AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2863|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

[其他] [突發]每周商城重置左 其實又冇乜野 [複製鏈接]

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

樓主

琴日冇買晒 蝕左好多張卷呀

唔係諗住重置下潛力卷扮賠左下話
-
更新 諗左陣 其實個原因係今日更新
調整招待鋪每周限量商品「進階武器強化券」、「進階防具強化券」、「進階飾品強化券」不是限定商品的問題。

個名由冇
  1. (限定)
複製代碼

兩個字兩個符號變左有 所以係唔同既兩樣野黎
冇限定既卷下左架(亦即係琴日11點re果陣直到今日維護前買果d) 之後維護完上架有限定既卷 就會係5張未買過既樣
早知琴日買進階先

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

四級霸王會員

啊啊啊啊啊

主打遊戲
幻想神域
EXP
968 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 儲蓄勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿

搭單一問:

左邊是我今個星期二買的,右邊是我剛剛(19/2/2016 星期五 01:45)買的,
為何又要新增幾種不能疊放的道具啦!!!
既然每週招待買的各種強化券,新的和舊的功能上完全一樣,求官方大恩大德,改回原本那種……
20格包我已經買好買滿了…………

七級帝王會員

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

yeungchunk 發表於 2016-2-19 01:51
搭單一問:

「絢戀歌姬」維護更新完成(2/18)
調整招待鋪每周限量商品「進階武器強化券」、「進階防具強化券」、「進階飾品強化券」不是限定商品的問題。

就係要呃你買包
我N年前用淨既招待高尋(無招待鋪果句)都唔比疊

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

四級霸王會員

啊啊啊啊啊

主打遊戲
幻想神域
EXP
968 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 儲蓄勳章

Eva 發表於 2016-2-19 01:55
「絢戀歌姬」維護更新完成(2/18)
調整招待鋪每周限量商品「進階武器強化券」、「進階防具強化券」、「進階 ...

潰已崩……
我估可以玩到今日的玩家應該都買齊20格啦,你要呃人買包就快出50格啦 =_____=

七級帝王會員

EXP
4427 點

yeungchunk 發表於 2016-2-19 02:00
潰已崩……
我估可以玩到今日的玩家應該都買齊20格啦,你要呃人買包就快出50格啦 =_____= ...

我未買齊
分身得主線5格

Just M...

七級帝王會員

EXP
4427 點

用左個腦諗左陣之後更新番d野上#1

Just M...

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

不可交易既強化卷到底要分幾多種呀...做主線出的...舊版招待買的(仲未有寫物品出處的舊款)...今次更新前沒(限定)的...最新款(限定)的...每日登入包開出來果種...仲有無?!

主打遊戲
幻想神域
EXP
221 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 用戶勳章

Eva 發表於 2016-2-19 04:06
用左個腦諗左陣之後更新番d野上#1

者係你平時唔用腦架A_A?

Eva  滾 好嗎  發表於 2016-2-19 18:54:36

EXP
733 點

遊戲狂熱勳章 瑪瑙石勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

我都發覺,之前有存落D 進階卷, 昨晚買了新的後, 發覺不能重疊, 唯有又用左去, 包包真係唔夠用.

EXP
4818 點

用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

EXP
4818 點

用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

好似又蝕左..