AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 6048|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 唉.. 帳號被盜...   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
49 點
樓主
唉~_~  只係想發洩一下, 覺得無聊就當笑話啦~_~
由CB玩到OB既今日

岩岩8點零鐘打打下副本見到句類似 帳號被別人登入 然後就彈左我出game, 果刻都心知不妙

係RC到同我打副既隊友就話我知, 我隻人on左啵.. 仲走左出副 (我諗都係走去銀行拎哂d可以拎既野喇..唉)

立即衝上ALTA個AMS會員網, 想話改密碼啦, 點知對方連我AMS帳號都有埋, 仲係彈我出game既時候改埋我個遊戲密碼, 想改遊戲密碼都改唔到

咁呢個時候就諗: 即係要搵個"忘記密碼"之類既功能去改遊戲密碼啦-0-  send封野去我個登記email到改密碼應該都有一絲機會掛? 改完個密碼都可能有機會喺比人易走哂d野前彈番佢出game掛..

點知又無呢個功能.. 最多只係搵到個修改角色密碼, 即係登入選角前果6粒數字, 算.. 照改

咁8點鐘.. 客服又收哂工.. 無得打電話上去, 只好send封email去客服到等佢地回覆 ~_~

一來又無上果d釣魚網(交易頻果d偽官方網站), 二來又無比過ac其他人~_~
其實我都未諗到咩原因可以比人知道哂d ac/pw, 而且仲要ams同game兩組都知道哂

喺等回覆既過程.. 時間過得好慢 ~"~
即使等到有回覆既時候, 都唔知會唔會只係hea下我~_~
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
49 點
唉.. 原來有人同我一樣

依家好灰~_~

睇來我入面d點數都唔見哂

主打遊戲
幻想神域
EXP
49 點
遊戲既野.. 無諗過去報警

搵左客服回報就算了, 如果搵唔番d野, 最多放棄唔玩

主打遊戲
幻想神域
EXP
49 點
tachikoma 發表於 2015-7-2 22:09
個個好似你地咁...盜你帳號D人一定很開心...

你報警是要左他們有下次..

其實我都明白既.. 多謝你好意

希望alta客服做到野啦^^"

主打遊戲
幻想神域
EXP
49 點
TING...婷 發表於 2015-7-3 11:17
報左警..D野都應該追唔返...多數遊戲公司都好少理..

呢樣真係無咩辦法.. 好多"條款"將一切責任推比玩家

主打遊戲
幻想神域
EXP
49 點
shlnkansen 發表於 2015-7-3 12:53
等左咁耐既客服回信,係叫人比遊戲帳號名稱囉=_=
仲要比埋身份證副本......(咩料 ...

唉.. 客服唔通永遠都係咁hea..

每一次send email都係咁既回覆