AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 神域使者
打印 上一主題 下一主題

[其他] 民意調查 - 你認為申請帳號還需要啟動碼嗎?   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1819 點

儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主
支持「廢除」申請帳號要啟動碼的機制
1.手機app話一月個可以拎一次 我2014年12月拎完之後拎唔到
2.新開ac唔比開60Lv鐮刀 外掛難搵金 廢除申請帳號要啟動碼
3.又唔係封測洗咩要啟動碼 外掛都有可能破解啦
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1819 點

儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
小細細 發表於 2015-6-12 21:19
1. 如果再拿唔到應該叫官方修正
2. 一樣可以野地掛到60 再開鐮
3. 上年6月隻game 開左1年, 同樣唔係封測, ...

掛到60LV都封左啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1819 點

小細細 發表於 2015-6-30 20:18
真係咁快手封外掛, 就唔會一直都係鐮刀進出副本。

e家會有1lv升到60lv 之後會開鐮刀進出副本? 你自己諗清楚啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1819 點

小細細 發表於 2015-7-1 19:48
個問題著眼點係, 如果我掛1隻火炮或者其他職到60LV, ACC其他6隻人物都可以開鐮刀,
即係我只需掛一只人物, ...

1.一個AC只可以用一個人物
2.1LV掛到60LV之後刷副本未比人封 真係又咁樣我都想要個掛

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1819 點

小細細 發表於 2015-7-1 20:16
事實就係咁,
ALTA 係有封外掛,
但唔係日日都走去封。

GM設定60LV先開鐮刀 我認為無問題 鐮刀唔係好大力
你想玩鐮刀實有心升上去 60LV先俾開鐮刀如何冇意義?唔比外掛開AC直接開60LV鐮刀洗得咁多啦
想玩外掛一定有方法可以拎到啟動碼 等於無分別 限制60LV先開到鐮刀有可以有效外掛唔洗刷咁多金
新手去玩FFO 要啟動碼 又唔知去where去拎到 唔知頭唔知路去壇d人都未必回你 就算回你又未必係比啟動碼你 新手玩家同老手回歸意欲大大減少 都有可能唔玩
出面個帖又一個搵啟動碼好例子http://forum.agames.hk/forum.php ... 3495&extra=page%3D1
就算要啟動碼又如何?http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=113539&extra=page%3D1