AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2705|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

[官方] 歷來最吸引的限時鍊金開始!  關閉 [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5027 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

樓主

致各位親愛的啟源使者:

《幻想神域 2.2》港澳版歷來最吸引的鍊金活動在今天( 2/26 ) 17:00 正式開始!本次的鍊金活動首次加入「Jackpot!」機制!只要玩家中了「Jackpot!」,即可獲得該層的所有物品!除此之外,全新的超值鍊金商品「幻想幣豪華福袋」亦會於本次的鍊金活動限時上架,只需 450 點的優惠價,可從此福袋開出 50 ~ 400 枚幻想幣的使用券!( 1 枚幻想幣使用券的價值為 12 點 )

而本次的鍊金活動內容更為比以往的豐富,超巨型神龍型坐騎「輝煌‧金眼神龍」、「邪影‧紅眼黑龍」及「凜冰‧碧眼蒼龍」登場!閃耀出神威的光輝及無盡霸氣!另有超人氣面飾造型「妖精耳朵」於本次鍊金中的「第一層」全新推出!彷彿把自己轉化為妖精種族,穿梭整個幻想神域!

本次鍊金開放時間:
2015/02/26(四) 17:00 至 2015/03/02(一) 12:00

於限時鍊金的開放時間內,玩家可於商城的元氣舖的「上架新品」區購買『幻想幣使用券』,亦可於「鍊金」介面的「幻想幣快速直購優惠」區使用元氣點數購買「幻想幣」。

本次更有超值的「幻想幣豪華福袋」限時上架!( 原價 600 點,現在僅以 450 的優惠價發售 )

※此物品及其開出的幻想幣的使用券為不可交易。

有關鍊金系統的詳細說明,請「按此」參閱。

玩家可於這個「鍊金」系統中有機會獲得多種不同的珍貴道具,包括「超巨型神龍型坐騎」坐騎及「源神進化寶珠」等等。

而本次鍊金中,以下物品會限時於鍊金中出現:
「輝煌‧金眼神龍」、「邪影‧紅眼黑龍」、「凜冰‧碧眼蒼龍」、「面飾:水嫩粉妖精耳朵」、「1 ~ 3星的防具融合石」、「1 ~ 3星的裝備融合石」、「4星融合石寶箱」及「 5星融合石寶箱」。

同時「面飾.秘術捲軸」、「面飾‧神域秘術捲軸」、「紫影神獸」、「踏雪‧獨角神獸」、「背飾‧惡魔羽翼」、「背飾‧闇夜惡魔羽翼」、「背飾‧惡魔羽翼」、「背飾‧深淵惡魔羽翼」會於 03/02 中午 12:00 前,會暫時下架。

煉金的內容將於 03/02 中午 12:00 後,將會回到原始設定,請大家萬勿錯過!

Jackpot!」機制說明:
在本次的鍊金中,最後的三層會加入了「幻想幸運星」(Jackpot!),當玩家於鍊金時中了「幻想幸運星」,即會獲得該層的所有物品!(如下圖所示)

輝煌‧金眼神龍
※不包含圖中的源神‧貂蟬。

面飾:水嫩粉妖精耳朵
※為了配合玩家角色所不同的膚色設定,更特意推出以下配方於商城發售,讓玩家造出不同膚色的「妖精耳朵」,以配合玩家的所需造型。
配方:面飾‧清透白妖精耳朵
配方:面飾‧朝氣紅妖精耳朵
配方:面飾‧小麥黑妖精耳朵
※上述配方僅需使用一個「面飾:水嫩粉妖精耳朵」來進行合成。

港澳區《幻想神域 2.2》營運團隊感謝您的留意及支持!

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
的確好吸引...不過臉黑的我..一粒星星都無見過...

主打遊戲
幻想神域
EXP
2144 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章

要人品既都唔會吸引到我儲值....
除非可以直接買, 貴D都冇問題

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

即係呢個係台版更新後既鍊金      係變左呢個
咁請問= =港版遲d係變返之前咁    定係跟台版呢?

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

孤單心事 發表於 2015-3-1 00:37

同時「面飾.秘術捲軸」、「面飾‧神域秘術捲軸」、「紫影神獸」、「踏雪‧獨角神獸」、「背飾‧惡魔羽翼」、「背飾‧闇夜惡魔羽翼」、「背飾‧惡魔羽翼」、「背飾‧深淵惡魔羽翼」會於 03/02 中午 12:00 前,會暫時下架。

煉金的內容將於 03/02 中午 12:00 後,將會回到原始設定,請大家萬勿錯過!

冇見佢話巴哈重新上架

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
20 點
0.0 沒錢 =3=

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

小細細 發表於 2015-3-1 01:35
同時「面飾.秘術捲軸」、「面飾‧神域秘術捲軸」、「紫影神獸」、「踏雪‧獨角神獸」、「背飾‧惡魔羽翼 ...

等官方解答好D=.=  
不過如果真係變到台版E+咁  
佢今次就坑左唔少人..

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

孤單心事 發表於 2015-3-1 00:37

台版果個先吸引...
做乜港肥果個咁膠...
第4列唔要改做星星就仲好....

但又真係有傻...土豪走去係咁煉...
煉咗看千幾幣都唔中....
頂層中徽記箱真係慘過中三角咁....
以前都話叫有支時水同染料....

中又唔中到好野.
付出唔成正比.
你話用咗XXX煉金幣.
會比番個安慰獎你都好啊??
例如一條綠龍......
咁啲人都係會用多XXX煉金幣再去換/買夠4條....

中三角停,真係....
仲要洗走咗又無得拎番...
咁都叫吸引...
以下圖片,由公會一眾女會員提供:

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

ChLiu 發表於 2015-3-1 12:02
台版果個先吸引...
做乜港肥果個咁膠...
第4列唔要改做星星就仲好....

台版係維護完變左咁
原本係同我地戈個一樣

我E+係問佢遲D戈3條龍會唔會落架姐

神域使者  會於3/2 12:00回到原始設定,故3款的神龍坐騎會屆時下架。  發表於 2015-3-1 20:59:42

EXP
1992 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 用戶勳章 在線勳章

我係為左果條龍先返黎玩 個練金遲d下架ok? 依家都好似好少人中龍

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5027 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

小細細 發表於 2015-3-1 01:35
同時「面飾.秘術捲軸」、「面飾‧神域秘術捲軸」、「紫影神獸」、「踏雪‧獨角神獸」、「背飾‧惡魔羽翼 ...

感謝反映,巴哈坐騎會重新上架,回到原始設定的。

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

神域使者 發表於 2015-3-1 20:56
感謝反映,巴哈坐騎會重新上架,回到原始設定的。

多謝解答  唔該gm