AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1752|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 其實可唔可以整粒制.. [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
649 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

樓主
其實一直都想提出好耐, 但成日都唔記得..
話說其實可唔可以整粒制係FOR可以玩家自己排返D正身分身既先後次序
至於點解.. 好難解釋
感覺比我自己排先後次序好似好D咁... orz
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5027 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
這一個我們會反映的,但據我了解,角色的位置要讓玩家改動,是有一定的難度的,先向原廠了解反映看看。

EXP
4818 點

用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

正確想轉位

EXP
4818 點

用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

或者可唔可以選角戈陣整鍵盤左右換到頁面?
依咖得上下  有時要禁好多下先選到另一隻

主打遊戲
幻想神域
EXP
649 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

如果按每一隻角色既最後上線時間呢?
咁會唔會好d ?