清楚發生什麼事,但請先冷靜下來先~要學會談定哦~

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

549524560 發表於 2014-12-20 19:21
雖然不太清楚發生什麼事,但請先冷靜下來先~要學會談定哦~

我好冷靜同佢講,但佢就一味講同一句,自己唔知頭唔知路就係到嘈我,佢都係唔鋸我話佢姐,但又要威,年少無知?定熱血過頭?我都講左N次,係都要包呦頸,都唔知為乜

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
2915 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 友誼之星勳章

叛逆小方 發表於 2014-12-21 16:43
我好冷靜同佢講,但佢就一味講同一句,自己唔知頭唔知路就係到嘈我,佢都係唔鋸我話佢姐,但又要威,年少無知? ...

對於這種不講道理的小學生,直接屏蔽+無視吧,吵起來浪費時間
而且,有句話是這麼說的,大致意思——永遠不要和白癡爭辯,因為他會把你的智商拉到同一水平,再用豐富的經驗打到你

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

549524560 發表於 2014-12-21 18:38
而且,有句話是這麼說的,大致意思——永遠 ...

唉,假期孩童特別多,用道理令他明白是不行的,也只有無視他
佢文字又睇唔明,自己講野又一舊舊,又十問九唔應,自己想點為乜都唔知,好難溝通

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
2915 點

叛逆小方 發表於 2014-12-21 18:43
唉,假期孩童特別多,用道理令他明白是不行的,也只有無視他
佢文字又睇唔明,自己講野又一舊舊,又十問九唔應, ...

節哀順變吧,少年~除了無視,別無他法,除非你們到處計生(故意讓他玩一個很垃圾的職業,還說是最厲害最簡單的,即讓他知道,這遊戲不好玩……)

屎爛  搞不清狀況 還要強出頭?  發表於 2014-12-22 01:59:02

EXP
8990 點
549524560 發表於 2014-12-21 18:38
而且,有句話是這麼說的,大致意思——永遠 ...

你唔識字 唔知我講咩 定係你的教育程度只達到識小你老毛尼幾個字

549524560  我水平低,我是垃圾,滿足了沒?話說,我除了一開始,其他都在跟叛逆說話,後面跟你有關係?我只是跟他說而已,別誤會  發表於 2014-12-22 18:36:26
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿