AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: hoigbbzi
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 幻想你汁得未啊   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
254 點
樓主
個人感覺係傳奇唔知幾時開始已經偏離左當初定位
幻想當初定位其實係悠閒game,舊時到50副為止都冇話特別要搞咩拒組,除非個名臭左
直到有日異界出現開始各種職業問題浮面
有返咁上下年歷可能會記得異界副3龍副係要搵條友騎源神跑全場大家企門口等打,一死就即復活,慢慢就變左冇火力/範圍/生存力果幾個職比人踢走,隱約記得雙刀火炮法書雙手斧都係拒組名單內,60裝稍為開始普及大家又發現冇坦補照樣可以拉怪,咁我點解要組坦補?全打團由果時開始流行
我記得果段時間無論港服定台服都走左一堆人

異界,3龍,66副3種副本加上某2,3個職業調整到嚴重失衡,結果黎黎去去就果幾個職喺度玩
弱勢職為左入副有部份選擇埋堆,有部份選擇走
亦都有傻人好似我咁繼續自己發掘可能性,但當大家同一個裝拍埋一齊,真係天同地比,聽到仲要+30,於是我都決定走
跟住我唔多講勒
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
254 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
叛逆小方 發表於 2016-7-13 18:54
講事實都比人話係自己有問題
咩網絡遊戲係現實社會縮影,講到尾咪又係個人質素問題
指出D人冇品有問題都唔得 ...

回鍋左一星期個交易頻真係勁到呢
唔知以為入錯人chat room
不過呢隻game有度好,好多花生食
睇下班友互x互鬧狗公港女都幾過癮
小丑邊個唔鍾意睇,仲要係即場表演

叛逆小方  所以我先講玩家質素有問題,食花生就好~  發表於 2016-7-21 14:19:46