AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2150|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 這次的1.5倍經 掉寶率>_> [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
345 點
樓主

活動時間
2015/3/4 (三)維護後 至 2015/3/11(三)維護前

活動詳情
於活動期間內,所有區域的經驗及掉寶率皆提升 1.5 倍

注意事項
1. 活動時間以官方的系統時間為準。
2. 官方保留隨時增修活動條款及內容之權利。如有任何爭議,以官方之解釋及決定為準。
3. 所有參加活動玩家均視為了解並願意遵守活動辦法及遊戲規則,如有違反規章之情事,將依照官網懲處規章懲處。

我很好奇 是不是只有所有區域 是不是不抱括副本的經驗和掉寶>_>
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
345 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
還有十分鐘 給我水一貼>_>

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5029 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

包括副本的
是所有的地方...全個遊戲的世界

EXP
733 點

遊戲狂熱勳章 瑪瑙石勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

2015/3/4 (三)維護後 至 2015/3/11(三)維護前
時間好短, 跪求 神域使者 加長

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1287 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

係囉....得個1星期...加長少少得唔得先!??

理下D...冇可能24小時都ON緊既人得唔得先?

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
tsts1021 發表於 2015-3-4 16:27
係囉....得個1星期...加長少少得唔得先!??

理下D...冇可能24小時都ON緊既人得唔得先? ...

有得長D緊係好...但你果句「理下D...冇可能24小時都ON緊既人得唔得先?」會唔會有D無理?
直頭冇POINT~個活動成個星期...要日日玩足24小時先叫玩到個活動丫?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5029 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

以往的雙經活動,是舉行一個週末的五,六,日,而且是只局限在指定的副本,營運團隊之後留意到玩家有對天空之塔的掉寶率有訴求了
故此本次是沒有地區的限制,是為了包括了天空之塔及天空幻境等等的大型副本也可享有這個活動效果,也為了所有層數的場次可以得到活動效果,也特意延長活動至一整個星期

營運團隊一直會留意玩家的聲音,平衡各方面後,希望可以回應玩家,使各位啟源使者可以更能偷快遊戲,感謝各位對幻想神域港澳版的支持。

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
神域使者 發表於 2015-3-4 17:03
以往的雙經活動,是舉行一個週末的五,六,日,而且是只局限在指定的副本,營運團隊之後留意到玩家有對天空之 ...

其實大部份玩家的感受到你們官方的好意的...如果唔係...點解人地大陸人都會寧願用VPN都黎HK SER玩?唔通LAG D 好玩D咩?

加油吧~不過都係一句...有得延長就最好啦

主打遊戲
幻想神域
EXP
345 點
神域使者 發表於 2015-3-4 17:03
以往的雙經活動,是舉行一個週末的五,六,日,而且是只局限在指定的副本,營運團隊之後留意到玩家有對天空之 ...

>_>天塔掉寶又是怎麼計>_> 20神點1.5倍嗎?
還是2000招代以上價值的東東1.5
爛鬼綠時裝 奧義就別來甚麼1.5倍了 都是直接掉

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
林宮依人 發表於 2015-3-4 18:14
>_>天塔掉寶又是怎麼計>_> 20神點1.5倍嗎?
還是2000招代以上價值的東東1.5
爛鬼綠時裝 奧義就別來甚麼1. ...

你既然都講到咁...不如好似我咁講啦~
「GM~你搞乜野1.5倍~你有心派就人人直接送啦~!!!!」

EXP
733 點

遊戲狂熱勳章 瑪瑙石勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

首先我想讚下, 幻想神域團隊真係做得唔錯, 好多活動而且算係聽玩家意見.
其實我講延長活動 主要係想延長經驗1.5倍, 因為好多人工作關係, 一日可能只可以打一場42+風火副本, 源神副, 75副, 所以升LV比較慢.
特別係一D 弱勢職業, 75副一定係被人拒組, 連42 都會人拒.自己開組都冇咩人入. 剩下只可以單刷. 單刷經驗少, 所以希望1.5倍經驗長少少,幫補下

EXP
4818 點

用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

黎多幾次重好~