AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3883|回復: 23
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 有無人覺得<源神連結3倍活動>好似仲難過平時咁?   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

樓主

官方果個<源神連結3倍活動>,點解好似比平時仲難出KEY既???
以前2倍都好易出,係好有感的.
但依家3倍....點解好似仲難出過平無活動咁既????

官方到底有無入啱3倍?定將乘變咗除???

希望大家討論下出碎情況~
以下圖片,由公會一眾女會員提供:
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
2915 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 友誼之星勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿

這是幾率問題,如,0.1%的3倍就0.3%而已,你覺得搞了很多嗎?……這次活動我黑兔就2碎片,2星了~在這活動中,我只有這源神有用了……

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

549524560 發表於 2015-1-17 22:58
這是幾率問題,如,0.1%的3倍就0.3%而已,你覺得搞了很多嗎?……這次活動我黑兔就2碎片,2星了~在這活動中 ...

你玩既歷資唔夠吧?0.0
呢個活動出咗3~4次(計埋今次)
以前話提升既機率真係提升咗,係真係感覺到....
依家既提升...同平時無分別...

我依家4日,幾隻源神計埋先得4碎...
以前4日,係連完2星咗換埋源神再連過= =

唔係只係我一個咁諗,仲有大把玩家都身同感受= =

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
2915 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 友誼之星勳章

就當我沒說吧,你直接跟GM投訴吧,反正我連源神都沒……

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1287 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

佢由呢個活動開始到E家...1條碎都冇出過俾我!!

同之前比...感覺上連實際...都大不同的!!

主打遊戲
幻想神域
EXP
86999 點

儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

今次真心冇感覺
以前唔食能量都可以連到5碎以上...
依加得1碎...

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

高左,我日日都連廿幾次,今次活動好過之前果D,真係高左

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

叛逆小方 發表於 2015-1-18 11:19
高左,我日日都連廿幾次,今次活動好過之前果D,真係高左

我食埋能量珠,用"次數"黎連....
平時我普通見佢無80能量就唔連...

依家諗...
係咪有啲源神無高過...(3星,較新源神)
反而有啲源神就真係高咗(2星,遊戲源神)

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

ChLiu 發表於 2015-1-18 11:45
我食埋能量珠,用"次數"黎連....
平時我普通見佢無80能量就唔連...

好似係,我朱雀同莉莉絲出過幾條碎,小玉同千代就冇出過

我都係有90先連...可能係幸運掛

主打遊戲
精靈樂章
EXP
3315 點
我連咁多日都係得2碎...
之前聽FD講話80以上連先會大機會D有碎,我跟住佢咁講,咪有一次咁多係連海拉有1碎...

主打遊戲
幻想神域
EXP
2198 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

我反而覺得有……而家巴哈7條亞米3條莉莉絲3條……

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

CHO_hyun弦 發表於 2015-1-18 15:03
我反而覺得有……而家巴哈7條亞米3條莉莉絲3條……

係啊...唔知點解巴哈特別易出咁...
有人鍊到1星,之後連到2星.
呢個活動...

反而亞米就難咗...

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
5617 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 試帖勳章 發帖王勳章 用戶勳章

亞米好難出 幾日得一條 :s

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1287 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

我想要雪姬呀

連左咁多日1條都冇....

EXP
6582 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 吹水勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章

感覺好難出碎~比之前更難出~
那麼多天只連到
伊西絲 X 1
赫拉 X 2

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
講真~我都連唔到碎...可能3倍既作用係我既身上唔明顯
不過我係PAD神UP13抽0金都冇吵9HO(其實都冇乜好吵)
咁冇理由呢D免費EVENT都吵了(不過都係冇咩好吵)

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

呢D係機率問題..好難講...以前D活動試過1星期都連唔出...亦有試過直出匙....今次暫時有出3碎左右...唔知算好定唔好...

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

我平時冇去連,
但同上一次活動比較機率係差唔多
呢幾日都連到十幾碎....

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
324 點
4條雪雞 1條天蟲 1條望月   碎路過 o o o

主打遊戲
幻想神域
EXP
372 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

+1, 我連極都冇, 真係唔知3倍左係邊
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿