AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3946|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 3日了   [複製鏈接]

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

樓主
結果就係下架左就算之後咩手尾都冇
連個公告都冇
-
12.         玩家遊戲行為、付費機制有任何異常之情形,或於遊戲中有不當接收玩家利用系統異常、程式漏洞圖利之物品時,帳號將暫時凍結,請玩家主動與客服中心聯繫。官方有權將玩家異常資料還原至異常狀況發生前之狀態,玩家不得異議。
16.         玩家若發現網頁或遊戲內的錯誤程式 ( 程式漏洞 ) 或其他問題時, 須迅速的使用官網資料異常表系統回報,不可私自惡用或公開、私下的傳遞散播消息或從事任何行為並拒絕提供相關資訊,違者帳號將永久停權
http://ff.alta.hk/index/08service/index04.php 呢d野不嬲都係睇下就算 最好笑係alta居然好意思係18號果日貼呢條link落公告到又唔做野
-
等睇隔離post隻狗入黎吠
-
隔離ser: http://ff.x-legend.com.tw/01news/news_01.php#/nd/3118/6

LittleSeeB  其實官方查下個商城購買記錄真係好易 好易搵到邊D人惡意購買再轉售XD (利申:我之前都係做呢行)  發表於 2016-5-21 18:34:03

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
328 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
16.        玩家若發現網頁或遊戲內的錯誤程式 ( 程式漏洞 ) 或其他問題時, 須迅速的使用官網資料異常表系統回報,不可私自惡用或公開、私下的傳遞散播消息或從事任何行為並拒絕提供相關資訊,違者帳號將永久停權 。

我笑了 官方真係講一套做一套,
無它既, 我明白架Alta..
我知港服無人玩 你再封號睇怕隻game等汁粒
我都係入黎回應下呃下貼..等我戴返個頭盔閃人先

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
關咩事...查到還查到...最緊要係唔開心既玩家只有冇買到既玩家

但係...冇買到唔係=買唔到...咁一收就係好多玩家唔開心...有D仲要交易左比人...果D又點收WWWW?

七級帝王會員

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

版主出post都唔理我 太邊緣真係對唔住
-
你冇考慮過我開唔開心點解我要考慮你開唔開心阿??

再講啦 我當星期六日放假冇版主番工 今日都星期二 都仲係冇人理我 你覺得官方仲會做d乜? 人地出post都唔理我阿
仲想點阿你 係咪連講下幻想下都要扼殺我阿? 你邊位阿?

望下隔離ser d骨啦 係骨黎架 骨阿
你有冇理解過隔離ser d人用果d骨整左一打蝙蝠核出黎都照比人回溯既感受阿? hk如果回溯既話淨係得時裝同相關既錢應該偷笑啦
你有冇諗過有人e級蝙蝠130左阿?? 之後比人回溯既感受阿???
你有冇思考過d人係點樣妒忌人地e級蝙蝠130阿???? 你有冇深切感受過望住人地把蝙蝠130比人回溯既果種興奮阿?????
你知唔知大多數人既快樂係建築係一個人渣既痛苦身上??
你知唔知望住惡意購買果班食屎狗【詞語過濾】可以令幾多人有動力繼續燒錢抽蛋??
沒有 因為你只想到你自己 如果我冇估錯 你應該都有份買左唔少
-
其實e級蝙蝠130唔難 至少我既憎恨 妒忌 同殺意 直到今時今日都依然盤踞係我本書上面
冇錯就係xxx影 zzz 食蕉啦你
日日撩我打交 我套紫裝終於+晒20就唔見左人 唉

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
幻想神域
EXP
328 點
Eva 發表於 2016-5-24 19:15
版主出post都唔理我 太邊緣真係對唔住
-
你冇考慮過我開唔開心點解我要考慮你開唔開心阿??

雨歌 記得最重要沖飾品同戰利啊 最好+30啦
我睇好你啊

七級帝王會員

EXP
4427 點

LittleSeeB 發表於 2016-5-24 22:59
雨歌 記得最重要沖飾品同戰利啊 最好+30啦
我睇好你啊

冇人叫雨歌呀
邊有錢 咪玩
屎忽痕果陣升埋95先考慮下沖順手搞埋新戰利

其實佢好似得全身20 我有幾件25左都唔好意思講出黎

Just M...

EXP
4818 點

用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

七級帝王會員

EXP
4427 點

更新都唔理我

Just M...

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5027 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

這麼久沒有對這事回應,先對此作出抱歉!
官方在處理問題後,有進行過很長的時間之商討,本次的問題,對目前整個幻想神域的世界,影響是十分有限,所以如進行回溯處理帶來的影響一定會更高,所以不會進行回溯處理。
而物品是屬於可以交易進行流出,如全面地回收,定必會有玩家成為受害者,考慮到整體玩家的感受,也是維持目前的狀況,不讓更多玩家感到不快,畢竟遊戲的本質是為了高興,官方會盡力堅守這個原則。

七級帝王會員

EXP
4427 點

神域使者 發表於 2016-5-26 12:17
這麼久沒有對這事回應,先對此作出抱歉!
官方在處理問題後,有進行過很長的時間之商討,本次的問題,對目前 ...

違者帳號將永久停權
呢?
應該有紀錄可以睇到惡意購買果堆人渣掛
定係bam幾個人都好大影響

唔bam永久都好似tw果次咁樣bam番幾日啦

Just M...

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
其實有咩証明係惡意?
我都有買wo~但我見佢明碼實價咁...唔通我買左就係惡意咩??
(pk喇我~我比版主針對架!今次凍x硬我)
再加上gm上次講果d野都係講緊d賣幣野bo

七級帝王會員

EXP
4427 點

Asaki 發表於 2016-5-26 16:17
其實有咩証明係惡意?
我都有買wo~但我見佢明碼實價咁...唔通我買左就係惡意咩??
(pk喇我~我比版主 ...

普通中文定義都有得拗
你咪去問官方囉原文係咁又唔係我作出黎

嚴格黎講我認為有份買左一件比自己用果D都可以叫做惡意
擺到明係BUG都照買我認為絕對有惡意既成份係入面
至於點判斷就留番比官方啦 甚至我認為其實根本唔會做野 改番就算

Just M...

七級帝王會員

EXP
4427 點

以後有咩BUG冇人回報全世界都用就係咁先
唔通全世界都用外掛就唔洗封外掛咩
所謂正

其實全GAME應該都有一半人以上有份買金
就連我以前賣未入點比人都應該有部份人係比D外掛洗出黎既金我
係咪唔洗捉買金

莫講話堆外掛分身吸晒十點送鍊金幣之後走黎賣啦

Just M...

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
冇證冇據~就話隻GAME有1半人都用外掛你咁樣會唔會唔太公道??
再者有買開金都知,而家連幣商都冇乜貨係手,你要買10000金都話最少等1個星期...呢個已經係GM有捉外掛既證據喇~
同埋你又有咩證據話外掛中哂D鍊金幣?十點送鍊金我公會都有1,2個人係成個活動中到2次以上(雖然我冇中過SHIX)

帶定個頭盔先~我唔係幫GM講野(雖然我都好X驚比佢凍ACC)
我只係對果D冇根據既說話覺得UN耳

七級帝王會員

EXP
4427 點

你又咁清楚冇乜貨? 你係?

Just M...

主打遊戲
幻想神域
EXP
178 點
乖..唔好好似潑婦咁啦

主打遊戲
幻想神域
EXP
328 點
tristan67 發表於 2016-5-28 01:38
乖..唔好好似潑婦咁啦

你咁講雨歌嬲嬲豬架

七級帝王會員

EXP
4427 點

tristan67 發表於 2016-5-28 01:38
乖..唔好好似潑婦咁啦

其實你邊個

Just M...

主打遊戲
幻想神域
EXP
178 點
LittleSeeB 發表於 2016-5-28 02:26
你咁講雨歌嬲嬲豬架

PK 早講 佢嬲左

Eva  冇...  發表於 2016-5-28 16:29:46