AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 8041|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 遊戲更新 版本更新公告20150923   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
樓主
欣賞! 唔似台灣班傻仔邊抱怨邊享受遊戲樂趣~
行動組系值得人敬佩既
反正..要走既 點留都留唔住..
唔會走既 話知佢開放+40..
1個ac 10個人用   吹咩??
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
Eva 發表於 2015-9-23 22:11
有睇你個post
除左詞語過濾都冇野想講

咦..原來你知系我黎架
你唔系見唔到有幾多回應丫ma xd 你想我回應晒佢丫?
加上我鍾意回就回 唔回就唔回 又關你事咩a_a?
你咁叻 去搞個私服 你搞可能冇問題呢xd
FF喱d垃圾game 真系唔岩你玩

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
睇見你同班台灣仔 真系覺得有d矛盾
一d人就話出左+30 打副會好快 快到王都hi唔到
一d人又話佢咁樣出得+30 遲早一定出d好難既副本逼人沖30
你話系米好矛盾
算啦..你喱d要求多多既人a_a
早d退game都未必系壞事
一尾怨人乜野做得唔好
你又課過幾多金去支持FF@.@
分享下丫不如.. 又要馬兒好 又要馬兒不吃草a_a?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
Eva 發表於 2015-9-23 23:45
論點0討論 你慢慢

冇架 問到你口啞啞米0討論囉
見慣見慣..
ps:唔好比我見到你又dl返落黎玩丫好7.7架..

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
小細細 發表於 2015-9-24 10:32
嗯....
想講幾句,
確實今次推出加30配置措施是做得不好,

認同丫
有堆台灣人話..
逼人沖+30..又話遲D會出D超難既副本..唔沖就打唔到..
我心諗-.-佢地唔系諗住拎住而加喱套裝打成世丫MA?
人地開發隻GAME唔洗錢..員工唔洗開飯既
玩家系人,員工唔系人?
下下出D新副本,無需求比佢地過
系到打寶搵錢哪,傳奇就冇收入
咁就岩,出+30搵返D錢 就唔岩
世界變...

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
點解FF更新咁耐我都冇抱怨?
我就自己覺得,隻GAME就人地出既
人地出咩 我米玩咩囉
煮到埋黎米食囉 唔岩食? 米唔食囉
真系忍受唔到丫? 米唔好玩囉..
鬼叫自己唔爭氣,冇能力去開公司出隻GAME咩
人地出隻GAME出黎,唔通真系為大眾服務咩
冇錢搵? 樓主你做唔做丫?
我唔做哪

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
Eva 發表於 2015-9-25 00:01
我需要錢唔代表我可以去打劫
出+30冇問題 問題係+30導致原有既問題放大幾倍
佢搞掂D問題我相信冇咁多人反 ...

就你咁講..應該要做好既野未做好丫ma?
1.做好未呢,就唔系你講既
2.你又知人地唔會做好?今日未更新唔代表以後唔更新架嘛..(不過你都冇機會見到)
3.人地更新乜野先,出乜野先..選擇權系人地到,你話人對喱d問題乜都冇提過?夠冇提過話日後唔會理囉..
咁系咁架啦..隻game既方向,人地自有分數啦.. 你估人會唔會出左50層先,之後先再出40層..咁樣丫?
一下子出晒你想出既野,修改返你認為需要修改既野先? 咁其他野點算丫? 唔好咁自私,企系人立埸到望下
唔好話game丫..就講現實丫..
喂..我想買部GTR36 wo! 點解要出GTR35先丫?
你估人會唔會理我? 人自有分數啦 下嘛?

alexy  你舉D例我覺得官方夠膽死做, 遲早未出齊晒3星造型佢就出4星源神架喇  發表於 2015-9-25 09:24:48

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
Eva 發表於 2015-9-25 00:01
我需要錢唔代表我可以去打劫
出+30冇問題 問題係+30導致原有既問題放大幾倍
佢搞掂D問題我相信冇咁多人反 ...

搞掂D問題冇咁多人反對..?
過陣莉莉絲3星造型,班傻佬一個星期嘈一次..
好啦!出左莉莉絲3星哪!又有人話:咁巴德爾呢?
根本貪得無厭,沒完沒了,官方更新乜野..都總有班人系到嘈既..你唔系留意唔到下嘛?
你就咁望D台灣人丫..十個有九個都系唔想沖裝先反對架啦
你估佢地真系下下望到咁多問題咩?
十個九個都話呃錢/坑/平民玩唔到..
真系咁多問題..?例如王打太快摸唔到?喱D咁低能既問題唔好去打擾官方啦,自己解決啦..
方法1.米自己走去組D冇咁高輸出既人打囉(到時又嫌慢)..想打快D,去組D齊裝既大神(到時又怨摸唔到王)
方法2.米自己沖一套+30,去單刷囉..包摸到王哪(跟住又話人逼佢課金)
哇=,=喱D乜野理由丫? 我唔系吹水架喱條問題..你可以自己返去巴哈到睇丫..矛盾到好出奇架班友
真系有話人王打太快摸唔到系到嘈架..
碌落DD..又望到D人話未來出D副冇+30打唔到,逼人沖!!(真系比你一套裝威成世咩)..又系喱D問題丫..矛盾到?
你話班人系米因為其他問題而去嘈,而並唔系發窮惡?..自己諗啦
根本咁多人反對就系個個都想0課金做神手..
晒氣..真系晒氣
咁多大爺..早日退GAME啦..喱到容納唔到咁多大爺

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
RE:alexy
佢出4星先我覺得OK架@.@
反正造型我都唔系咁在意 都唔會點放出黎

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
alexy 發表於 2015-9-25 09:54
其實一向都有兩班人, 一班覺得D副本太易, 變左跑ONLINE, 再加強就唔洗摸王了;
另一班就怕副本太難又未+30 ...

講得岩丫..我都系鍾意玩有難度既野
所以我一直講 官方只系比個選擇大家囉..
想挑戰難度 可以用返+20去打新副
但令一班人就鍾意輕鬆刷..官方米開放+30
比個方法玩家去輕鬆刷囉..
根本冇逼人沖架..
更何況..玩GAME就系咁架啦..
唔想出錢玩就要慢慢玩上去
肯出錢玩,米早一步齊裝囉..
的確系有有錢人同窮人既分別丫
咁有錢人去出錢玩,唔通佢地又冇付出咩?
佢地系現實搵錢去投資落隻GAME到..一樣算系一種付出
只系途徑唔同姐..其實每個人都可以去返工搵錢買點架WO
但佢地又堅持要系GAME到搵錢慢慢沖裝既
咁冇得講..所有野都有原因,有方法解決
而解決方法自己諗啦.. 唔系去怨官方架嘛
真系咁不滿既,留系到米只會令自己更加唔開心 系米先

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
小細細 發表於 2015-9-26 09:37
我認同有問題應該向官方提出意見,
但對於是否應持抱怨的態度有保留。
怨的產生是因客觀環境與主觀個人立 ...

認同丫..
向官方提出意見,同抱怨系兩回事
抱怨,大部份只系為求個人利益
見到巴哈班人..根本就唔系比意見
只能說..老闆唔易做
更新乜 唔更新乜 都總有人唔鍾意..
因為人就系自私