AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4180|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 真心唔明金色神域點數用泥做咩 [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
148 點
樓主
我之前玩挽果陣,開左個百科去睇,見到有得換金錢點數wo,錦就hi大鍋了。我換左66個金色龍頭(神域點數)本來以為佢d換算方法會同金錢果d差不多。點知..唉
今日上左去打算換65金裝,佢要求20xxx(好似,唔太記得神域點數(銀色龍頭) 我唔夠,因為有d去左換金龍頭-_-
於是我就好奇試下換,原來佢同平時買野唔到咖( ꒪Д꒪),舉個例你有一金,買一支水要500銀,找番比你500銀。但神域點數唔同!好似兩隻唔同貨幣錦,金同銀色龍不同。orz 金色龍頭找了好幾小時也看不到甚麼東東會用上他..全是銀色龍頭上加上換不回去!(╯°□°)╯︵ ┻━┻
有人可以告訴我金色龍頭到底有何用處嗎?
希望gm可以加增一個換回去的鍵.....
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
537 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
金神點 換 橘色附魔包 (武器,頭,身,手,腰,鞋)

主打遊戲
幻想神域
EXP
140 點
66點  睇黎閣下仲未接觸75副本

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

你留黎換70狙圖算啦

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
幻想神域
EXP
148 點
Eva 發表於 2015-8-2 14:27
你留黎換70狙圖算啦

上70仲難過飛天W但應謝解答|( ´ ▽ `

主打遊戲
幻想神域
EXP
148 點
Eva 發表於 2015-8-2 14:27
你留黎換70狙圖算啦

我會咖啦w

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

做完主線就有升lv任做 1日做齊5個就廿幾% 76打後先難
唔記得講... 狙圖係要用銀龍頭換 金龍頭75之後打75副草就夠... 銀換金好唔抵
金龍頭建議換武附就夠 橙連擊貴 雖然綠連擊都夠用

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

EXP
4818 點

用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

銀換金真係唔知有咩用.

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
上70難過飛天樓主你冇玩幾耐?定一日玩3個鐘都唔到?

主打遊戲
幻想神域
EXP
1716 點

友誼之星勳章

銀換金冇必要,金系用黎換武器附魔包(至今未出一張二連)