AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 林宮依人
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 笑死我了 到90橙正式出來時 跟我估的價 竟然差了6倍有多 >_>   [複製鏈接]

EXP
551 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

屎忽鬼大王
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
551 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
屎忽鬼 ~~~~又轉移話題  !!!!!
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

主打遊戲
幻想神域
EXP
659 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

vickychan300 發表於 2016-5-28 10:51
真係笑左,你講得咁有道理,1:30有人收嗎?人地叫你不要ff就叫噴你傷你?那你叫人不要壓價那是什麼?我收我的 ...

你真係好好笑~你PO得出黎又話唔關事的人就出什麼聲~PO得出黎唔係就能評嗎?擼什麼管~你腦殘啊~仲有人地+30唔秒王係想大家有得打~唔係好似你咁~是但跳線自私打~好心你啦~成日叫人用屁股諗野~你原來用屁股架?我就真係唔係~討論都出於惡意~一來就屁股什麼擼管什麼~根本就係挑釁

主打遊戲
幻想神域
EXP
500 點
呢度ffo黎
做乜彈左cso張圖黎

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

收皮啦 125126呢d垃*圾搵鬼用
原本都低表傷 仲要乘1.3再2.46拉大差距真係弱*智

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
幻想神域
EXP
51 點
nightmare15951 發表於 2016-5-28 12:43
我本來不是很想理你 但是既然你要自取其辱 那我只好給你開開眼
全身+30 160多萬裝分 280多萬源神分 證據在 ...

國國,你早D告訴我啊,我得送你幾粒珠珠升到300萬元神分,我好多珠珠,可惜冇碎用

miki0325  你就只想到肥國....吃便吧死GAY鳥  發表於 2016-6-1 16:48:53
nightmare15951  快給我啊.....我有了海德拉鑰匙還未升 還有70組結晶佔包 給我我來升海德拉啦~~  發表於 2016-6-1 15:45:24
jeff1579  我又要~~~  發表於 2016-6-1 15:44:49

主打遊戲
幻想神域
EXP
659 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

現在送啊,別婆婆媽媽

主打遊戲
幻想神域
EXP
15 點
露珠濕沙壁,慕幽曉寂寂~

七級帝王會員

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

早就跌到5 6千 琴日先黎編輯

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

EXP
4818 點

用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

七級帝王會員

EXP
4427 點

吊你呃POST還呃POST 呢類廢POST唔好推得唔得

Just M...