AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5062|回復: 22
打印 上一主題 下一主題

[心得] 編年史打晒啦~~   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

樓主

打完285就完,期待新章節.
無食藥水,打晒先得22LV

巴德爾,雪姬,利維坦,都有暈技2回合.
平民可以練高利維坦,強化佢件飾.
其他可以針對尾王屬性用隊長.

不過我都係暴力輾過去就係

假如打唔贏某一關,
應該升高LV:編年史20/30LV,源神LV,源神飾品LV
用2體力刷升(124)都OK.

以下圖片,由公會一眾女會員提供:
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
6582 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 吹水勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
我琴日都打完了~
18定19LV打曬所有關~
幾時先會出新關~_~?

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

MiniCar 發表於 2015-3-16 20:08
我琴日都打完了~
18定19LV打曬所有關~
幾時先會出新關~_~?

勁啊.
2隊都唔洗
3星源神80Lv +20?

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

加樓羅3* 70lv  +莉莉c 2*70lv +加百列3星70lv    1隊可以過哂全圖
最後戈關  最多比佢打1下  源神飾品有沖既 暈左可以滿血過

EXP
6582 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 吹水勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章

ChLiu 發表於 2015-3-16 20:12
勁啊.
2隊都唔洗
3星源神80Lv +20?

1隻80LV 飾加9 (3星)
1隻72LV 飾加9以下~HAHA~ (2星)
1隻70LV 飾加9以下定9 ~HAHA~ (2星)

主打遊戲
幻想神域
EXP
595 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章

19LV打完

EXP
733 點

遊戲狂熱勳章 瑪瑙石勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

打得咁快

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

我又冇錢升3星,又冇乜源神,只有基本
其實個編年史係出比D齊源神ga人玩?

除左暴力就只有暴力?
尾關同源神關兩下ok你
人又咁ga源神我又係
我又會打到卡卡下
講到尾又係運氣

出到技/暈到就贏...
隻game除左玩運氣就只係識玩運氣?
連個小遊戲都要玩運氣,吹到

mi5842013  我都無3星源神..你可以試試堆高源神LV吧...LV70+的2星源神普攻都打得幾痛了..不過其實我都卡緊關...囧  發表於 2015-3-19 16:08:42

主打遊戲
幻想神域
EXP
6291 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章

叛逆小方 發表於 2015-3-18 00:09

無3星就慢慢升到20LV吧 到時可以出多1隊
個總血量係2隊加埋 30LV又再出多1隊 血量可以去到5X萬
唔會唔夠打的 係比人用得多時間囉

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

alive8638 發表於 2015-3-18 01:28
無3星就慢慢升到20LV吧 到時可以出多1隊
個總血量係2隊加埋 30LV又再出多1隊 血量可以去到5X萬
唔會唔夠 ...

認同= =
小方都玩咗好奈咁,
正身唔知乜水,只係知係雙刀咁...

依家編年咁易出源神經石.
你一隊唔得咪二隊,三隊...
或者隻隻70或以上.

有錢當然係暴力,無錢咪克屬傷咁試下囉...
齊源神?都未必用得着....
最多咪4隊12隻....
係都用3星源神啦....
血都多啲...

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
324 點
琴日終於升到30級了 , 抽左成400本書 , 發覺碎塊好難抽 , 法則配方更難抽 , 不過最尾都好驚喜咁抽到了, e+戰利有了 想要既源神寵物都有了 , 有一種打爆機既感覺

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

遊手好閑 發表於 2015-3-18 10:25
琴日終於升到30級了 , 抽左成400本書 , 發覺碎塊好難抽 , 法則配方更難抽 , 不過最尾都好驚喜咁抽到了, e+ ...

又一位30級,
恭喜晒
我仲停留係25級, 希望呢個星期升埋30吧!

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

其實每次見你發文,
都有點悲觀..
或者你可能真係好黑仔...
不過運氣呢d野就真係天生, 改變唔到,
但係心境自已可以控制,
試下尋求其他方法,
正如樓上所講升到20lv就有2隊一樣, 都係一個方法
其實商城源神未見強得去邊,
最勁果d源神其實都係平民野....
有時侯怨自已運氣差都冇用, 因為解決唔到問題,
不如積極去諗其他方法仲好。

主打遊戲
參天律
EXP
8455 點
原來會打唔贏..?
利申自動戰鬥到完場

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

其實你都由好早期開始玩起
正常唔課金既人  我識唔少   
唔課金又全身20既人都好多
輕度課金既人最少都應該會有1隻3星源神

我當你黑到完全無寶      每日只係打1陣副   又唔課金
每日解風火+42任   都25金  打副隨便1圈  計埋材料錢  100幾金走唔甩
1粒珠6000到
你就算完全唔出寶  150金1日  唔洗毒又唔洗課金  1個幾月點都夠買1粒珠
呢個系統 你有1隻3星源神   +2隻2星源神已經夠過1 2章全部關
唔洗話好唔好運暈唔暈到     莉莉C呢D平民帶暈既源神  利維坦 雪姬 加樓羅
全部GAME入面可以取得      
好似小細細咁話齋    運就天生既  心態可以改變
玩隻GAME都係求開心   玩得唔開心不如唔好玩   打機而已
出唔出寶真係重要咩?   
講真呢隻GAME已經算好低要求  升LV每個月買200點  4個VIP就夠
考古有高防武換 編年史又有高飾抽
位階系統有手染換  附魔可以靠金買/打世王招待抽
只要你唔玩商城時裝    其實呢隻GAME可以呃你既錢唔算多LO..

主打遊戲
幻想神域
EXP
61 點
已卡關XD

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

連個貂蟬都唔夠打呀
251開始2星打唔落去
2星68 73 70 +2星60 60 60

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
幻想神域
EXP
205 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

17 lv就已經通關。。。

有時2隊可以過唔到。。反而一隊就無呢個問題。。
好奇怪。。。!

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

當一個人長期黑仔,一直係黑歷史中,發文都會變得負面

當我卡關後,我已經打返夠打ga關卡升階位

早期玩家全身+20唔難,我都有
我又唔課金,又唔係日日有時間上線毒副
就算冇時間都至少打一次42+62+招待任

第一 點解我日日打招待+世王都係抽得咁少時裝?  我仲要每個禮拜都有買5張高防高武
第二 平常心得行抽下就中獎,用係我到又行唔通ga
第三 一日打150金仲唔係毒副?打一次風火42+單人解任都係得30金,計埋賣綠裝都大約50金,仲有100金係邊到黎?
第四 我依家日日都打最少一次62,現在莉莉絲1星+2碎,真平民?定係冇運?
第五 有一班PK爆人品ga朋友係身邊,冇啦啦一抽就一件,我就幾萬都唔知有冇
第六 中唔中係其次,我抱住個抽抽下就中ga信念抽,點知抽抽下就冇左十幾萬招,唔好唔記得打副/活動出寶都係冇我份

唔灰就假啦,時不時就晒一件或一張附魔卡,F_
日日招待任+世王,都要抽成幾個月先中一件
得行抽下就中...努力就會有回報...可惡,唔通連個天都唔中意我?
每個星期都有9999招,扣左高防高武仲有4千招幾
每兩個星期抽10個盒,咁都要抽N耐,仲要味計-6出2千招同天塔50招,WTF

明明都出左3星源神咁耐,個價都唔係平民買到,又唔會好似D70圖80圖咁降價
趺左同冇趺都係買唔到,咁有咩分別

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

叛逆小方 發表於 2015-3-19 02:37
當一個人長期黑仔,一直係黑歷史中,發文都會變得負面

當我卡關後,我已經打返夠打ga關卡升階位

心境呢d幫你唔到
但係e+副本唔止風火42     深淵/菇/75副  
附魔盒唔計住la    剩係材料  蟲絲20金    靈魂10金    其他垃垃雜雜加埋   
真係150 1日唔難   每日都係打一圈    但係如果你覺得普通打1圈副都叫毒副
咁無野好講la  係咪先         
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿