AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2794|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] TW20160120 [複製鏈接]

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

樓主

http://ff.x-legend.com.tw/01news/news_01.php#/nd/4256/1

3星巴德爾成功打尖
轉移時武bug仲未整
部份源神雕像仲未放到入收藏冊又係回報過無人理

元氣鋪、紅利鋪新品「雅典娜冰鑽槍盾扭蛋(武器)」上架。

元氣鋪新品「幻想頭飾髮型紀念扭蛋」、「幻想服飾紀念扭蛋」上架,此為限時活動商品,將會在2016/01/27(三)維護後下架。

算係咁啦 唉

-
開放副本「啟源聖域‧試煉(單人)」,75級以上玩家可以從披月丘陵的月之祭壇西北方古井進入,打倒王怪有機會獲得「源神進化寶珠」及「源神鑰匙碎片」。
係咪姐係一隻源神跌1粒都有機會

-
2、開放雙週活動「Lv25.表達感謝的精靈」活動期間2016/01/06(三)維護後~2016/01/20(三)維護前,至披月丘陵(737.433)尋找NPC「愛作夢的‧艾蜜緹」協助她完成任務後將可獲得對應的活動獎勵道具「花的愛戀」、「花的惡趣味」
兩個星期後既今日hk更新又無出

-
製作團隊 《幻想神域》開發日誌21
http://ff.x-legend.com.tw/01news/news_01.php#/nd/4257/3

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
328 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
最開心見到更新有新傢俱

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
2915 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 友誼之星勳章

一下班(18點),吃飯完回到宿舍,邊更新邊去巴哈看更新內容……看到有三星源神出新造型,但……黑兔呢?比他早公佈的黑兔和另外那個呢……求下次黑兔出!這次就只有試練單人的感覺,其他無視

EXP
733 點

遊戲狂熱勳章 瑪瑙石勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

「啟源聖域」開左咁耐, 有幾多人打過源神珠?
我包括天空, 幻境, 一粒都沒出過,
有機=冇機

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

handsomechu 發表於 2016-1-20 19:36
「啟源聖域」開左咁耐, 有幾多人打過源神珠?
我包括天空, 幻境, 一粒都沒出過,
有機=冇機

天塔打咁多次 出過3次珠
聖域真係得1次咁大把   雖然我唔係每日打   之前 XD
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

孤單心事 發表於 2016-1-20 20:34
...

食蕉啦好嗎
-
聖域都出過一次 無cap

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

Eva 發表於 2016-1-20 21:19
食蕉啦好嗎
-
聖域都出過一次 無cap

唔好   我傷心 我流淚   

主打遊戲
幻想神域
EXP
967 點
...

NMB HOZ

EXP
733 點

遊戲狂熱勳章 瑪瑙石勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

...

我以前 一星期, 打6次天空(星期六日), 幻境+星期五天空(2場), 到E+ 一星期4次天空+星期五天空(2場), 特別係天空寶箱活動(掉多一次時, 食超級尋寶, 特級尋寶), 都一粒都冇... E+唔係為左每月神點30萬神點, 天空都唔想打...

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

su_mingx 發表於 2016-1-21 10:01
NMB HOZ

NMB 辣雞LIZZY
上qq聊呀

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

handsomechu 發表於 2016-1-21 10:55
我以前 一星期, 打6次天空(星期六日), 幻境+星期五天空(2場), 到E+ 一星期4次天空+星期五天空(2場), 特別 ...

隨緣la   我以前都係食寶符打   乜都無
到開始唔想玩la   1個禮拜只打1場拎門票
就開始出珠..

主打遊戲
幻想神域
EXP
221 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 用戶勳章

我出過豬啊聖域;玩咁耐淨係出過一次咁多- -