AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2234|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

休閒公會4 LV『咕嚕貓咖啡廳』招聘待應生♥ 已更新內容 [複製鏈接]

EXP
18 點
樓主

您知道嗎? 當貓咪發出咕嚕咕嚕o聲音,大多數代表他們感到有元氣,很安心,很舒服~(≧ω≦)

店長希望打做1舒適o既空間,我們親切o既服務態度,

令「您」可以係繁忙危險旅程上得到能真正放鬆時間

雖然目前只1個小旅團,但希望大家唔好介意

加入我地1齊親手打理呢間小小o既咖啡廳,親眼睇住佢o既成長

(講明先, 公司仲未上軌道,各位待應生係無糧出) ∑(✘Д✘๑ )

店長自己本身都要返工,未必長時間在線,但上線時會用心照顧好您地每1位貓仔貓囡~ XD

唔會比您地餓親嫁!! (我諗…) ╯3╰

『咕嚕貓咖啡廳』重係上緊軌道,好多嘢都未有/未完善!Σ(゚ー゚;*)

野貓們~如果您地睇唔過眼就快啲入黎幫我呢個無鬼用o既店長手啦 HAHA~

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEW`

-公會有WHATSAPP & RC

咖啡廳已經開業左好幾日,店長真係百感交集 !! (○゜ε゜○)

由最初只有我跟副店,到現在已經保持每日有1X - 2X位貓待應返工(TωT ) [真係好感動!!]

另外係到要講下,就前幾日店長我就上網搵左個好可愛o既貓頭做會徽(´∀`)[真的很可愛]

但1班貓待應竟然話會徽樣衰 `口´" ! !

第日就有1位好有心o既員工親手設計左個好合適公會o既會徽 ♥ [再次感動!!]

雖然我係交頻招人o既時候,句嘢0.1秒左右就會洗走左..

但係都依然有1啲人眼明手快密到我,加入我地 [ 睇到個D人真係超勁  ゚Д゚ ]

就算您已經有所屬旅團都唔緊要~ 米密下我吹下水囉XD

有時啲人同我講間咖啡廳個名好可愛,我都已經會好開心( ´∀` )

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

店長(MeowMeow)開左招募,野貓們可以隨時進來

記住係『咕嚕貓咖啡廳』唔好入錯呀 (○゚∀゚○)

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
8917 點

麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 藍寶石勳章

EXP
36 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

我好低LV...可以入到嗎?