AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: okimo123
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 大家同官方請留意下,小弟&多位玩家被爆AC   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
334 點
樓主
我都比人爆報左警  如果想拎番D野  報警果陣要講晒所有AC唔見左D乜野  值錢果D就寫啦  D警察叔叔都係會話拎唔番想你唔好報  跟住就要拎個口供副本/報案証明(被盜竊/遺失財物報告)以及身份証副本 E貓比ATLA 咁佢就會查下係咪有呢D野過走左  仲可以查到最後上線時間 係超煩煩煩
最近有冇上過大陸網裝過野 有冇掃過毒
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
334 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
okimo123 發表於 2015-5-30 12:42
掃過毒 但搵唔到有毒,可能係新型病毒?
昨晚咁多人斷線,我都以為係game出現問題。
其實拎唔返d野都不重 ...

改晒D PW佢  我都係上大陛網睇大時代

主打遊戲
幻想神域
EXP
334 點
okimo123 發表於 2015-5-30 12:54
pw都換曬了,不過兇手都會有方法知道的吧。
電腦既野我唔係好識,唔通係大陸網奶野? ...

應該就係 大陸D網好多都有毒

主打遊戲
幻想神域
EXP
334 點
由於帳號盜竊乃屬刑事罪行,若閣下確定您並未進行過有關操作,我們建議閣下向有關司法部門詳述整件事情所發生之經過,令有關司法部門了解閣下 之情況及協助閣下解決疑難,而本公司在警方發出要求協助信後會提供相關的資料給警方跟進。

為了幫助玩家能夠 如常進行遊戲,減低被盜用後對遊戲進度的影響,官方會酌情性回復玩家被盜取的物品或遊戲金錢。

請玩家在報案後,提供口供紙 / 報案證明(被盜竊/遺失財物報告)及身份證副本予客服人員。核實帳號持有人身份及確認報案資料後,客服人員將會安排儘快(2-3個星期內)幫助玩家回復所 失道具或遊戲金錢(將視乎個別情況而定,有機會不能全部回復)。