AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2740|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

[活動] 首度連動合作活動、締造神域狩龍使者!   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5029 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

樓主
於活動期間內,玩家於《狩龍戰紀》有進行過上線,並於活動完結前,帳號內有存在等級 50 或以上的角色(活動開始前的 50 級或以上的角色也作計算),於活動完結後,即可於《幻想神域 2.3》中獲得「幻想神域 5000 點招待券」及「稱號換領券:「神域狩龍使者」」獎勵。

於活動期間內,玩家於《幻想神域 2.3》有進行過上線,並於活動完結前,帳號內有存在等級 60 或以上的角色(活動開始前的 60 級或以上的角色也作計算),於活動完結後,即可於《狩龍戰紀》中獲得「狩龍戰紀 1000 點招待點數(限定) 5張」及「稱號換領券:「神域狩龍使者」」獎勵。

※如條件一及條件二也能夠完成,則可於《幻想神域 2.3》及《狩龍戰紀》的遊戲帳號都可以取得獎勵。

例子1:樂樂的《狩龍戰紀》遊戲帳號「loklok」在活動期間內有上線紀錄,並有一個角色是 50 級,於活動完結後,樂樂的《幻想神域 2.3》遊戲帳號「loklok」會取得「幻想神域 5000 點招待券」及「稱號換領券:「神域狩龍使者」獎勵。

例子2:境境的《幻想神域 2.3》遊戲帳號「kingking」在活動期間內有上線紀錄,並有一個角色是 60 級,於活動完結後,境境的《狩龍戰紀》遊戲帳號「kingking」會取得「狩龍戰紀 1000 點招待點數(限定) 5張」及「稱號換領券:「神域狩龍使者」」獎勵。

http://ff.alta.hk/event/ffxds/
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
等級 50 或以上的角色.............無玩過狩龍.......................LV50要升幾耐?! >_<

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

我係狩龍有AC    50 lv的    我登入個AC   咩都唔洗做  瞬間離線 都會得到獎勵???

Eva  50lv  發表於 2015-4-28 17:04:20

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
2915 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 友誼之星勳章

求解狩龍戰紀好升級么……

主打遊戲
幻想神域
EXP
30 點
咁稱號有冇能力加成先

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
17 點
點解要兩隻GAME合作搞一個活動~
想吸引新玩家嗎~
還是想俾大家係呢個沉悶既氣紛下~
搵到一點點新鮮感呢~
為左5千招同個唔知有無加成既稱號~
去睇驗一下另一隻GAME既樂趣嗎~
睇驗完就同果隻GAME講拜拜嗎~
返返去原本玩開既GAME嗎~_~?
感覺獎品唔吸引~

主打遊戲
幻想神域
EXP
2361 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章

感覺唔系咩好活動,如果有人系為左拎5000招待去玩狩龍,然後再DELgame玩返幻想,狩龍呢邊d朋友會吾開心吧,最憎d人話玩然後過幾日咩都吾講就再也吾見左,當然你系大神可以2邊都玩到可以當我白講

主打遊戲
幻想神域
EXP
99 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章

如果獎品係 特別版時裝都會有意參加.

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
27 點
就算有稱號 都唔會想特登DL隻GAME 再去升到50LV

主打遊戲
幻想神域
EXP
1101 點
招待點數背後的機率,是可隨時調整的吧,可高可低。如果事前把機率調至低低的,就算送人家50000點,也祇是數字遊戲。

送這種大多數空歡喜一場的招待點數,不如送實物。

主打遊戲
幻想神域
EXP
2144 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章

送粒寶珠我就考慮下參加......

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

如果我冇記錯
50LV係封頂

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
714 點

儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

好難升,現在才21

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

DR. 發表於 2015-4-30 01:37
好難升,現在才21

因為你呢句...我決定...............放棄!

5千招...升LV50....仲要唔易升....我不如打世王算了...

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

mi5842013 發表於 2015-4-30 09:27
因為你呢句...我決定...............放棄!

5千招...升LV50....仲要唔易升....我不如打世王算了. ...

一切都是為了稱號

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
714 點

儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

做做下主綫變咗支綫,劇情又悶又長,但我都會升到50lv,因為要睇下以後的劇情會唔會都係悶(其實是要稱號)

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5029 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

身為版主的我,我覺得狩龍吸引我既地方,其中一個是「日語配音」。

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

神域使者 發表於 2015-4-30 15:37
身為版主的我,我覺得狩龍吸引我既地方,其中一個是「日語配音」。

0.0 順道想問一下狩龍有冇小屋?