AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2972|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 隻game唔係人玩   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1819 點

儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主
唔講住80裝 我就講70裝 打料唔係問題 合核合裝D錢先係問題 新手升到70LV 頂多比你1000金 都唔知D裝升唔升到三星
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
的確唔係
-
幾時產生升完70LV就有本錢搞裝既錯覺?
單人賺錢好難?

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1819 點

儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

Eva 發表於 2016-1-17 12:23
的確唔係
-
幾時產生升完70LV就有本錢搞裝既錯覺?

我想講 合一件裝要過100金 打一次副頂盡5金 你點搵金?

主打遊戲
幻想神域
EXP
86996 點

儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

時空裂縫 發表於 2016-1-17 15:42

http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... nA=65211&tnum=4
幫到你
70-80單人打曬起碼50up
另依加個價已經係以前3分1
已經係平左好多

七級帝王會員

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

時空裂縫 發表於 2016-1-17 15:42

哇 100金 你大我呀?

70核 半成品 1粒精鑄錢1G 250S
1粒防具核 要7粒半成品 1G 250S乘7 再+核心精鑄錢9G 63S
再睇下橙裝精鑄錢
狙頭甲37G 117S
狙鞋腰31G 458S
狙手45G7 59S

最貴既狙手都只係63G 572S
請問剩低既36G 428S去左邊?
-

你賣NPC? 綠水好難打? 貪尾王硬唔代表前面都硬
當你骨 風語 星石 都留黎整武 但亦唔係一味死儲 留幾多放幾多自己衡量取捨下
到75 80 單人蟲C呢? 高%岩屬綠武防呢? 打貪出到高武附盒又500

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

EXP
733 點

遊戲狂熱勳章 瑪瑙石勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

如果樓主係岩岩加入幻想, 其實我明白樓主處境.
講真, 以新人來講, 你想人物 LV70或LV80即刻可以著一套5星+20GE 70裝, 真係唔易.

但樓主你也要明白, 一些玩家(1年以上), 不課金的情況下, 也只係著5星70 +20~25裝, 人地係70級42異中, 754,新42中渡過左幾多個夜晚? 樓主有冇試過買70狙擊套裝,一件動輒3000~4000金的日子? 如果冇, 又想快, 除了課金, 別無他法.

所以以現時的快速升級去, 只適合老手或課金人士.

七級帝王會員

EXP
4427 點

handsomechu 發表於 2016-1-18 13:44
如果樓主係岩岩加入幻想, 其實我明白樓主處境.
講真, 以新人來講, 你想人物 LV70或LV80即刻可以著一套5星+2 ...

無新手隻GAME就遲早執
所以想玩就對新手好D
-
5星綠武任屬120+9唔難
上身可以著60橙噬魂 唔洗自己整 勤力打沙鬼戰就有
起碼120up 3~4星 5星就最好啦
下身就可以烈焰XX 詳細名唔記得 去百科搵
效果係減傷3%同2%吸血

主要係賺神點換下狙 之後到75連擊飾(or課兩三百HKD收凍飾圖 收完仲有幾千G剩)
買個輝煌包放1000點出去果D 唔係去同幣狗買金 當支持下隻GAME又好乜都好 無課就難生存D 用住75連擊飾搞好武防再慢慢草錢收80橙飾
之後就到配裝之路 唔夠爆傷就換埋上狙 噬魂無傷 想要傷就換40/50橙上 75金上都得
金神點請愛換橙武附盒 靚8連等靚武 閃8防8 OR 5連果D用落80橙武

主武方面 主要係% RICH先好揀核 材料綠武一定要岩屬 %其次
125%左右3星其實都夠 人品野自己加油 唔好好似我咁整左80本先有130就夠

+9唔難 20果D打足世王草招待卷 買齊高武防飾先好抽野 買埋進武飾就最好
嫌每周唔夠就開分身做主線 做完都有十幾張高武防 飾就無辦法 收輝煌/靠招待
最好每日考古都去做齊 考古高武防 毒D既開埋分身去做 最好9隻做齊

Just M...

七級帝王會員

EXP
4427 點

順便講下 好似我咁毒都課左2K幾HKD架 雖然有唔少係時裝同亂洗錢
如果淨係想課2~3千係唔夠極速沖裝 或者考慮下收AC

Just M...

EXP
4818 點

用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

想當年巨神兵(60裝)都上千

主打遊戲
幻想神域
EXP
26 點
新手0科晚晚70副無限Loop 著緊一套狙3星路過~
個人認為毒可以解決到既問題就唔係問題;o
想唔科金唯有用時間
不過有老手肯教係會輕鬆d

主打遊戲
幻想神域
EXP
500 點
無課金玩家都可以變神人

主打遊戲
幻想神域
EXP
698 點
人家厲害是花了金錢 OR 給很多時間磨出來
自己沒有能耐就不要怪遊戲做的設定問題
當年卡副本3,4個小時  用不同方法試著過  你做不做得到?
覺得辛苦的就慢慢玩吧    不讀書不溫習就想要高分是不是有點過份XD

主打遊戲
幻想神域
EXP
1100 點
線上遊戲特色,唔買幣,唔買點,就祇有龜速成長。
肯燒下銀紙既話,人物即刻變超人。