AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1818|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 可唔可以認真少少覆EMAIL? [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
205 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主
週三例行維護更新完成(6/10)

物品 
1、修正「手染傢俱‧亞緹米絲掛畫」當放置在二樓時,有機率會異常破圖的錯誤。
2、修正「背飾‧遺跡光翼」異常無特效的錯誤。
3、修正料理協會委託信(75級)、採集協會委託信(75級)沒有釋出部份任務的問題。
4、修正服飾‧卡牌戰鬥大師套裝(女)、手染服飾‧卡牌戰鬥大師套裝(女) 破圖問題。

1開始話只係我未抽到
之後又同我講話唔1定係放係75LV盒入面..

但明知道今日維護會修正..

到底有冇認真覆EMAIL? 你估冇事我會無LALA SD EMAIL咩=[
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
10084 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
哈哈。。笑左

主打遊戲
幻想神域
EXP
10084 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

點解距會話 未必一定係75lv委託信入面。。。搞get咩~  

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5029 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

感謝玩家的反映,我們會檢討有關問題,謝謝!

主打遊戲
幻想神域
EXP
2205 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 藍寶石勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章

「これが夢だとしても、おれにとては大事な毎日だがら」