AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 9535|回復: 77
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 雙手斧 單刷 啟源聖域(試煉) (更新完整影片)   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

樓主

推出源神洗鍊後,
我把海德拉屬性鍊成25%攻速45風技,
然後又去單刷1次,
感覺輸出是提高了, 但不是提高了很多。

更新啟源聖域‧試煉 (完整影片)

影片源神出場時間
0:00 希瓦
0:33 芯希雅
0:59 漢森
1:48 法夫納
2:10 應龍
2:39 伊西施
3:13 烏烈爾
3:36 貂蟬
4:05 加百烈
5:05 玉藻前
5:43 天叢雲
6:33 天照大神

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2337 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
細細超人黎啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1280 點
跪拜細豪

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

我比較想睇天叢點打

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
幻想神域
EXP
508 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章

85屬傷飾也是加20嗎……

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

Eva 發表於 2015-5-7 23:58
我比較想睇天叢點打

追加左一段打千叢雲係一樓。

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

折竹 發表於 2015-5-8 00:47
85屬傷飾也是加20嗎……

嗯, 都加20的。

主打遊戲
幻想神域
EXP
205 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

大佬超勁~

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

like  

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

那個...掉碎的機率高嗎?!

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

mi5842013 發表於 2015-5-8 09:10
那個...掉碎的機率高嗎?!

感覺一般,
打完一場, 只有玉姐出了一碎給我...

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

小細細 發表於 2015-5-8 09:31
感覺一般,
打完一場, 只有玉姐出了一碎給我...

根據閣下的回覆...此副本已被列入"非必要刷"一項中...多謝...

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

mi5842013 發表於 2015-5-8 09:55
根據閣下的回覆...此副本已被列入"非必要刷"一項中...多謝...

都唔係GA,
因為我比較黑仔, 平時都唔多出寶,
所以用我做準則就唔係幾好, 驚誤導左你..
不過我覺得入去打就多個機會打碎,
其實5個人入去打唔難打的~

EXP
6326 點

小細細 發表於 2015-5-8 10:04
都唔係GA,
因為我比較黑仔, 平時都唔多出寶,
所以用我做準則就唔係幾好, 驚誤導左你..

同樣臉黑的我表示不缺小玉碎..謝謝...

主要依家太多野刷...754/貪/雷得金神點..變相一個月要30萬就要打埋風火42...跟住仲有世王/卡牌/考古/釣魚/小屋/採集等等...時間都唔多夠用...必須要取捨....

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

mi5842013 發表於 2015-5-8 10:40

主要依家太多野刷...754/貪/雷得金神點..變相一 ...

冇錯...
平日放工上線...都有好多野想做..都唔知搞得邊樣..
結果諗完一大堆之後, 我最後係選擇左掛網, 或者打轉副就下線了....
PS. 我仲未開始搞小屋哈哈

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

mi5842013 發表於 2015-5-8 10:40

主要依家太多野刷...754/貪/雷得金神點..變相一 ...

金神點只有75  貪  菇
而風火雷係普通神點黎

EXP
6326 點

孤單心事 發表於 2015-5-8 10:55
金神點只有75  貪  菇
而風火雷係普通神點黎

每次雷副淨係諗住點樣無咁雷人...無留意到咩神點添....

EXP
6326 點

小細細 發表於 2015-5-8 10:50
冇錯...
平日放工上線...都有好多野想做..都唔知搞得邊樣..
結果諗完一大堆之後, 我最後係選擇左掛網, 或 ...

小屋好玩..仲可以搞武器/時裝展覽...得閒串下門子...而且LV3好似+爆傷...LV6又加全抗性...

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

mi5842013 發表於 2015-5-8 11:13
小屋好玩..仲可以搞武器/時裝展覽...得閒串下門子...而且LV3好似+爆傷...LV6又加全抗性... ...

我放工返去睇睇先

主打遊戲
幻想神域
EXP
508 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章

小細細 發表於 2015-5-8 01:44
嗯, 都加20的。

咁睇泥我都係單刷唔過,火力唔夠
等洗到屬傷源神再試
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿