AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2334|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

[心得] 雙杖單刷 冰副 [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
698 點
樓主

到我喇 haha
雖然我地杖成日比人睇小   不過都唔係好恰架
唔覺唔覺就過左 有少少囂
不過以遠攻黎講係比較易過
全程大約30分鐘
一王:
基本上  埋源牽基本上避紅地就好輕易過
二王:
圍著跑圈打就OK 最緊要小心太近會中DEBUFF 太遠又會食到外圍果層紅圈
三王:
係比較吃力的一個死左一次之後(食齊長效同冰劑再黎過)  原因係減移速同水晶....要知到杖多數都係範圍技  一下就將D水晶.....所以打法都係源牽引開D水晶之後再瞬雷過去打王  最緊要唔好貪刀 小弟就貪刀幾次見王就死就係咁猛攻...結果...用左成十幾分鐘(返門口跑過)
四王:
死左兩次...第一次係禁錯制...白痴左   第二次係行得太近王比佢吊起左......
打法應該係最簡單  首先....副琴...因為佢果招噴出黎的連彈扣成大半血......見自己一中就要禁定大補
其次要源牽拉實王再打佢...  只要發現王一TAB返自己就有咁遠走咁遠同時當然繼續源牽....
重點係見王有蹲下的情況就要停手 (ESC / 右CLICK 滑鼠兩下)   當見王無免疫果陣可以瞬雷暈他再轟佢一陣  不過要穩陣D 就最好留返暈技, 等王TAB住自己追自己果陣再黎用

大至打法係咁   不過基本需求都最好有18M血以上  同埋移速好緊要
一至三王都係副聖劍, 斬龍擊破防再打王輸出高好多  不過缺點係回復技不足
四王的連噴太強大   只能以副琴打

感謝各位睇左篇咁的心得... 如果有指教希望可以指點指點下  等小弟再有改善
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
10084 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
有D料到喔 仗神

主打遊戲
幻想神域
EXP
196 點
又到你牙...幾時先到我

主打遊戲
幻想神域
EXP
205 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

3王..我好怕呢隻野..d水晶真係好難搞~

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

勁啊

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

大腿呀..

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
13905 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 在線勳章 日誌勳章

神獸仲唔帶刷?

主打遊戲
幻想神域
EXP
2198 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

咁…天………塔……呢?

主打遊戲
幻想神域
EXP
698 點
CHO_hyun弦 發表於 2015-7-12 21:06
咁…天………塔……呢?

天塔....卡第6層......