AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5067|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 【速报】港服!!! 沒有推出源神洗鍊!!!!!   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

樓主
為何不出?    我覺得洗煉很好呀   

強烈建議加回洗煉卷
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
即係我買埋點等洗煉    然後又突然唔跟台版

官方可唔可以講下係"推遲"出  定係"永遠"唔出?

係推遲出既我將d點入左佢    如果唔出既我就唔入   直接賣左佢算  

裝備我就沖好哂   高經我都唔洗再用紅利買   時裝附魔又ko哂   再入點都無咩用

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

小細細 發表於 2015-5-13 19:54
究竟一個台服2, 3小時就修正ga bug, 港服要用幾多時間去修正佢呢?
其實我都係想用下其他源神上陣,
唔洗下 ...

其實有時都唔可以怪佢地
港版今日有修改PVP  可能就係呢到撞左D野再斬左洗煉出黎 比台服修
平時D BUG都係台灣修 港版基本上都係回報返比佢地聽   
知道會出就OK LA      

暫時剩係諗到咁幫佢地解釋
佢地講左話會推出  咁就OK LA

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

小細細 發表於 2015-5-13 20:15
咁就更加唔合理,
要回報一早回左, 今個星期我仍然冇見到台服有講咩bug

首先佢可能係之前星等無法疊加戈度有問題先   
然後PVP修改開場人數測試    <--呢到係台灣無改既
所以最大可能係呢到同新洗煉系統撞到D野   先唔出住

我個人係咁覺得姐    至少佢今日無出   佢要推出返個系統都要臨時關機再加返入去
唔係就咁上個商品就OK      
佢話會出就聽住先