AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: sa5c03
打印 上一主題 下一主題

delet   [複製鏈接]

三級英雄會員

小小的大姐頭

主打遊戲
曙光
EXP
206 點
q1234567890P 發表於 2015-9-2 22:44
按佢logic
如果人人都有咪一樣係放唔出人地真係高lv就唔會特登去打低lv裝放啦
...

乜我之前講「升lv都好快跳過佢放裝嘅lv」好難明咩?而且你又唔記得啦,佢有能力放帝龍裝,唔係放碎片啵。認真打幾個鐘都有啦。依家打開低lv裝,抽謎箱跌嘅,你打比我睇~
人善天不欺, 人惡天不怕
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

三級英雄會員

小小的大姐頭

主打遊戲
曙光
EXP
206 點
SpEcIaL177 發表於 2015-9-2 22:41
就算係我都係講事實姐 你自己高LV就當人地係你自己 人地係你就唔洗拎D野出黎放啦 你一句咁樣講埋去 似係 ...

我自己都低lv過,自己都打過裝嫁囉,真心去不知打一陣都有幾個格。我講埋去好似得你地唔高興咋啵,哇,我係做得唔夠你地咁好,識照顧d新手,連佢地嘅情緒都照顧到無微不至。低lv=新手? 我玩佐4個月,被帶升8個月,邊個新d呀
你講到咁,又唔見你帶人升??人地係好慘嫁,你得把口講又唔帶人升嫁,低lv前新手後~
依家係你狗仗人勢多d囉
拿,講d乜都好,只係得文字,你自己先入為主諗錯語氣係你嘅事,你覺得我串?再次重申,我唔係同你講嫁,唔洗攬上身啵。。。抖m一個!?

三級英雄會員

小小的大姐頭

主打遊戲
曙光
EXP
206 點
q1234567890P 發表於 2015-9-2 22:40
犯眾憎就認啦 e+大_把人憎你 咪_再自以為清高啦大姐頭
咁又係 0n 9仔永遠唔會認自己係0n 9 ...

犯眾憎? 我做過乜野要比人憎? 4個字就咁?
哇... 你地... 真係都幾非常嫁姐~

三級英雄會員

小小的大姐頭

主打遊戲
曙光
EXP
206 點
q1234567890P 發表於 2015-9-2 22:24
sorr 我唔係佢喎7少陣當幫忙啦

用你隻狗眼睇清楚你自己講乜先好吠啦

SORRY呀, 我幾時講過係你姐? 又係抖M一名???
認真D, 呢句話我同你講先岩, 睇野成日都斷章取意都算, 你理解能力有限嘛~
有晒係到都睇到咁, 望多兩眼都咁懶, 係唔得嫁~

三級英雄會員

小小的大姐頭

主打遊戲
曙光
EXP
206 點
q1234567890P 發表於 2015-9-3 13:19
傻仔e+我地擺明玩你
戴面具 搵人著數 搶場(仲要係自己fd場) 反骨 踩新手 呃飲呃食 發姣 又要威又要 ...

大把人憎我? 定係佢地唔岩, 話返我轉頭呀? 你話自己係局外人, 有無中立聽下我講呢?
FD 場?  我一早同佢講好佐, 升完就走。洗唔洗乜都要同你交代呀??
搵乜人拎乜野著數呀? 交易係你情我願, 著唔著數係我地既事, 唔著數都肯做, 我都理唔到~
踩新手係佢講嫁?   喂, 我剩係玩佐4個月, 同我講新手, 有高LV=老手??
哇...我玩佐4個月就咁多人退曙, 真係都幾勁啵, 反而覺得係有你地係到所以先退晒曙囉~
事實係點? 拎出來講囉, 我唔驚既, 我真係唔知有乜野最賤格既事都做齊啵。
我呃邊個既飲食? 發邊個姣呢? D野好似係你亂加上去嫁啵?
無中生有你地最叻嫁啦, 真係同你地講都覺自己戇佐~

BTW, 自私自利, 搵著數, 踩新手, 戴面具etc都係人地對我
朋友要專精-我比/平放, 朋友等錢洗- 我收貴D, 我一個ac打一個細場, 佢都要搶埋, 依家仲要搶埋人地個大場來升- 我無言。

高唔高興係你地既事, 無中生有就生飽佢, 反正你地就係咁。

三級英雄會員

小小的大姐頭

主打遊戲
曙光
EXP
206 點
藍妹姐
北山升仙件事, 我的角度:
去到門口個到無人打, 我先打, 轉個頭就見到你隻弓就行過來打,
我就行開另一個位到打, 你隻戰又彈埋出來,
搞到咁, 我咪行埋一邊打小怪位囉, 你又突然唔見佐人, 我去返個位
突然又返來, 姐係想點? 個陣之前就得罪佐你?
好啦, 個個多位都比你打晒, 我咪汁怪打囉,
如果我真係有心搶你場, 早就唔埋三七二十一, 打到升晒為止啦。

MARY姐
你依家仲覺得我係搵你著數?
個陣好記得你講一句, [你得閒就上埋我ac幫我升埋啦], 姐係我無玩其他 game個陣就幫你掛啦~
老老實實, 先後次序係我問你借ac, 你無講任何條件
你話要專精, 但唔想用錢收, 我最後就比佐你, 條件係你有抽野就比返我, 你話ok, 亦無講任何條件去還我個專精
最尾, 你話要放ac, 所以要彈走我問你借的仙,
但係你係改pw之前仲有同我LINE 傾計, 點解唔順便講聲你要上呢?
雖然個ac係你, 但係我用緊, 都起碼關我事, 基本尊重係邊呀?
個陣唔幫你升? 老老實實, 個陣係我off晒所以AC 重機完再只係上EC 用同心飛去我係直接同隻幻一齊升!!
絕對唔係你所講, 唔幫你升仲要走咁遠, 希望你記得, 個陣已經無上任何有關你的AC了!!!

好記得同mary一組個陣, 佢同外國人嘈, 又同我講[個場無人緊係可以打啦, 先到先得。唔好成日比人踩上心口, 有野要出聲~]
所以我見到北山無人打我先打既。

你地成日一時一樣, 我好難就嫁。
有D野過佐咁耐, 一係就唔好講, 大家一嘈就搞到咁, 何必呢。
我自問氣量唔大, 但係我都覺得過佐咁耐, 就算數啦。 拉返出來講, 如果平心靜氣就話姐~
我連一開始你地講緊乜都唔知, 依家清楚明白個陣咩情況未呀?

三級英雄會員

小小的大姐頭

主打遊戲
曙光
EXP
206 點
不過, 講清講楚之後仲要嘈, 我都無計...

三級英雄會員

小小的大姐頭

主打遊戲
曙光
EXP
206 點
q1234567890P 發表於 2015-9-3 23:15
口係咁講 你咪又係係不知搶緊人地場
唔好同我話件事好耐之前 前幾日既事 而加可能仲搶緊 ...

請留意,我有同佢溝通過先繼續打不知場咯。睇野啦你

三級英雄會員

小小的大姐頭

主打遊戲
曙光
EXP
206 點
q1234567890P 發表於 2015-9-3 21:21
你要講咪直接同佢地講
同我講呢d托7

咪係囉,所以要串就串,無所謂,只係唔好借口多多啦,無本事先要搵借口呀?

三級英雄會員

小小的大姐頭

主打遊戲
曙光
EXP
206 點
心動 發表於 2015-9-4 05:56
其實我退左曙好耐=.=
ac都放晒
我唔覺得呢件事有任何值得再深入探討既價值

本身就無諗住講你同藍妹