AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 7228|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[官方] 改版意見集中討論區   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
53 點
樓主
我認為依個帖係一個轉移視線既帖
首先我地不滿既係原本應由今日更新65LV改到下個星期
而唔係不滿8月19號既更新內容
依家你地開依個帖出黎 又唔比我地開帖講關於今次唔更新65LV既資料既不滿 係咩意思?
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
53 點
siulok0808 發表於 2015-8-12 16:13
pgchicken開出黎又唔應機- -又封其他人...想點

其實佢只係開帖禁止我地開帖之後就潛水
佢都冇講過佢會反映同解答

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
53 點
遙遠的山 發表於 2015-8-12 18:18
GM及測試人員需要比較平日維護更多的時間,去詳細及深入測試新版本中的每個新機制及環節,務求為玩家帶來最 ...

我又唔係咁諗
因為台服係開發商 你又點知台服佢地開發既時候用左幾耐
諗深一層 龍騎係一開始就有既職 我估有2個可能性 1.龍騎職有BUG 未能如期推出 導致推遲出職 2.中途諗到 又唔想比人話食水職 所以就研發完再推出
但係港服呢? 佢地可能只係台服更新完就立即收到 但係得2個星期 雖然我唔知港服幾時TEST過D新資料片 但係我認為其中一個可能性就係台服用左1個月研發 港服得2個星期測試 可能時間上不足 而且可能ALTA D人懶到HIHI淨係用一個星期測試 搞到今個星期冇得更新 不過亦都可能好似你咁講

係資料內容個到探討下 假設台灣代理傳輸比ALTA既資料內容大小等同於我地客戶端下載既內容一樣或者兩倍既話甚至更多 其實我相信以伺服器規模既電腦設備應該唔洗2粒鐘就搞掂 不過我自己冇架設私服既經驗就唔敢擔保 不過依個可能性唔係冇 如果ALTA只係照樣上傳資料去個SERVER到 咁就唔洗今個星期都冇LV65

另外你又點知港服同台服D數據同資料一模一樣? 依方面你真係可以咁肯定? 我自己唔肯定就唔敢吊 至小個50橙戰冇字首就係一個例子

ALTA遲左係佢地錯既 但係我相信佢地都以玩家為本 如果唔係代理左咁多年就冇人買點支持佢啦:) 而且傳奇都會轉其他代理商 至小唔好認為ALTA漠視玩家遊玩樂趣 佢地係冇任何好活動 但係起碼叫似個代理商 至小都為我地著想

字海抱歉 歡迎批評