AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5048|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 【速报】港服!!! 沒有推出源神洗鍊!!!!!   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

樓主
ALTA I LOVE YOU,
請不要出!
一世都唔好出!

希望係唔出, 而唔係推遲出!
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
為何不出?    我覺得洗煉很好呀   

強烈建議加回洗煉卷

主打遊戲
幻想神域
EXP
508 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章

官方可否回答係永遠都唔會出定係暫時押後?
PS 計左咁多數諗過度過,居然突然泥一次唔跟台服,如果真係唔出我將D錢掉去搞其他野

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

即係我買埋點等洗煉    然後又突然唔跟台版

官方可唔可以講下係"推遲"出  定係"永遠"唔出?

係推遲出既我將d點入左佢    如果唔出既我就唔入   直接賣左佢算  

裝備我就沖好哂   高經我都唔洗再用紅利買   時裝附魔又ko哂   再入點都無咩用

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

官方版大可唔可以入來講下官方意向係點, 我本身都入左點等洗鍊, 洗唔到會再加碼, 如果官方決定唔出我用晒d 點就算

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5029 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

有關系統由於發現問題,目前正在調整,但實際是否能於下星期就可以更新,我們也未能確定的,請玩家留意之後的公告。

九級天神會員

http://agames.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
164982 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 吹水勳章 趣圖分享勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章

各位,源神洗鍊功能目前有未能解決的 BUG 問題,待修正並確認功能無誤後便會推出系統,確認日期要待開發通知,目前未知道正式推出的日期喔。

有消息會儘快通知大家!

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

即是遲出..壕們D點可以留住先了...

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

神域使者 發表於 2015-5-13 15:50
有關系統由於發現問題,目前正在調整,但實際是否能於下星期就可以更新,我們也未能確定的,請玩家留意之後 ...

我見台版都出左2星期,
未見有咩重大BUG出現,
只係見最初洗鍊果陣3星同1-2星不能重複,
2星期過去人地台服又係咁玩, 未見有咩問題,
點解到左港服更新就有重大BUG?????
老老實實, 我都係想其他源神實用D, 唔係得個樣,
而家用來用去都係果幾隻, 咁其實你設計咁多源神, 得幾隻實用咁有咩意思?
我有咁多隻3星源神, 但用來用去都係基加= =
發現有BUG就盡快修正, 唔係用發現有BUG做藉口去無限期延長推出時間,
一係官方就爽快D講唔出, 咁大家都唔洗等。

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

神域使者 發表於 2015-5-13 15:50
有關系統由於發現問題,目前正在調整,但實際是否能於下星期就可以更新,我們也未能確定的,請玩家留意之後 ...

究竟一個台服2, 3小時就修正ga bug, 港服要用幾多時間去修正佢呢?
其實我都係想用下其他源神上陣,
唔洗下下用基加姐.....

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

小細細 發表於 2015-5-13 19:54
究竟一個台服2, 3小時就修正ga bug, 港服要用幾多時間去修正佢呢?
唔洗下 ...

轉個角度,怪就怪出三星出得太強太過份太離譜(笑)

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

小細細 發表於 2015-5-13 19:54
唔洗下 ...

其實有時都唔可以怪佢地
港版今日有修改PVP  可能就係呢到撞左D野再斬左洗煉出黎 比台服修
平時D BUG都係台灣修 港版基本上都係回報返比佢地聽   
知道會出就OK LA      

暫時剩係諗到咁幫佢地解釋
佢地講左話會推出  咁就OK LA

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

叛逆小方 發表於 2015-5-13 20:06
轉個角度,怪就怪出三星出得太強太過份太離譜(笑)

我唔介意佢同台版一齊上修副本難度, 或者修改源神洗鍊能力,
但佢而家用有bug做藉口無了期咁拖長就等於扼殺左源神多樣性,
固定左某源神星數一定係果個能力, 舉個例, 玉姐3星+15閃, pve來講我都已經95閃, 你俾多15閃我把鬼?

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

孤單心事 發表於 2015-5-13 20:09
其實有時都唔可以怪佢地
港版今日有修改PVP  可能就係呢到撞左D野再斬左洗煉出黎 比台服修
平時D BUG都係 ...

咁就更加唔合理,
要回報一早回左, 今個星期我仍然冇見到台服有講咩bug

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

小細細 發表於 2015-5-13 20:15
咁就更加唔合理,
要回報一早回左, 今個星期我仍然冇見到台服有講咩bug

首先佢可能係之前星等無法疊加戈度有問題先   
然後PVP修改開場人數測試    <--呢到係台灣無改既
所以最大可能係呢到同新洗煉系統撞到D野   先唔出住

我個人係咁覺得姐    至少佢今日無出   佢要推出返個系統都要臨時關機再加返入去
唔係就咁上個商品就OK      
佢話會出就聽住先   

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

小細細 發表於 2015-5-13 20:13
我唔介意佢同台版一齊上修副本難度, 或者修改源神洗鍊能力,
但佢而家用有bug做藉口無了期咁拖長就等於扼 ...

如果係咁就冇乜意義
但係HP同傷害 係冇上限,咁就會太離譜(+24%傷)
所以我認為有必要下修源神守護的能力加成
減低對源神的依賴性
3星+30%HP +24%傷害
對一D本身有加傷或加血ga職就過於強大,例如:劍盾(專精+21%傷害)

不過,有問題唔處理就係佢有問題

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

孤單心事 發表於 2015-5-13 20:18
首先佢可能係之前星等無法疊加戈度有問題先   
然後PVP修改開場人數測試     ...

我岩岩係燥底左,
不過俾幾多理由都冇用, 我要見到ga係成效,
我希望官方可以盡快推出, 唔好不了了之。

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
714 點

儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

出源神洗鍊唔洗再用曱甴同蜥蜴

主打遊戲
幻想神域
EXP
595 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章

出不出还是带绿蜥蜴喵~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
10879 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

台服是在新源神之後才出 所以是下星期吧
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿