AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2192|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 10G的小屋 [複製鏈接]

EXP
6582 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 吹水勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章

樓主

當玩家連續 30 天沒有登入,所擁有的個人房屋將會被管委會強制保管,

再重新進入個人小屋的同時需繳交管理費用 10 G才能將個人房屋取回。

個人房屋被管委會保管期間,所有傢俱將會以信件方式記給所有者

而信件的保存期限為 60,請各位房屋主人要留心注意。

我原本都只是想玩玩小屋~
才返來隨便再來玩~但都將它升上6階~

都沒什麼心機再打圖玩下去的~
現在還要改到30天不登入會變成這樣~

仲要將我既心機時間~
係30日之後會變成一封封既信~
寄曬D家俱俾返我~

咁者係叫我~又再重新整過間屋嗎~

好難理解~點解要這咁改...

唉...

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
連係30日入面搵幾分鐘login一次都廢事
我都好難理解

連埋更新比到盡10分鐘囉..

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
幻想神域
EXP
2144 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章

依家個SERVER都唔係大了, 佢怕D人開間屋玩2玩之後又唔上,
費事因為咁要一直記錄住佢間屋所有擺設位置吧...

主打遊戲
幻想神域
EXP
17116 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

30日內登入一次不太難吧...
既然不想玩就由得它好了...

EXP
4532 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

我都好難理解呢個POST個作者.
竟然唔當自己既花心機時間係一回事,
只不過係一個月內上一次線當係守護家園,都做唔到.
仲要話呢個制度難理解.

即係咁.
你買咗種子種花,種到佢開花啦~
但你有一段日子唔打理佢.
佢死Q咗喎.
你就話,只不過一陣間啫,佢就死Q咗,真係難解理啲植物.

主打遊戲
幻想神域
EXP
1101 點
好彩無理過呢個小屋系統.... 細路女細路仔可能鍾意玩小屋一D!

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

yauwanhang 發表於 2015-5-6 20:20
好彩無理過呢個小屋系統.... 細路女細路仔可能鍾意玩小屋一D!

我係細路仔.

折竹  HI大叔  發表於 2015-5-7 18:10:40
以下圖片,由公會一眾女會員提供:

主打遊戲
幻想神域
EXP
6291 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章

登入一次梗係唔難
問題係點解要有個咁既設定先 有D多餘

EXP
4532 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

alive8638 發表於 2015-5-7 02:17
登入一次梗係唔難
問題係點解要有個咁既設定先 有D多餘

依家個SERVER都唔係大了, 佢怕D人開間屋玩2玩之後又唔上,
費事因為咁要一直記錄住佢間屋所有擺設位置吧...

好似係咁

主打遊戲
幻想神域
EXP
99 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章

我絕對會成為交管理費者之一