AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: azuresky
打印 上一主題 下一主題

[疑難] [你點睇]你覺得以前既世王好打定宜家好打?   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2701 點
樓主
班垃圾大陸人死返大陸服慢慢造時間啦
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2701 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
果條大陸仔...當正世王係佢自己咁
要全部人聽佢講...你當自己是誰?照照鏡好嗎
唔配合佢果d就係到鬧人...個世界圍住你黎轉?要人配合晒就晒你...個腦裝屎?
同1個地圖 2隻王可以差5-8分鐘都有...笑死人咩

是誰給了你們的權利來隨便噴別人的事 <~~~你個腦真係裝屎...你就最鍾意理人地...話人唔停手唔收源神

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2701 點
Dr.Shaco 發表於 2015-1-18 01:32
加字加字加字

真係頂佢唔順好耐
無人要佢造表造時間 比表人唔好講到自己咁偉大 你幫人時都係幫你自己 有時世王時間咁近佢唔比表人佢自己都隨時會打少
當正世王係自己...要人配合你就講野客氣d...搞清楚係你求人呀...再者都一定係要配合你...唔配合就係到鬧人
你估無你會打唔到世王咩...傻的嗎

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2701 點
tingyi 發表於 2015-1-18 15:08
真心話
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA我地幾時有到現場求順序???!?!?
我從來有表就打

都唔知造乜9時間  真係好笑   d世王時間好多時咪一樣2-3個ser好近 跟住又無啦啦等5分鐘以上??? 係同1個地圖喎 最誇張有次同1地圖 2個ser差距8分鐘 都唔知拉咁長做乜

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2701 點
ccpiggg 發表於 2015-1-18 16:28
覺得曬時間既人咪唔好打囉...
人地咁好心整個時間出黎仲係度話人E+係等耐D..但係多左人打到..唔會 ...

拖到咁長時間有咩意思??  2-3個ser(同1地圖)好近既時間 然後又on 99企係到等5-7分鐘
以前不嬲都係咁打...機廢既咪跳1個黎轉
打得快摸唔到咪摸唔到 打少d 打少隻會死? 傻的嗎
拖咁長肯定d王會出???家陣成日要人陪佢企半粒鐘

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2701 點
tingyi 發表於 2015-1-18 16:39
最諷刺係咩? 造左半個鐘既時間表
幾個SER趕住出既情況依然係度 最後都係有部分人係打唔齊 ...

咪係...拉到咁長有咩意思
呢d無必要等既時間...你要拉就拉 2個地圖之間既時間 唔洗2邊跑
依加d時間一樣2-3個ser趕 之後大家一齊on 99企係到等  機慢既咪一樣打唔到
拉半個鐘黎把鬼?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2701 點
ccpiggg 發表於 2015-1-18 16:42
我覺得人地整表都係出於好意囉..
我地等既時侯整表D人都要等架啦...
一日打副本咁忙..咪當抖下囉~~

你搞清楚邊個話人先啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2701 點
Dr.Shaco 發表於 2015-1-18 16:44
依家有啲香港人真係好恐怖
覺得人地整左樣野出黎俾自己就覺得要感恩唔應該咁多要求
但係永遠唔諗下個樣野 ...

你話每隻等1-2分鐘...我都叫企得有意義
趕2-3ser然後又企5分鐘以上跟住又趕2-3個ser咁上下  咁既時間表 搞笑呀 好多機慢咪一樣趕唔到 有乜分別
中場休息??去廁所時間咩?? 上次企成半粒鐘得2隻 笑死人

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2701 點
個逝弦成個弱智仔咁
係到哈哈哈 呵呵呵
傻的嗎
咩叫又要威又要戴頭盔  睇下逝弦成個人版   你唔明點解去查下Google
要係個頻出字 到人地出字 又話要拉黑 你心虛唔敢同人對質?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2701 點
tingyi 發表於 2015-1-24 00:09
拿 岩岩打完頭先場世王 坦白講我就打唔晒既 我有自己MARK時間BUT機的確唔係勁 所以打少左一隻
但係我覺得一 ...

無錯 講得岩
我有時都打少1-2隻 無咩問題 打唔到咪打唔到打少1-2隻會死咩?世王係你生命呀傻傻地
以前06果時  我都好多時都懶得2邊跑  打少D 跳1-2個SER黎轉 廢機時間太近既咪跳1個黎轉SER 做人唔識變通下咩?
人地打得快 開源神=自私
要人陪你企半粒鐘 收源神 你唔自私 真好笑
果時06個表都係擺交易頻比人睇 佢地又唔公開個表同時間 有D人去錯左 點知?見到隻王唔通唔打咩ON 99 跟住係到話人偷王

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2701 點
Dr.Shaco 發表於 2015-1-24 00:36
首先 世王除非係每次必出12隻 如果唔係永遠都會有重疊既問題 呢個係系統問題無得講 就算係15分鐘 30分 ...

以前拉到半粒鐘 咪一樣有2-3個SER時間非常近  機慢咪一樣打唔到
有時仲要企成半得鐘得果幾隻打

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2701 點
tingyi 發表於 2015-1-24 01:12
係囉 冇心對話就唔好主動單單打打 挑釁人
挑起左話題又話拉黑唔講 真係唔明咩心態 ...

佢成隻烏龜咁 得閒申下頭出黎挑釁下人 到你行埋去又申返個頭入龜殼