AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 小細細
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] [官方請進] 希望官方提升稀有道具的出寶率   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
283 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

金時用意,我認為係必須拉開課金同唔課金既合理差距,等同我建議收藏冊應該要有加成
唔係佢出黎做咩,有咩用
樣樣100%又如何~?

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
其實代理係無權力去改..去做..
就算佢地收到你地意見, 覺得好岩, 應該要去改, 但佢只能夠反映俾原廠知"我想改"

所以同台灣果邊講先岩=~=
代理最多可以封號封工作室架JA

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

行少 發表於 2015-5-20 12:00
金時用意,我認為係必須拉開課金同唔課金既合理差距,等同我建議收藏冊應該要有加成
唔係佢出黎做咩,有咩用
...

收藏冊感覺好似幫人慳背包咁=A=

同意有加成, 如果唔係收黎做咩=~=

主打遊戲
幻想神域
EXP
595 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章

这是一个看脸的游戏❀(๑╯◡╰๑)❀

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

米米 發表於 2015-5-20 12:11
其實代理係無權力去改..去做..
就算佢地收到你地意見, 覺得好岩, 應該要去改, 但佢只能夠反映俾原廠知"我想 ...

我玩緊港服, 唔係台服, 而且冇台服會員帳號, 即使回報都不會受理。所以第一步要俾代理知道情況, 再由代理回報。

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

小細細 發表於 2015-5-20 13:27
我玩緊港服, 唔係台服, 而且冇台服會員帳號, 即使回報都不會受理。所以第一步要俾代理知道情況, 再由代理 ...

即係話同港服代理講係冇用......-X-
更何況台服本身的玩家講N次, 原廠也不會理會....

所以都係哂氣-0-

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

米米 發表於 2015-5-20 13:29
即係話同港服代理講係冇用......-X-
更何況台服本身的玩家講N次, 原廠也不會理會....

代理只係一個溝通橋樑,
所以第一步係要回報左先,
另外我要求佢修改係港服出寶率,
唔係台服出寶率, 所以係唔關台服事,
另外你見港服時不時都推出提高掉寶率活動,
就証明代理其實係可以調較掉寶率。
如果連試都唔試咁又點會有改變?

主打遊戲
幻想神域
EXP
205 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

其實掉寶率呢家野.. 你回報左..佢都只係會同你講..會跟進..
之後都係冇左件事...

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

行少 發表於 2015-5-19 15:31
呢隻GAME,根本課唔課金,都唔見得好大分別,
課金係時裝多D,配裝可以無咁深思熟慮,因為可以咩裝都整,咩裝都沖 ...

原本無收藏冊果陣某D人咪又係件件都有
某D人咪又係差唔多件件齊
出左之後 D人為左個成加成率
件件都收 乜價都推高晒
逼死D無課玩家? 要草到幾時先收到一件?
仲要合埋金時喎

再勁D既源神章我唔評論

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
幻想神域
EXP
1390 點
收藏冊有加成只會令隻game死得仲快.
將有課金同無課金既距離拉得越遠,隻game只會仲快玩完.一隻game其實無課金玩家人口係佔最多,當呢班無課金人仕生存唔到離開隻game,你就會發現原來得返班有課金人仕單刷副本了.
當然有課金人仕亦係好重要,佢地先係真正老細.收藏冊有加成令佢地更加勁,到時就會話副本太易打要求改勁,無課金肯本打唔到唯有離開.