AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 米米
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 【速报】港服!!! 沒有推出源神洗鍊!!!!!   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

樓主
官方版大可唔可以入來講下官方意向係點, 我本身都入左點等洗鍊, 洗唔到會再加碼, 如果官方決定唔出我用晒d 點就算
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
神域使者 發表於 2015-5-13 15:50
有關系統由於發現問題,目前正在調整,但實際是否能於下星期就可以更新,我們也未能確定的,請玩家留意之後 ...

我見台版都出左2星期,
未見有咩重大BUG出現,
只係見最初洗鍊果陣3星同1-2星不能重複,
2星期過去人地台服又係咁玩, 未見有咩問題,
點解到左港服更新就有重大BUG?????
老老實實, 我都係想其他源神實用D, 唔係得個樣,
而家用來用去都係果幾隻, 咁其實你設計咁多源神, 得幾隻實用咁有咩意思?
我有咁多隻3星源神, 但用來用去都係基加= =
發現有BUG就盡快修正, 唔係用發現有BUG做藉口去無限期延長推出時間,
一係官方就爽快D講唔出, 咁大家都唔洗等。

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

神域使者 發表於 2015-5-13 15:50
有關系統由於發現問題,目前正在調整,但實際是否能於下星期就可以更新,我們也未能確定的,請玩家留意之後 ...

究竟一個台服2, 3小時就修正ga bug, 港服要用幾多時間去修正佢呢?
其實我都係想用下其他源神上陣,
唔洗下下用基加姐.....

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

叛逆小方 發表於 2015-5-13 20:06
轉個角度,怪就怪出三星出得太強太過份太離譜(笑)

我唔介意佢同台版一齊上修副本難度, 或者修改源神洗鍊能力,
但佢而家用有bug做藉口無了期咁拖長就等於扼殺左源神多樣性,
固定左某源神星數一定係果個能力, 舉個例, 玉姐3星+15閃, pve來講我都已經95閃, 你俾多15閃我把鬼?

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

孤單心事 發表於 2015-5-13 20:09
其實有時都唔可以怪佢地
港版今日有修改PVP  可能就係呢到撞左D野再斬左洗煉出黎 比台服修
平時D BUG都係 ...

咁就更加唔合理,
要回報一早回左, 今個星期我仍然冇見到台服有講咩bug

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

孤單心事 發表於 2015-5-13 20:18
首先佢可能係之前星等無法疊加戈度有問題先   
然後PVP修改開場人數測試     ...

我岩岩係燥底左,
不過俾幾多理由都冇用, 我要見到ga係成效,
我希望官方可以盡快推出, 唔好不了了之。

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

nightmare15951 發表於 2015-5-14 18:53
台服是在新源神之後才出 所以是下星期吧

是同時推出
http://ff.x-legend.com.tw/01news/news_01.php#/nd/3433/4