AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3158|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

[其他] 致官方人員 [複製鏈接]

EXP
551 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

樓主
其實你地有無捉外掛   依加外掛不斷  連打世王都有  24小時 掛世王  有朋友舉報再+email 當無事發生過
依加連agame 停權名單區都再更新過(最後更新 2015年5月)差吾成年沒更新過
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
551 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
得個講字
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
話時話,我都見到一d人企係世王到等出王,有兩類人...一種係著靚裝~用勁源神,應該係正常玩家~
另一種係著7裝,成個新手咁...又用埋d新手源神~有世王出就打~~呢d應該係外掛吧?

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

Asaki 發表於 2016-4-14 10:47
話時話,我都見到一d人企係世王到等出王,有兩類人...一種係著靚裝~用勁源神,應該係正常玩家~
另一種係著7 ...

唔好侮辱新手

認住果堆主鐮副琴70LV 好似係

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
Eva 發表於 2016-4-14 11:54
唔好侮辱新手

認住果堆主鐮副琴70LV 好似係

咁你咁講~咁你又有咩真憑實據話果D人係外掛?
唔通主鐮副琴70LV就一定係外掛?
你唔比人係分身HI一下王就算果D?

剛剛又諗到~就當佢真係外掛...你地又吹得佢漲?係咪剩係企係到都要捉?
打只王只係一陣間既事~佢打完立即掛機唔應人/GM機唔通又冇得吵?就要比人捉?

警察捉黑社會好似你地咁捉...咁D人仲洗出街既? 因為你似係...所以你就係?

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
分分鐘我開隻倉既分身行過~就比你地呢D人舉報左N次而毫不知情

LittleSeeB  呢個好笑XD 我都開左N隻分身做倉 不過無用外掛我唔怕比人檢舉XD  發表於 2016-4-16 19:19:04

EXP
87 點
雖然大家都知鐮刀係外掛主要職業  但現時的外掛腳本已經越來越先進  自動回城買賣野  自動輸入偵察數字
已經可以偽裝成一個玩家  至於世王多數係專登企係度等  當然有部份係外掛  但外掛問題老實講好難解決
除非全部玩家都唔買金啦  否則根本解決唔到  靠官方當然無用  官方會捉但係GM人手足唔足夠都係個問題

主打遊戲
幻想神域
EXP
27 點
至樓主,本人係一名都幾喜歡鐮呢種職業既人,up到80lv,多數都係副琴,所以覺得唔好當晒係外掛來捉(雖然有野想講,但係唔方便講)
絕望是你的終點

主打遊戲
幻想神域
EXP
178 點
打世王..好難外掛...每次時間都唔同
1,開分身打世王~好平常~自己都有試過開FD AC 打世王啦.
2,打世王 都係為招待..對遊戲影響不大..都係為張~附魔..

主打遊戲
幻想神域
EXP
34 點
打世王戈D應該少係外掛?
多數外掛好似都係打副本

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1287 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

外掛?! 都唔係今日既事呢架啦