AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 12879|回復: 108
打印 上一主題 下一主題

[其他] [怨氣]問一下,係咪真係咁多(貝戔)人打副都唔清怪仲要亂秒王   [複製鏈接]

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
樓主

即係咁,今日又跟到無賴團,打咩副我就唔講啦,高lv打副,個個跑速差唔到幾多就唔係話跟唔上,但係永遠打王都唔會清哂小怪而係路上清剩幾多就拉幾多去撞
如果各位認為呢個係正常現象或者你自己都做緊同樣既事,我喺度講聲先,
你班(貝戔)人,我次次打副就係因為你班友既手尾而冇即刻跟上去摸王啊,你地真係咁趕時間既就咪掛住打機啦!
趕時間趕到好似趕住去投胎咁,真係拿拿林去投胎算把啦,仲打咩機啊?
完!
不喜勿插我唔會講,要插就要有比我拎C4還擊既覺悟
--------------------------------------------
應回覆入面某網友回應,
我細分啲我呢個poz所針對既[自定義]惡質玩家[/自定義]
呢個poz所針對既唔係單單撞王咁少嘢,而係拉怪撞王,一大堆小怪留住,仲要唔等人,亂秒王,為咗你VIP入面既幾秒,浪費其他人幾粒鐘,仲要一句道歉都冇既人中渣滓
如果原poz真係拮親邊位既,我係到道個歉先,但我既立場唔會變,如果仲係有人屬於呢個細分區域入面既玩家,我真係唔介意你嚟插我,但我亦絕對唔會好聲好氣咁同你有傾有講,
因為我的而且確就係插緊上述呢類既惡質玩家
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
315 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿

你是新手定平民玩家?你是跟打什麼副本~_~

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
gonzalo 發表於 2015-2-5 00:28

何苦回冇意義既回覆?已舉報~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
315 點
看來你情緒很亂
你係新手定平民玩家?

主打遊戲
幻想神域
EXP
500 點
即係咁,今日又跟到無賴團,打咩副我就唔講啦
打咩副都唔講人地點知你打緊咩副而令到你感到不安

高lv打副,個個跑速差唔到幾多就唔係話跟唔上,但係永遠打王都唔會清哂小怪而係路上清剩幾多就拉幾多去撞
而家大份打手副手都係蝙蝠武,對小怪先對吸血先回得多,唔拉小怪埋去王度點樣吸得多血呢

如果各位認為呢個係正常現象或者你自己都做緊同樣既事,我喺度講聲先,
我很明白你現在的感受

你班(貝戔)人,我次次打副就係因為你班友既手尾而冇即刻跟上去摸王啊
點解你一定要清哂D小怪先去打王呢?

你地真係咁趕時間既就咪掛住打機啦!
趕時間就唔可以打機?

趕時間趕到好似趕住去投胎咁,真係拿拿林去投胎算把啦,仲打咩機啊?
完!
少年你太年輕啦

不喜勿插我唔會講,要插就要有比我拎C4還擊既覺悟

EXP
8990 點
咁又唔怪得人喎  依加D裝出到咁勁  
62兩秒一隻王 風火5秒一隻王

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
315 點
我覺得樓主應該係新手吧!
依家打副除左3龍~好少會著隻怪黎清先去打王
以現時最高lv既42+風火
一下已經差不多秒殺了小怪好少唔會拖怪到王前黎打
如果你裝備唔夠已跟左拖怪到王前黎打~可以跟大隊行先打王就走位避小怪攻擊吧

主打遊戲
幻想神域
EXP
1390 點
如果走去打異界披月果類副本,有邊個玩家會搵晒成個地圖d小怪先去打王呀?
打咩副都唔講仲好意思出聲.

EXP
4533 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

講就講訲份大大力既5秒1王..
但實際打都係睇運氣.
你話佢趕不如唔打.
不如你叫佢地單刷?
不過佢地呢個態度都養咗唔少高LV低能就係.

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

組隊打副係講合作...如果真係搞到你摸唔到王...你可以試下係隊頻提出叫大家清晒小怪先開王....始終街隊大家習慣都唔同...人地都未必係有心既....

主打遊戲
幻想神域
EXP
3042 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

mi5842013 發表於 2015-2-5 09:45
組隊打副係講合作...如果真係搞到你摸唔到王...你可以試下係隊頻提出叫大家清晒小怪先開王....始 ...

佢又冇講佢摸唔到王, 只係喺度話唔清小怪就打王既人係(貝戔)人
e...有講摸唔到, sorry

EXP
733 點

遊戲狂熱勳章 瑪瑙石勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

我覺得樓主係話打62 LOW.
樓主唔應該埋怨人地, 應該想下辦法點樣可以摸到王.

PS. 我以前跟人打62都有過樓主經驗, 所以就唸點樣可以提高跑速.
如換+5% 跑速源神, 唔打小怪, 專精點跑優先, 跑位, 避紅....做完後情況改善好多.
但都有死,係被王秒. 不過好少.

EXP
733 點

遊戲狂熱勳章 瑪瑙石勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

特別係奇蹟副, 二王, 果度D 怪, 滿地紅, 技術差少少, 一定死. 唸起都好玩.

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
315 點
其實大約都估到樓主係打62或3龍吧!
先會有咁既程況出現
可以同組裡既可以可以同組裡既人講拖小怪拖好D
如果都唔得就靠自己走位衝上去摸隻王啦
只中講到尾係街場

主打遊戲
幻想神域
EXP
6291 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章

玩家勁過怪太多撞王打好正常
跑速差唔多都摸唔到王會唔會係你問題?

主打遊戲
幻想神域
EXP
99 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章

呢D叫效率 !

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
玄逍 發表於 2015-2-5 14:10
呢D叫效率 !

效率?講到尾咪即係趕著投胎囉?

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
alive8638 發表於 2015-2-5 12:55
玩家勁過怪太多撞王打好正常
跑速差唔多都摸唔到王會唔會係你問題?

no,與其話我既問題倒不如話佢地太亂嚟,咁既話係佢地問題啱,而且撞王一啲都唔正常,正常既係王前清小怪

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
gonzalo 發表於 2015-2-5 11:40
其實大約都估到樓主係打62或3龍吧!
先會有咁既程況出現
可以同組裡既可以可以同組裡既人講拖小怪拖好D

如果街場就可以當一個藉口,咁我下次係要更加出力吊97佢地先得,事關我鬧9佢地仲話番我轉頭,既然都係冇改善既,我當然以我下咗啖氣為優先~

主打遊戲
幻想神域
EXP
6291 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章

k190853 發表於 2015-2-5 15:24
no,與其話我既問題倒不如話佢地太亂嚟,咁既話係佢地問題啱,而且撞王一啲都唔正常,正常既係王前清小怪 ...

一定要清晒小怪先打王呢個標準邊個定?
街團十隊有九隊都撞王架啦 只要夠力清唔會害死隊友有咩問題
要跟你定既標準先叫正常?
你唔中意既咪自己開組寫明王前清小怪囉
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿